🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 147
  • 801
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата. Гласувах за Мария и Мартин.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 01:09 от Не се сърди, човече

# 31
  • Terra incognita
Гласувах за Тео не само заради уменията, а и по симпатия.
Реално мисля, че Мария е най- добра, но някак я намирам за голям сухар, твърде сериозна и не ми допада като излъчване.
Стилян, пък, постоянно го свързвам с рекламата за разстройство, в която участва 😬

# 32
Гласувах за Мария и Мартин. А ако мога да попитам, къде мога да намеря предишните сезони на МШ? Тази година за първи път го загледах по-сериозно и сега искам да си изгледам и миналите, но нещо удрям на камък 😂

# 33
  • София-Младост
Няма ги предишните сезони...едно време бяха качени във Войо, после ги свалиха. Реално може да намерите откъслечни неща в ютюб, предполагам, но не и цял сезон.
Аз помня, че  в началото не го следях формата, но после с кеф си ги изгледах накуп:)

# 34
  • Русе
И аз съм за Мария. Нела май трябва да отпада вече, все не и стига времето, все нещо не и е както трябва. Тео го харесвам, но и аз мисля, че му трябва още за мастър шеф.

# 35
Реално мисля, че Мария е най- добра, но някак я намирам за голям сухар, твърде сериозна и не ми допада като излъчване.
Стилян, пък, постоянно го свързвам с рекламата за разстройство, в която участва 😬
В коя реклама участва Стилиян 😱 Това не го знаех.

# 36
  • Terra incognita
В коя реклама участва Стилиян 😱 Това не го знаех.
Ох, не мога да се сетя как се казваше лекарството, вървешв миналото лято. Плажна атмосфера, мацка по бански и наш Стилянчо седи на бара прикован към тоалетна чиния, нещо такова беше 🤦‍♂️

# 37
  • Русе
Някакъв Адирекс е лекарството, сега проверих. Наистина е той, сега така ще си го представям, като от рекламата.

# 38
# 39
Еееее, това с рекламата много гадно ми дойде. Grin Laughing Laughing Не я бях гледала, сигурно нямаше и да попадна на нея. Сега тъпото бар столче-тоалетна чиния ще ми е пред очите. Много скапана реклама, дано Стилиян да ги подбира в бъдеще, че ето сега ако стане МШ Smiley и току-виж хората свързват храната му само с разстройство. Grin

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 17:12 от Mesmunda

# 40
Няма да стане мастър шеф Стилиян, няма страшно.

# 41
и току-виж хората свързват храната му само с разстройство. Grin
Не мисля. Едва ли ще стане толкова известна тази реклама, че да го запомнят с нея. Ето от цял форум коментиращи тук, само един се сети за нея.

# 42
и току-виж хората свързват храната му само с разстройство. Grin
Не мисля. Едва ли ще стане толкова известна тази реклама, че да го запомнят с нея. Ето от цял форум коментиращи тук, само един се сети за нея.
И аз я знам рекламата, но дори не го бях забелязала, че е той!

# 43
Щооо! Аз пък точно него искам за мастършеф 2021.
Дори и на тоалетната чиния Joy
Приемам го за грешки на растежа Wink

# 44
И аз я знам рекламата, но дори не го бях забелязала, че е той!
Е да де, пак същото - не си го свързала с рекламата

Общи условия

Активация на акаунт