🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 146
  • 801
  •   1
Отговори
# 45
  • Испания
При наличието на толкова много актьори в България, приемат всичко, което им предложат и което им носи някакви финикийски знаци.

# 46
  • София
Кой за каквото е учил Simple Smile.
Кажете къде мога да гледам предишните сезони. Само отделни епизоди намирам.

# 47
  • София
Щооо! Аз пък точно него искам за мастършеф 2021.
Дори и на тоалетната чиния Joy
Приемам го за грешки на растежа Wink
И аз така птица, и аз. Стискам му палци на момчето, а и в рекламата се справя доста добре с актьорската игра, кефи ме повече. Те актьорите са за това да изграят ролята, пък ако ще и на посерко😂
Важното е, че о ова е било миналото лятп, сега го дава готин не само в рвкламата😉

# 48
Вярно, че беше в тази реклама. Оле, тилкова съм се чудила от къде го познавам този човек и не можех  да се сетя. Ама изобщо Не го бях свързала с рекламата. И тогава е с тази прическа 😬 Ама и тяло вади. Аз продължавам да му симпатизирам де.

# 49
Сега ще ме накарате и да гледам рекламата 😸

# 50
  • Варна и...духом на Босфора
Смайли,благодаря эа темата. Гласувах эа Стилиян и Мартин.Но нямам иэявен фаворит тоэи сеэон.
И немците имат сладкиши с маково семе,даже готови эаготовки в магаэините,но не съм им фен.
Такава белачка като от теста, эа тиквички си купих от паэара в Одрин,даже я бях эабравила,сега като видях Михалчев как го полэва,аха,ясно.Долма кабаъ ще сготвя.Тъй и нямаше турска кухня дотук..

# 51
Няма да стане мастър шеф Стилиян, няма страшно.
Споделям това мнение.

# 52
не искам Мария да става МШ 😒

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 01:07 от Не се сърди, човече

# 53
  • Пловдив
Ако стане пък, ще е напълно заслужено.

# 54
  • София
Краси и Ивайло от миналия сезон ще правят нещо заедно, може би.
Дюнерджийницата на Ивайло работи ли вече?

Мария е моят фаворит.
Досега са печелили само тези, които са ми били фаворити. Да знаете. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:34 от Vivi

# 55
# 56
Таз Роу нещо на 20 годишна се изживява? Joy

# 57
Точно пък тя заслужава да спечели.

# 58
Да, заслужава, спор няма ,  ама ми изглежда твърде отрепетирано поведението  и ястията ѝ.

# 59
Рядко си променям първото впечатление от някой, но Теодор е един такъв случай, в началото хич не го харесах, превзет, наблягането на семейните проблеми също не ми допадна. Продължава да си  е тип drama queen, но си докато си бърбори си готви момчето и се оказа, че не само сладкишите му се удават. Много дръпна момчето и си има качества.

Мария ми е сухарка нещо като зубърката на класа. Може, но никаква индивидуалност.
Стилиян е на приливи и отливи, ту отлично ту зле.
Мартин и той така.
А Нела как въобще стигна дотук - има чат пат попадения, но освен с мрънкането си и обсъждането на тоз и онзи какви били с друго не изпъкна.

Общи условия

Активация на акаунт