🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 801
  • 801
  •   1
Отговори
# 105
Нееее, не съм! Доколкото разбрах няма от къде да гледам старите сезони. Ама и като знам победителите, няма да ми е интересно.

# 106
Нееее, не съм! Доколкото разбрах няма от къде да гледам старите сезони. Ама и като знам победителите, няма да ми е интересно.

в майтв ги има всички сезони. Аз за фон докато работя гледам 2 сезон сега. Ами класи над това което дават в момента. Продуцентите много издишат. Първите 2 сезона бяха 3 предавания на седмица. Имаше тест за креативност, което си беше интересно.

# 107
  • Испания

masterchefbg

🏆👨‍🍳Тази вечер в MasterChef България един специален гост - Ивайло Спасов ще изравни силите. За някои задачата с #КутиятаНаMasterChef ще се превърне във вдъхновение, но други ще се почувстват в безизходица.

🔥Не пропускай #MasterChefBG на крачка от финала тази вечер от 21:00.

Изключително неприятният за мен Ивайло. Миналата година за първи път /гледала съм абсолютно всички сезони у нас и в Испания/ на финала смених канала, след като отпадна Димитър.

Кой кара Нела насила да стои в МШ, за да опитва "тези гадости"? Отдавна трябваше да е изчезнала от екрана.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 18:26 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 108
  • София

в майтв ги има всички сезони. Аз за фон докато работя гледам 2 сезон сега. Ами класи над това което дават в момента. Продуцентите много издишат. Първите 2 сезона бяха 3 предавания на седмица. Имаше тест за креативност, което си беше интересно.

Извинявам се, може ли да поясните за майтв. Не ги открих, ако съм била в правилния сайт.

# 109
Нела не знае какво говори, гадости...

# 110
Пак азиатско, аман.

Роу днес толкова семпла в сравнение с обичайното си оперение,  още малко и ще вземе да я харесам.

# 111
  • София
И аз се чудя какво е това азиатско готвене почти всеки път, не знам вече кой Мастър Шеф гледам. Става досадно.

# 112
  • Пловдив
Оф, Мичето пак няма понятие. Щяла да ескпериментира.....Що се прави на много креативна. Аз, поне не го вярвам. И мастер глас с Михалчев. Пак Азия. Ще го призная с една сръбска скара. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
  • София
Интересно ми е да видя каква корейска кухня ще сготвят. Токкбоките вървят с лют сос от пастата от  чушките. Свинското коремче го ядат нарязано много тънко и на скара. Мартин защо прави дъмплингс, като има токкбоки.

# 114
Защо наистина са зациклили толкоа върху това азиатско? И на мен ми писна да гледам едно и също през епизод.
Този Ивайло хич не ми е симпатичен, не разбрах как спечели миналото предаване.

# 115
  • Испания
Защо наистина са зациклили толкоа върху това азиатско? И на мен ми писна да гледам едно и също през епизод.
Този Ивайло хич не ми е симпатичен, не разбрах как спечели миналото предаване.

Тихомълком. Бяха забравили, че е там. Така стигна до финала.

# 116
  • Пловдив
И късмет, че феноменалният Митак накрая прегоря и му дойде в повече напрежението. Още ме е яд. Такъв талант, неописуема работа.

# 117
И късмет, че феноменалният Митак накрая прегоря и му дойде в повече напрежението. Още ме е яд. Такъв талант, неописуема работа.
Даа, Митко има истински талант. Гледах, че работи върху модерен прочит на традиционни български рецепти. Ивайло направи ли дюнер, щото според мен този му проект ще е ден до пладне като гледам колко е пасивен.

# 118
  • София
Не особено изненадваща тройка. Чудя се дали това ще са и финалните трима.

# 119
  • Мюнхен
Ето, днес си получихме обяснението защо никой не харесва Стилиян. Играе го самотния вълк, две думи не е обелил с останалите и после се чуди защо не го подкрепят от балкона. Защо ли Laughing

П.С: Започва да ме дразни това подсказване от страна на Силвена. Мълчи си бе, жена, нали целта е сами да помнят. В миналите години го нямаше това. И пак глупаво вмъкнати рекламни кадри на Шуменско и Чисто.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 21:43 от Jinnafee

Общи условия

Активация на акаунт