🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 891
  • 801
  •   1
Отговори
# 330
  • Mediterraneo
Колкото и да харесвах Тео, заслужаваше да отпадне снощи! Липсва му характер, пораженческото мислене не е за финал и няма да го отведе до никъде. Еклери и чийзкейк на този етап от състезанието?! Айде, няма нужда.
Планетата ми се стори толкова непримамлива на вид! Не ме впечатли с нищо. Не исках Стилиян на финал, не го харесвам изобщо
Радвам се за Мартин и съм за него тази вечер. Мария има умения, но когато не виждам един човек да влага емоция и душа в това, което прави, ми олеква.

# 331
  • София
Стилиян на финал..... В съзнанието ми изкачва Алекс 🤣

# 332
Абе то и аз влагам сърце и душа като готвя, но не излиза нищо като за Мастър шеф. 😜

# 333
  • София
Теодор има ли профил във фейса? Нищо не откривам.

# 334
  • Варна
Ще се радвам много, ако спечели Стилиян.
Този човек се ''скъса'' от готвене.
Нямаше стрес тест и Стилиян да не участва, всеки го сваляше от балкона.
Харесва ми, че успява да запази самообладание, да се концентрира и да излезе от всяко предизвикателство.
Компромисен вариант ми е Мартин.
Мария не искам да спечели.

Абсолютно съгласна.
А Мария, тази Мария, която бавно стопли, че трябва да бие гонга, колкото се може по-бързо, за да прецака другите и когато се усети измисли такава глупост, иначе щеше да прави три или ако може повече ястия.

Рак Пустиняк, явно нарочно са пуснали грешните финалисти на страницата им, за да ни заблудят. Вече мога да го напиша, Тео беше писан като финалист, ей големи хиени са.
Стилиян е моя победител.

# 335
  • Mediterraneo
Има профил, установих, че имаме много общи познати по определена линия. Ще потърся да видя дали ще го открия.

https://www.facebook.com/teodor.kolev7

# 336
  • София-Младост
Теодор има ли профил във фейса? Нищо не откривам.
ФБ
Потърси го като Teo Vladislavov

Заради бъга ли ми променя всички линкове:(
Качих ФБ, ИГ и тик ток на Теодор и не излизат като хората. Аман!

# 337
Интересно беше вчера, очаквано развитие на нещата. Лично аз съм доволна!
Остава и Стилиян да спечели и ще съм най-доволна Simple Smile
За мен той е най-добрият от тримата, въпреки непрекъснато перфектната Мария и симпатягата Мартин.

Рецепта за планетите пуснах миналата седмица.

# 338
Сигурно, защото не съм по десертите, но грам не се хайпнах с планетата. Шоколадов мус с малинов център, ами не Grinning
Хайде, да идва довечера и да свършва тази мъка.

# 339
  • София
Мартин е единствения победител за  мен, поне е приятен и шегаджия. Стомаха ми става на топка при мисълта , че може да спечели Стилиян.

# 340
В снощното промо за днешния епизод ми се стори, че Мартин плаче.

# 341
  • Mediterraneo
Мартин може да плаче и от радост.

# 342
Нямаше плачещи в промото, според мен.

Тайна, ти пък чак толкова да преживяваш Simple Smile

# 343
Снощи Мария ме изненада приятно, според мен ще се получи красив финал.
Стискам й палци, но имам усещането че печели Стилян.
Не си скубете косите момичета, нищо от това което гледаме няма да има значение и след 5 дни. Забавлявайте се❤

# 344
просто не виждам Мартин с какво оригинално може да блесне над останалите. казвам го с добро чувство. и се надявам да не гледаме пак азиатска кухня, че ми писна.

Общи условия

Активация на акаунт