Пердета - 10

• 65 939
  • 807
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм имала с въжета, но не в Бг.Сега у дома ще сложа на някои места( зад голям Г образен диван, зад който има по 6кв.м витрини).

# 706
Самото устройство го гледах, че струва около и над 200лв, различни производители и тн. Струва ми се, че не е много разпространено и доста се чудя дали да заложа на такъв метод.

# 707
Ние имаме заложени кабели за електрически корнизи, но още не съм стигнала до избор на мотор и механизъм.

# 708
Самото устройство го гледах, че струва около и над 200лв, различни производители и тн. Струва ми се, че не е много разпространено и доста се чудя дали да заложа на такъв метод.
Аз също търся такова, дори в Бг не бях попадала. Видях в Тему двойно за около 200 лв., но не им се доверявам за скъпи неща... В кои български магазини има такова устройство?

# 709
Просто написах в Гугъл и ми излезна. Нямам представа.

# 710
Здравейте,
може ли да ме ориентиратв, къде мога да скъся готови пердета на разумна цена? За София става въпрос - Красна поляна, Красно село, Западен парк или Иван Вазов като квартали.

# 711
Бъкстон ок ли ви е? По спомен ми взе 4-5лв на перде.

# 712
Да,с кола съм ,така че и там ще ми е удобно.Може ли координати?

# 713
На ъгъла на Каблешков и Суворов има блок, мисля че е 8ми. Входа е откъм Суворов, черна врата. Работи до 19ч. мисля. Обикновено за следващия ден са готови. Нямам контакт на самата жена, ходя на място и ги давам.

# 714
Eunoia много благодаря! Ще се разходя до там

# 715
Silvery, моля после да дадеш отзиви за услугата Simple Smile.

# 716
Момичета, имате ли представа къде мога да намеря "запушалки" за корнизи? Постоянно ни се измъкват пердетата и е супер дразнещо.

# 717
Има много варианти за край на корниз.Има и едни кукички, които затапват.Аз от Айко купих.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 18:30 от ДХ3

# 718
  • София
Момичета, имате ли представа къде мога да намеря "запушалки" за корнизи? Постоянно ни се измъкват пердетата и е супер дразнещо.
за какви корнизи ви трябват ?

# 719
Silvery, моля после да дадеш отзиви за услугата Simple Smile.
Zigizagi отчитам се Simple Smile Занесох пердета в понеделник, жената каза, че в сряда ще са готови, явно бързо работи. Ние не сме в София, казах и че не бързам, понеделник ще си ги взема. 3лв на перде ми таксува за подкъсяване (по 1.40 са широки мойте) толкова и за зашиване на перделък, че една част нямат. Тя няма на място, трябва да ѝ занесеш. Ще кажа в понеделник как е, когато ги взема.
Eunoia още веднъж благодаря за препоръката.

Общи условия

Активация на акаунт