🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 777
  • 801
  •   1
Отговори
# 705
Минах покрай дюнерджийницата на Ивайло днес. Очаквах навалица, но всъщност нямаше никой. Ивайло беше вътре заедно с още някакъв мъж. Можех да опитам някой от специалитетите му без да вися на опашка, обаче подминах. Ще чакам отзиви от по-щедри от мен любители на дюнера.Grin Smiley
В 14:30 беше свършило всичко не успях да ги опитам прословутите дюнери днес!

# 706
  • Испания
Лайв с Роу

Направи си реклама на книгата и на... Mastercard. Ако имате такава, може да участвате в играта ѝ. Чатът беше пълен с екзалтирани фенова. Черешката беше: "Заради Вас ще сменя картата си".

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 19:30 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 707
Честно казано, в перспектива, очаквах да се зарадвам много повече на победата на Мария (моят фаворит) от колкото се зарадвах в действителност. На финала му липсваше спортният дух който ти е нужен за да ти се вдигне адреналина, всичко беше приятелско и позитивно, но за жалост и леко скучно. Реплики от рода на "а сега става страшно" - Шеф Роу, без да има някакъв съспенс убиха малко или много кефа. А откъдето и радостта за победата, не го почувствах като гранд финал.

# 708
Някой успя ли да посети дюнерджийницата на Ивайло.

Да се оплача от някаква нова мода по заведенията. Обилно ръсят с рукола какво ли не. Обичам в салата, но чак пък да я виждам постоянно и върху всичко не ми харесва.

# 709
Три пъти минавам пред дюнера, все 10 човека вече опашка, към 12:30, още не съм се класирала.

# 710
....
Да се оплача от някаква нова мода по заведенията. Обилно ръсят с рукола какво ли не. Обичам в салата, но чак пък да я виждам постоянно и върху всичко не ми харесва.
На мен пък тази мода започна много да ми харесва. Оказа се, че много харесвам рукола и много ми е кеф, когато я добавят в сандвичи, върху спагети, пица. Навсякъде ми харесва, но е добре да е указано в менюто и върху състава на опакован сандвич или друг вид готова храна. Grinning

# 711
  • Sunshine state
Аз изрично казвам, че не искам рукола, ако я има като състав някъде. За мен е като треволяк на вкус.

# 712
Къде точно се намира, да намина тези дни.

# 713
На ул. Искър, до scapto.

# 714
  • София-Младост
Сутринта точно гледах в ИГ снимки от там...

# 715
  • Русе
И това нещо, наречено дюнер, струва 9 лв. Не знам, кой би повторил!

# 716
Благодаря, Ала Бала.
Да, снимката е показателна.
Само аз ли не виждам месо на картинката. Прилича ми на салатка в хлебче.

# 717
Ми може пак да му е свършило месото Joy

# 718
  • София
Аууу, за това нещо и аз не бих дала 9 лв. Еми то по два трябва за мъжете в къщи, ако не и по три.

# 719
Ще пропусна и аз.

Общи условия

Активация на акаунт