🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 148
  • 801
  •   1
Отговори
# 780
Форматът има нужда на почивка, този сезон го изгледах по навик.

# 781
Аз от постовете на Силвена оставам с впечатлението,че ще участва в друг “ проект” Wink ,освен изявите в ИГ.Да няма ново готварско шоО по друга тв?!

# 782
  • До морето
Аз от постовете на Силвена оставам с впечатлението,че ще участва в друг “ проект” Wink ,освен изявите в ИГ.Да няма ново готварско шоО по друга тв?!

Еееее, верно ли?

Аз ако съм продуцент на МШ, ще им сложа една клауза в договора, че нямат право да участват в други готварски формати поне 3 години след МШ. Иначе е супер нечестно, да ползват предаването за трамплин и после полакомени за повече пари да ходят в други телевизии.

# 783
Не е нещо нечувано, Ангелов този ход вече го изигра. Друг е въпросът, че за мен рискът му не беше оправдан, в МШ ми беше истински приятно да го гледам, после вече - не.

Но в крайна сметка животът и кариерата на тези хора не са публична собственост, имат право да експериментират, а ние имаме право да имаме мнение за експериментите им.

# 784
  • До морето
Животът и кариерата не са, но когато си направил някого известен имаш право да защитиш предаването и продуктът си! Колкото и добри готвачи да са журито никой освен тесен кръг от хора и близките им роднини не беше чувал за Токев, Михалчев, Ангелов или Роу.

# 785
  • Sunshine state
Ее, прекалено ми идва подобно изискване. Всеки да си участва, където си иска. Малко лу клаузи имат, та и това?

# 786
  • Испания
Роу хвали шивачката си Стефи, която също работела и за "Гласът на България".

ЖДНБ!

# 787
  • До морето
Нищо прекалено няма. Откъде накъде ще ползват предаването да добият популярност и после за благодарност ще отиват да осребрят тая популярност при конкуренцията. А в това време моите зрители (на продуцента) ще мрънкат, ще има някакъв отлив, докато намеря подходящ заместник, който тъкмо ше се впише и ще реши и той да става уан-мен-шоу и пак всички в изходна позиция.
Даже и щях да им забраня да рекламират лютеница и кренвирши и да си плюят сами на името 😂😂

# 788
Специално шеф Роу си имаше популярност и преди МШ. Гледала съм я и по 24 kitchen и по food network. Не е опряла до МШ България да я направи известна. За другите шефове не бях чувала преди. С изключение на Лео. Но неговото участие и полза от това предаване е доста спорна.

# 789
Специално шеф Роу си имаше популярност и преди МШ. Гледала съм я и по 24 kitchen и по food network. Не е опряла до МШ България да я направи известна. За другите шефове не бях чувала преди. С изключение на Лео. Но неговото участие и полза от това предаване е доста спорна.
Подкрепям - журито прави предаването. Участието на Роу е плюс за тях, не за нея. В чужбина, където работи никой не е чувал за МШ България. И аз също съм а засичала по 24 китчън, а там няма случайни, или поне всички се появяват и в МШ Австралия, което е според мен най-престижния от форматите. Все пак и принц Чарлс са хранили.... Не знам какъв ви е проблема с Мастъркард, по престижно ми се вижда от гадни кренвирши и лютеница и балсамико, което не е точно балсамико. Плюс това предаването трябва някак да се спонсорира,тези рекламки ги има навсякъде. В първите сезони в Австралия направо ги пускаха да пазаруват в супермаркета, който рекламираха. Сега им снимат усърдно маслото, супермаркета и още нещо, за сметка на това марката на роботите я замазват, за да няма безплатна реклама 🤣

# 790
Силвена Роу имаше друго предаване по БТВ преди десетина години поне. Не помня как се казваше.
А в случая, Мастершеф е външна продукция и няма такова нещо като "при конкурентната ТВ", може утре Мастършеф да тръгне по друга телевизия. А и не е точно "трамплин", защото това са хора с кариери и станали известни по-рано, по други телевизии... Андре Токев го знам от предаването "Гурме с Андре" по ТВ7, Силвена Роу от първото й предаване по БТВ, Лео Бианки от Биг Брадър и разни кулинарни рубрики...
По принцип когато БТВ реши да спре нещо е ... заради намалели рекламодатели по време на часовия пояс, в който се излъчва. Немалко сериали изгърмяха така, недовършени, заради нисък рейтинг и кратки рекламни блокове.  Сигурно сте забелязали как от 6 минути рекламно прекъсване, понякога има 5 минути реклама и 1 минута анонси (автореклама), а при други с по-нисък рейтинг: 3 минути реклама и 3 мин. автореклама (въртят се анонси какво ще дават по БТВ, БТВ екшън, БТВ лейди, БТВ комеди, БТВ синема, Войо и т.н.), форматът на епизод е 45 мин. и останалите 15 мин. се пълнят с реклама.

Силвена е планирала е да прави предаването "Глад ме гони", но да видим...

# 791
Що за идеи!?! Логиката е напълно противоположна - канят се топ готвачи за жури, за да се вдигне рейтинга на съответното предаване, а не обратното.
Още малко да очакваме и ресторантите си да затворят, защото някой не ги е чувал преди Мастършеф България Simple Smile.
Гордън Рамзи снима:
- Masterchef USA
- Hell's kitchen USA
- Unchartered с National Geographic
- има Masterclass with Gordon Ramsay
- Gordon Ramsays Ultimate Cookery Course (много добро)
...
Хората са "рок звездите", а не тв форматите.

# 792
  • До морето
По принцип моите постове бяха в шеговит тон, но тук взехте да сравнавяте Гордън Рамзи с Андре Токев, така че ще спра. Мастършеф е успешен световен формат, благодарение на Гордън Рамзи. Андре Токев е известен благодарение на Мастършеф. Има лека разлика. Никаква рок- звезда не е бил, когато са го поканили. Нито пък останалите двама.

В България до преди 10 години единствените "рок-звезди" в кулинарията бяха Ути и Звездев 😂😂😂

# 793
Андре Токев е известен благодарение на Мастършеф

На теб ти е "известен благодарение на Мастършеф", аз... да повторя отново, че Андре Токев си имаше свое предаване по националната ефирна TV7 от 2010 до 2013 и се казваше "Гурме с Андре" и го гледах постоянно, а
 и много хора го помнят. Анонсите бяха с мазния глас на Владимир Колев. (Другото кулинарно предаване на ТВ7 се казваше "Какво ви забърка Лео"... с Лео Бианки)

А това, че "до преди 10 години единствените "рок-звезди" в кулинарията бяха Ути и Звездев" НЕ Е ВЯРНО!
Ако говориш за преди двайсетина години (2001) - може!

# 794
е хубаво, ама колко хора гледат/гледаха ТВ7.. аз и сега не смятам, че шефовете са звезди, по-скоро както му се казва "познати лица от екрана". Иначе по тази логика и шеф Манчев трябва да е звезда Grinning

Общи условия

Активация на акаунт