🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 161
  • 801
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Тази Линда я помня. Ама тя не беше ли канадка?
Беше и още е Joy
Laughing
Ох, нещо не ми е ден днес. Зачудих се как канадка ще е министър в България, пък тя министерша била. Покрай нея слушах и мъжа ѝ миналата година в някакво интервю, обаче не помня вече хареса ли ми.

# 16
  • Испания
Исках да спечели Алекс, защото от началото ми направи впечатление колко чисто и подредено готви - нещо рядко срещано дори при жените. Имаше и оригинални идеи.

От петимата не искам да спечели Нела. От останалите ми е все едно кой ще е. Една идея повече от нищо бих се зарадвала, ако спечели Стилиян или Теодор.

Как може месото да е пльоснато между мръсните зеленчуци! И рибата пльосната там, за да умирисва продуктите. Мърлява работа!

На Мартин му слагаха пегели. Защо ли? При Алекс бяха забравили за съществуването им.

Вече сте писали, но аз сега гледам. Изключително тъпо е, че "гостите" видяха кой с каква престилка е.

Мария изравняваше с пръсти нещо в ринга. Оставаше и да ги оближе.
Мартин беше пълен провал. Почти докрая Мария се занимаваше с менюто за Анна. Включи се в последните десет минути. Мартин с шепи /без ръкавици/ грабеше месо и хвърляше в чиниите.Теодор спаси отбора. Победата на червения отбор беше толкова измислена, колкото не можеше да е повече. Направиха куп глупости, отнесоха куп критики и се оказа, че печелят.

"Колко дИсерта направи, Тео?". Това подсказване на нищо не приличаше.

Роу е съсипала някой полилей, за да си украси ушите.

# 17
  • Варна
Благодаря за темата и ще помоля Рак Пустиняк да постне в скрит текст финалистите, ако не, поне на лични, благодаря.
Гласувах за Стилиян.

# 18
Благодаря за темата и ще помоля Рак Пустиняк да постне в скрит текст финалистите, ако не, поне на лични, благодаря.
Гласувах за Стилиян.

И за мен плс. Аз гласувах за Стилиян и Мария.

# 19
  • Испания
Прическата на Цветелина беше "отмъщението на фризьора".

Нела: "Това е за изкормване на ябълки".

Михалчев: "Това е за... танц".

"ТИстото ти е сурово".

Нещо като нищо. Отнесе повече критики от Цветелина.

Според първоначалната оценка би трябвало Нела да бъде изгонена.

Моля да си подхвърляте имената от финала в лични съобщения!

# 20
Мартин е моят фаворит.Ако не е той, Мария. Стилиян и Теодор не харесвам.

# 21
Гласувах за Стилиян.

И за мен моля! Ако някой го постне в скрит текст ще се коментира все едно не е спойлер.

# 22
Благодаря за темата!

# 23
Нещо друго се размислих. Мартин, който вчера беше с имунитет, дали пък не саботираше съвсем съзнателно съотборниците си? Защото това пипкане около 10на картофа просто няма никакво логично обяснение!
И Мария и Теодор са му сериозни конкуренти, от които няма начин да не иска да се отърве! А той е хитрец и в директен сблъсък няма да влезе, за да не се компрометира пред участници и зрители. Но излеко да подхлъзне и прати на елиминация що не 😉
Ако такъв му е бил планът, силно разочарование е преживял 😁

# 24
Гласувах за Стилиян, симпатичен ми е.
Благодаря за новата тема!

# 25
Тео много го харесвам, научи много неща и придоби много хъс с това участие, но сякаш нещо му липсва още, сравнено с останалите.

# 26
  • София
Гласувах за Стилиян.

Много моля и за мен на лично прогнозния финал. Благодаря!
В анкетата гласувах за Стилиян, но съм фен и на Мария и Теодор.
Вчера и за мен трябваше да отпадне Цвети, в крайна сметка другите са си вкус и, но полусорово тесто си е нвгодноз а ядене  и голяма грешка.
Менюто на червените спечели само заради пристрастните оценки на хората на база приятелства, а не рвално меню, половината от чиниите на перяените бяха без част от компонентите, те снимаха единствената пълна. Освен това нарязани няколко парпенца намятано телешко айде моля, на сините чи иите бяха страшно красиви и основно и десерт.

# 27
Момичета, каква е тази зеления с която е декорирана чинията на сините?
Тънко стебълце и тук там листенце.

# 28
Помня , че имаше моркови със стъблата само. Дето Алекс каза, че са без вкус.

# 29
Кресон?

Общи условия

Активация на акаунт