🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 724
  • 801
  •   1
Отговори
# 750
  • София-Младост
Аз явно съм свикнала на арабския дюнер, завит в питка:) При Ивайло се предлага вариан  и в пиде, това което е назад в снимката...

# 751
Ивайло като си стъпи краката и ... може би ще намали цените, хаха. (или ще повиши грамажа за същата цена). Сега все още е на загуба, трябва да избие наема Grinning

# 752
Виолина подготвя отварянето на заведението си или там както ще се води.

# 753
  • София
Виолина подготвя отварянето на заведението си или там както ще се води.
Скрит текст:
Това не е ли бизнес проект на Андре Токев?

# 754
Брандирано е неговото име.

# 755
Абе какво стана с на Токев ориза? Grinning

# 756
Преди малко минах покрай ReggiPizza Plovdiv (19.20) празно и пусто. Изглеждаше много малко, с няколко празни маси отвън, абсолютно мъртвило. А и мястото е в един невзрачен панелен квартал… Дано в София РеджиПица изглежда по-добре

# 757
  • Испания
Преди малко минах покрай ReggiPizza Plovdiv (19.20) празно и пусто. Изглеждаше много малко, с няколко празни маси отвън, абсолютно мъртвило. А и мястото е в един невзрачен панелен квартал… Дано в София РеджиПица изглежда по-добре

Няма нищо общо с МШ.

# 758
Все пак, Виолина съвсем скоро ще предложи своето меню

# 759
Цитат на: 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊 link=topic=1334484.msg43005970#msg4300
Няма нищо общо с МШ.

Е хубаво, обърках. С Хелс Китчън има общо

# 760
  • Varna
Много му симпатизирам на Краси. Ще ми се да му провърви в живота.
И аз така.Изглежда от малкото свестни хора.

# 761
Моята половинка е фен на Краси (заради епизода с правенето на майонеза и бясното бъркане на ръка Grinning ). Голям мерак имаше да си вземе нещо от него, в събота бяхме в района на стадион В. Левски, но нещо не успяхме да му открием караваната.

Аз продължавам да гледам серии на МШ в youtube и ако сред пишещите тук има амбицирани да участват, е хубаво да изгледат де що има качено. Доста предизвикателства, които правят в българския вариант се дублират.

# 762
  • Испания

andre_tokev

🍺❗️ПРЕДСТАВЯМ ВИ НОВАТА МИ
КРАФТ БИРА❗️🍺
Щастливите поводи, които срещат приятели, музиката, която ни сближава, са вдъхновението, което ме накара да създам единствената по рода си VAN ROCK WEISSBIER 🙌🏼. Държах да е отличителна и произведена по стара класическа технология с контролиран процес за естествена ферментация. Комбинацията на качествен малц с вълна от зърнено плодови вкусове и аромати, провокирани от допълнително охмеляване, създава усещането за необикновена и различна бира. За мен такъв живот трябва да води всеки - вълнуващ, наситен с хубави емоции, даващи повод да си кажем “Наздраве!"🍻
Селектирах Van Rock Weissbier внимателно и бях част от целия процес на разработване, за да сега да ви обещая гарантирано качество✔️. Van Rock Weissbier e перфектното допълнение за наближаващото лято
🤩.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 17:18 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 763
Моята половинка е фен на Краси (заради епизода с правенето на майонеза и бясното бъркане на ръка Grinning ). Голям мерак имаше да си вземе нещо от него, в събота бяхме в района на стадион В. Левски, но нещо не успяхме да му открием караваната.

Караваната е до стадион Юнак, заедно с други: https://www.facebook.com/beatfoodmusic

# 764
@Free Soul, много ти благодаря!
Ха! Всъщност сме минали от там, но не сме разбрали че е фест, тъй като се гледаха мачове на голям екран и изобщо не приближихме.

Общи условия

Активация на акаунт