Жена ми дали ми изневерява?

• 4 797
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Щом ти дава телефона си и дори те оставя без надзор, значи няма нищо. Иначе ще ѝ пипнеш телефона само през трупа ѝ.

+1000

# 31
  • Най-красивата страна
И аз мисля,че ако ти изневеряваше,нямаше да ти даде телефона си .
А онзи може да е някакъв откачалник,който я е набелязал и после е ровил и разпитвал ,докато намери номера и чрез общи приятели,познати,колеги дори...
Има всякакви ненормалници.
На твое място това щеше да ме притеснява,а не дали изневерява..

# 32
  • волно калдъръмче
Жените искат да бъдат обгрижвани, да имат сигурност. Ако ти намираш време за нея, за къщата, и за всичко тя няма да тръгне да гледа настрани.
Не мога да се въздържа, да не ти кажа, че много се заблуждаваш Simple Smile)))
Аналогично на постулата, че мъжете не изневеряват, когато жената не им отказва секс, не се е запуснала, готви им и им пере чорапите. Те може да не се разведат, но нищо не може да ги спре да си пробват късмета с други жени.

# 33
Аналогично на постулата, че мъжете не изневеряват, когато жената не им отказва секс, не се е запуснала, готви им и им пере чорапите. Те може да не се разведат, но нищо не може да ги спре да си пробват късмета с други жени.
Виж сега, хора всякакви. Има мъже, за които изневярата е нещо нормално. Обаче има и такива които си гледат семействата, обгрижват жените си, и тези неща за изневери и т.н. са някакви приказки от хиляда и една нощ. Като мъж, какво ще спечеля, ако изневеря на жена си? Дори и да не разбере, на мене ще ми е гузно. Аз няма да искам да си легна с нея, ако и изневеря. Пък и дори и да го направя какво ще спечеля, освен ядове? Ами нищо. Тогава защо трябва мъжете да си причиняват такива неща? Но то това важи и за жените.

# 34
  • София
Сещам се за няколко хубави секса, които ще спечелиш... Нова тръпка, алабала

# 35
Де да знам, и моят ми ги разправя такива, че не можел да си представи да докосне друга жена, може и да има още останали такива, ама....
По темата, авторът да не се вкарва в излишни филми и да не тормози психиката си и тая на жена си ,със излишни мисли.

# 36
  • София
Де да знам, и моят ми ги разправя такива, че не можел да си представи да докосне друга жена, може и да има още останали такива, ама....
Дано съм лош пророк, обаче има такива саморекламиращи се...Ти не го питаш, той ти натъртва няколко пъти, че бил моногамен.
Скрит текст:
С един такъв моногамен откарах....доста години, паралелно с официалната му приятелка. Не че съм нещо неустоимо, ама като има възможност.... нали 2 е повече от 1.
И след мен продължи да се заиграва, явно младите жени му вдъхваха енергия

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 15:45 от Cuckoo

# 37
В много филми се вкарваш, блокиран номер не е признак на изневяра. Обаче ако и правиш скандали и сцени на ревност, може да ви отекат нещата много бързо.

# 38
Дано съм лош пророк, обаче има такива саморекламиращи се...
Ти не го питаш, той ти натъртва няколко пъти, че бил моногамен.
С един такъв моногамен откарах....доста години, паралелно с официалната му приятелка. Не че съм нещо неустоимо, ама като има възможност.... нали 2 е повече от 1.
И след мен продължи да се заиграва, явно младите жени му вдъхваха енергия
Пак казвам зависи от човека. От това, наживял ли се е, взел ли е каквото иска от живота. Не е задължително да е в сексуално отношение, и т.н. В общи линии, характера на човека, средата в която е израснал, предишен житейски опит са от огромно значение, дали ще тръгне да гледа настрани.
Какво ще получа, ако погледна настрани? Едно ново завоевание? И какво от това, какво ми носи това, един незабравим секс. Е сори, ама вместо да мисля как да го постигна този секс с друга жена, с много по-малко вложена  енергия ще помисля как да подаря на моята един такъв незабравим за двама ни моменти. Да не говорим, че и децата ще усетят, когато единия от двамата родители си влага енергията някъде другаде освен в семейството. В едно семейство, най-малкото което се очаква от един партньор е той да бъде егоист. Каквото и да си говорим, страда не кой да е, а децата.

# 39
  • София
И един мармот завива шоколади в станиол...

Съчинения тип 5Б от мъж, регистриран днес...в женски форум.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 15:55 от Cuckoo

# 40
Уважавам такива мъже, като jaba, дано намери такава жена до себе си и дано не изневери на принципите си.

# 41
Не, не ти изневерява, но само защото планира да те зареже. Ако срещне някой, който я привлича, няма да има нужда да питаш из форума, тя първо теб ще информира.
Нещо сериозно си сгазил лука, щом и скандали не ти вдига, не ще да е само липсата на помощ в домакинството.
 Хепи, има такива периоди в живота на доста мъже. Ама са периоди, надрастват ги.

# 42
  • волно калдъръмче
Уважавам такива мъже, като jaba, дано намери такава жена до себе си и дано не изневери на принципите си.
Тези принципи улягат с времето. jаба няма къде да ходи вече, затова така говори.

# 43
  • София
Аз уважавам хората, които не се изхвърлят и не казват "Аз никога няма..."

# 44
Аз уважавам хората, които не се изхвърлят и не казват "Аз никога няма..."

Аз уважавам хората, които каквото ще да правят, но го правят умно, предпазливо, обмислено и без да се самозабравят и разпищолват безконтролно. По-голямата част от жените, които твърдят, че не им е изневерявано, всъщност са попадали на такива мъже. А там вече важи зен притчата "Ако в гората падне дърво, но никой не го види или чуе как пада, то дали изобщо е падало дърво?".  Да, не отричам, че има кротнали се семейни мъже, които си гледат само в своята паничка, но и те са били млади преди да се кротнат Wink От друга страна тези шавливи мъже все с някого трябва да изневеряват и тогава:
-  или имаме хипер дащни жени, спящи с по 100 мъже, за да покрият всички кръшкачи;
- или и жените са толкова шавливи, колкото и мъжете, и за всеки кръшкач си има кръшкачка.

В щастливото семейство хората не задълбават дълбоко да дебнат за дребни флиртове и даже за случайни еднократни изневери, защото не си струва да се разбиват семейства за глупости. Едно е мъжът (или жената) да имат стабилни любовници, или перманентно да се свалят с непознати в разни сайтове за запознанства (че и да се хвалят после с подвизите, основно мъжете), друго е да се напият на някой тиймбилдинг или в командировка и да стане нещо случайно, което там ще си остане. За такива неща според мен най-добра е максимата на шопа:
- Требе да си верваме, оти ако не си верваме, че почнем да се следиме, ак почнем ли да се следиме, че се хванеме   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт