🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 154
  • 801
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Мастър шеф слиза от екран https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/rokadi-v-btv-s … ekran-464112.html
Имах такова предчувствие и се оказа правилно. Мен лично ще ми липсва адски много. Жалко 😥

# 766
Е не беше чак толкова зле, че да го махат... Новото риалити ми се струва, че ще е дизастър у нас, въпреки че в чужбина е мега успешно.

# 767
  • Испания
Има нужда от много добро обмисляне, защото вървеше стремглаво надолу.

# 768
  • гр.София
Преди време имаше подобно предаване Милионер търси съпруга или нещо подобно. Спомням си само рекламите, не съм го гледала няма да гледам и това с ергена. Не ми е интересен подобен формат. Жалко за Мастършеф

# 769
  • София
В статията не пише, че го махат, а че не се знае кога ще е новият сезон, но такъв ще ѝ а. Пролетният сезон ще има и Сървайвър и сигурно затова не остава време, ако са запланували и друго. Може да го отложат с половин сезон и да е следващата есен.

# 770
  • Sunshine state
И аз не видях да пише, че го махат, а че не се знае кога ще има нов сезон.

# 771
Е да бе, ама то много лесно може да премине от "не се знае кога ще има нов сезон" към спиране. Особено ако новите предавания имат висок рейтинг..

# 772
  • Манчестър
В публикацията пише,че няма да има нов сезон тази есен, но всички знаем,че стандартно Мастершеф не е част от есенната програмна схема,а от пролетната, защото започва винаги края на Февруари.
При положение,че анонсираха нов сезон е ясно,че такъв ще има….но кога???.

# 773
Ще има и нов БГ сериал "Татковци", който заедно с "Кандидатът", "Сървайвър", "Смени жената" и "Бригада нов дом" явно ще запълнят добре пролетната схема догодина. А през есента - "Фермата"

# 774
Силвена Роу потвърди, че няма да има Мастършеф скоро...
На мен ще ми липсва това предаване, но по-специално тя. Не знам защо, но Лео Бианки не ми липсва по никакъв начин, докато Роу си Роу.

# 775
  • Испания
Разбира се, не спирайте да я следите, тя ще ви посъветва как да станете собственици на MasterCard, защото го прави заради вас и вашето добро. И още подобни трикчета за лековерните. Ще ви омае, ще ви убеди и ще... получи своята компенсация. Смях!  

Голяма заслуга има тя за спирането засега /за отлагането за по-късно/ на формата. Хич няма да ми липсва прос...кото ѝ държание и недопустимото ѝ поведение.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 22:56 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 776
Еее сега, въпрос на вкус. А и какво като рекламира МастерКард и други? Всеки има право да участва в реклами и да печели пари.

Преди време имаше подобно предаване Милионер търси съпруга или нещо подобно. Спомням си само рекламите, не съм го гледала няма да гледам и това с ергена. Не ми е интересен подобен формат. Жалко за Мастършеф

С  Ицо Стоте Манекенки.... но да не говоря за човека, не е жив вече. Иначе дикторът на "Милионер търси съпруга" е същият като на "Ергенът" - Христо Топузов.

# 777
  • Испания
Еее сега, въпрос на вкус. А и какво като рекламира МастерКард и други? Всеки има право да участва в реклами и да печели пари.

С  Ицо Стоте Манекенки.... но да не говоря за човека, не е жив вече. Иначе дикторът на "Милионер търси съпруга" е същият като на "Ергенът" - Христо Топузов.

Естествено, че има право, и естествено, че аз мога да изразя мнението си по този въпрос и да не бъда част от шараните, които ѝ вярват.

Втората част на поста ти няма нищо общо с МастърШеф.

# 778
И какво от това? Мислиш ли, че не го осъзнавам? Казал съм го в отговор на друг коментар по-рано.

# 779
Какви са тия бози, бе?! Роу била заместила липсващи родители!!! Това сериозно ли е?! Тия хора съвсем изплискаха легена. Опулен и пляскащ се по челото емот. Пп Да не съм изпуснала нещо?! Какво толкова е направила?! Да не е осиновила някой участник или зрител?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт