🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 901
  • 801
  •   1
Отговори
# 285
  • addicted
Тео е пътник днес. Толкова е неприятен този постоянен сценарий и не мога да разбера защо залагат на нещо толкова банално. Аз обикновено бавно стоплям за намеци и тънки моменти, но дори и за мен е очевидно, че когато започнат да ти се карат супер грубо от началото на епизода - всичко е приключило.
Неприятни са последните епизоди, отношенията между участниците са ми неприятни, глупостите на Роу са ми неприятни..

ПС: Ех, Тео.. много ще е кофти ако наистина просто се откаже.

# 286
  • на село
Аз харесвам Мария, може би защото ми е колежка Blush приятна ми е.
Харесвам и Мартин, та който и да спечели, както казах, ще съм доволна.
Нищо, че беше слаб сезон, с не толкова добри участници, пак ще гледам МШ.

# 287
Ох, Мартин е финалист, браво! Дано спечели утре!

# 288
  • Пловдив
"ТИодор, ТИодор, прИдал си сЪ".

Ми от Пловдив е жИната, ако ме разбИратИ. Stuck Out Tongue Winking Eye Дет се вика съгражданка пипируда.

# 289
Мария и Теодор ги бутат и лансират по толкова явен и безцеремонен начин, че е чак неприятно за гледане.

# 290
  • София
Аз харесвам Мария, може би защото ми е колежка Blush приятна ми е.
Харесвам и Мартин, та който и да спечели, както казах, ще съм доволна.
Нищо, че беше слаб сезон, с не толкова добри участници, пак ще гледам МШ.
Колежка?!

# 291
  • Пловдив
Рицаря На печалния образ е толкова слабохарактерен... В това състезание първо се иска характер. Тогава е другото. Съжалявам, но заслужава да отпадне днес. Ужасен мрънкоч.

# 292
  • Испания
И да готви, и да не готви Тео, пътник е. С това отношение към него днес е повече от ясно.

# 293
  • на село
Аз харесвам Мария, може би защото ми е колежка...
Колежка?!

Е, не я познавам,  просто и аз това работя, имам фотостудио, не в Сф.

PS. Форума тази вечер е ужасен, едва су публикува мнение.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 22:26 от НелиСА

# 294
  • Испания
А аз се разплаках за Тео. Отвратително се държаха с него.

Не харесвам нито Мария, нито Мартин. Стискам палци само на Стилиян, въпреки че мисля, че няма да спечели той.

И ето, моето приключение започва точно там, където свършва пътят ми в @masterchefbg. Няма да крия, че и точно там, на крачка от финала, си тръгвам леко натъжен от кухнята. Но не защото не спечелих. Несъмнено голямята награда можеше да бъде “черешката на моята торта”, на най-красивият десерт, в който животът ме е забърквал, на най-сладките трудности, които съм преборил, на най-очаквания финал на вечерта... Ала, животът е шансове, възможности и опити, които не винаги и на всяка цена успяват да бъдат усвоени. Така, както не всяко кулинарно творение изпод ръцете ми е успявало да бъде завършено до съвършеност, но знам, че последният “щрих” понякога не е най-важен. Не е най-важна и наградата, славата, великата кулминация, за да бъде една мечта заквасена, една нова любов разпалена и един талант събуден. Тук, в кухнята на Мастършеф, започнах да мечтая и да вярвам, и това един ден ще ме отведе до моето малко и специално място, където да радвам и правя щастливи с таланта си другите.

За много от вас аз съм победител и тази победа е моята титла, моята кулминация, финалът на моето състезание, не срещу другите, а рамо до рамо със самият себе си.
Благодарен съм за приятелите, емоциите и вълненията, кипяли и вряли у мен с месеци.

Благодаря Ви от сърце, защото Вие ме направихте много повече от победител! Вие ме направихте уверен и открил себе си!
Ще търся усмивките ви и занапред с много смели идеи, начинания и изяви!

Благодаря още много пъти, за подкрепата, силата и упората, която ми оказахте.
Вие сте вдъхновение!
Благодаря!

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:10 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 295
Тео па чак пусна сълза, ц ц ц ц ...

Всъщност аз съм за Мартин. А Стилиян ми е мега противен. Но да видим утре финала

# 296
# 297
Рицаря На печалния образ е толкова слабохарактерен... В това състезание първо се иска характер. Тогава е другото. Съжалявам, но заслужава да отпадне днес. Ужасен мрънкоч.
На същото мнение съм, драма куин и пораженческо мислене.
Утре съм за Мария и Стилиян.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:35 от Lemy

# 298
Никаква изненада и днес. Реално бяха нарочили Тео за гонене още миналата седмица. Въобще не мисля, че какво сготви или не сготви днес е имало каквото и да е значение.

# 299
  • Sofia
Тео тотално се подаде на стреса и не можа да мисли днес. Напълно обърка стратегиите за всяка битка.
Не знам едно и също ли предаване гледаме, кои коментари са го бутнали, та той си тръгна с мисълта за загубена битка от началото. В тази кухня не помня да се е толерирало спирането на готвене и идеята за поражение, без да си положил максимум усилия.
Заслужени финалисти днес.
Иначе успех на Тео, млад е, ще се развие.

Общи условия

Активация на акаунт