🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 801
  • 801
  •   1
Отговори
# 645
Grinning Нелепи, ама салатка от тревички, тиквички, хляб и сирене не ми е мастършефско.
 Имах път към халите и се подредих пред дюнерджийницата на Ивайло. Много бавно и не дочаках да си взема. 2 онлайн поръчки направих докато чаках и реших, че ще ми се отрази зле и на джоба и на нервите да чакам. Ще взема да освирепея от глад.
Менюто е три вида дюнер и и 3 вида фалафели. До   scapto се намира. Та си взех бургер и си седнах да си го хапна.

# 646
екстра ѝ е менюто - просто и вкусно! с хубав чай от билки или по-добре домашно винце, ехееее Wink

# 647
  • Пловдив
На мен пък точно този странен космат, неестествено позициониран, чукан ми направи впечатление. Сурови гриловани тиквички и азИ мога да готвя. Bowtie

# 648
На мен пък точно този странен космат, неестествено позициониран, чукан ми направи впечатление. Сурови гриловани тиквички и азИ мога да готвя. Bowtie
И моя поглед първо отиде в косматото нещо, което така и не разбрах ръка ли е, крак ли, за дупето ли я е хванал и каква му е идеята .. ама да не ставаме нелепи
За първи път коментирам Мария и снимките ѝ в ИГ .

# 649
Ами, прочетете описанието и ще ви стане ясно какво се случва на снимката: "...И има кой да те задържи изправена на един доста паянтов стол, докато се правиш на дрон..."

# 650
  • София
Четете бе хора, четете.....
Мария не ми беше фаворит, но жената си има философия за живота, която никак не е лоша, снимките и са с достатъчно дълги и смислени описания, за д асе разберат надявам се от повечето хора, не е трудно, жената влага мисъл.

# 651
  • Пловдив
Ми нямаме Инстаграм, бе хора. Което не отменя факта, че този крайник ми изглежда странен.

# 652
  • Варна
Ми нямаме Инстаграм, бе хора. Което не отменя факта, че този крайник ми изглежда странен.

Ама как нямаш инстаграм? Я веднага да си направиш, виж сега колко си дезинформирана относно Мария, амаха. 😂😂

# 653
  • Испания
Видях въпросната снимка в профила ѝ. Общото впечатление е... гнусно.

Щом един фотограф трябва да обяснява надълго и нашироко снимките си... Ха, ха от мен.

# 654
Изобщо не си представям къде е стола, къде е тя, какво е това, защо е така и т.н. Ама и снимката не ми хареса. Както и да е. Радвам се, че на Стилиян му провървя с готвенето. Дано продължи.

# 655
А Ивайло от миналия сезон дали отвори дюнерджийницата си?Някой дали е опитвал вече от дюнерите му?

# 656
  • Sunshine state
Тия сурови тиквички и някакви треволяци изобщо не ми иглеждат апетитно нито с чаша чай, нито с каквото и да било. Сега веднага ще бъда обвинена в ненавист и неразбиране на гения. 🤣
Странна птица е тази Мария, особнячка някаква.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 18:21 от Pupitka

# 657
  • Майничка
Аз бих си хапнала зеленийките, но с голяма купа кисело мляко за гарнитура. 😃

# 658
  • София
Ама Мария никуде не казва, че това е гурме, казах да се чете, защото хората, които и взимат снимките и ги постват тук с критика, явно имат инстаграм.
Иначе никаква не ми е Мария, ама чак толкова хейт не заслужава.

# 659
  • София
А Ивайло от миналия сезон дали отвори дюнерджийницата си?Някой дали е опитвал вече от дюнерите му?

Отвори в събота, имаше опашка пред входа ранния следобед и даже не се и пробвах. 9лв е дюнера. Поне доколкото успях да видя отдалече.

Общи условия

Активация на акаунт