Смени жената 2021

• 102 098
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 900
Някой има ли идея къде мога да гледам първия сезон на фермата, да го видя този? Във войо са от пети насам, а ми се струва сложно да търся в стари постове на Мари Мар (те може и да не са актуални де).

Намерих началото на първия сезон. Значи започва от стр. 906 най-долу вдясно.
https://fermata.btv.bg/videos/?page=906
Започва първо с визитките на всички. И видеата се гледат отдолу нагоре, отдясно наляво, после стр. 905, после 904 и така. Тези 900 страници са всъщност с видеата от всичките 7 сезона, така че поне стотина страници е първият сезон.
Мерси много, започнах ги сега. Хем разбирам, че се бори за сина си и това му е каузата, хем дъщеря му изобщо не беше спомената във визитката...
Значи заради вас ми се доядоха макарони, а както ги обичам...може да не са като френските нашите, но са някакви макарони Joy

# 901
Що за отвратителни изказвания? Харесвал новата на баща си, ама не като мащеха... Много големи разбирачи, голямо чудо. Взех, че се поразрових в профила му, да видя какви  са тея простотии, които толкова уверено твърдите. Чак ми е неудобно да чета постовете ви. Ми не видях такова нещо. Това, което видях, е че момчето участва в начинанията на баща си - Максимал ривендж, спортни събития и т.н., най-вероятно му помага. Новата жена очевидно и тя е замесена от много време в тези организации. Момчето се среща с много хора, снима се, както и под почти всяка снимка с мъж или жена, е сложено сърце като описание. Един вид "обичам те", ама без думи. Така че явно е много емоционален и може би се привързва лесно, та и не се учудвам често да го казва това. Не знам как някои хора винаги тръгват да тълкуват нещата така, че да търсят все най-лошото. Може би е талант. Нищо лично, но чак такива грозни думи и предположения за хора, които не познавате, няма нужда. Също не ги познавам, но никога не бих си го помислила. Имал повече снимки с новата... И? Как решихте какво значи това? И аз почти нямам снимки с хората, които обичам в социалните мрежи, защото те не искат да се снимат, какво остава да чака някоя снимка. По-малко ли трябва да означава, че ги обичам? Направо ме стъписвате с такъв тип твърдения.

Трябва да си регулираме изказванията, за да ти се харесат на теб ли и да не си възмутена? Не е ок тази твърде близост за мен с  доведената майка, както и да го погледна, като не си съгласна, просто подминаваш. Хора и мнени всякакви.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 17:28 от Анонимен

# 902
  • Terra incognita
Нищо лошо не сме написали. Чак пък да ти е неудобно да четеш, от какво да ти е неудобно? На нас така ни изглеждат нещата, на теб- иначе.

# 903
  • София
А, на мен ми е все тая, нямам желание който и да е да се съобразява с мен. Казвам, че за мен е нормално да се каже "не е ок това, което виждам" и всеки да прецени какво вижда, защото пък аз тази близост я виждам не само с нея. Не е нормално да се вадят заключения тип "има мераци", "щом няма снимки с майката, значи не я обича" и неща в този род, в момента не мога да цитирам дословно.

# 904
Че не обича родната майка аз не твърдя, даже обратното се видя в предаването. Твърдя, че твърде бързо, твърде лесно и твърде близко ми изглежда общуването с доведената му майка, която е доста привлекателна жена. И да, последното има значение.

# 905
Препоръчвам горещо на феновете на пилитата да погледнат в инстаграм клипчето, в което тези две откачалки отиват в къщата на Филип Плейн и дават някакво писмо на негов служител (иконом?), казвайки, че са близки приятели. Погледът му е безценен.
Доколкото чух ФП ще е кръстник и на детето им … че кой друг ??!! … тези ся просто pathetic:-)

Ааа, много моля, пишеше, че ако е заченато в България кръстник ще е Ванката от Пловдив! 😂

# 906
  • earth
Освен това е психолог и успешно обработва мозъци.
Надценяваш ги психолозите. Мнозинството са посредствени хора, които са попрочели малко, 90% от което са глупости, доказано! (погледнете "replication crisis in psychology"), за което са получили диплома и са развили Дънинг-Крюгер.

# 907
  • София
А, на мен ми е все тая, нямам желание който и да е да се съобразява с мен. Казвам, че за мен е нормално да се каже "не е ок това, което виждам" и всеки да прецени какво вижда, защото пък аз тази близост я виждам не само с нея. Не е нормално да се вадят заключения тип "има мераци", "щом няма снимки с майката, значи не я обича" и неща в този род, в момента не мога да цитирам дословно.

А кое му е нормалното любовницата на бащата да се прегръща със сина-пубер и да си разменят "обичам те"? Възрастните трябва да си регулират поведението, а младежът е цял хормони и иска да е като другите, въпреки заболяването си, което още повече е сигнал за внимаване. Много добре преценяваме какво виждаме. Ти би ли се изтъпанила със сина на гаджето си на такива снимки? Само хипотетично си го представи.

# 908
  • earth
Според мен на всяка жена би и станало много неприятно, ако види такива снимки на сина си с приятелката на бившия си мъж. Това потвърждава впечатлението, което Димитър остави у мен от предаването. А именно, желание за самоизтъкване дори и за сметка на тези около него.

# 909
Чакам вече следващите двойки.Тези изораха дъното. Дори не ми се коментира постъпкатана фермера.

# 910
  • Буркина Фасо
Според мен на всяка жена би и станало много неприятно, ако види такива снимки на сина си с приятелката на бившия си мъж.
а обратното е приемливо ? Smiley
колко жени се показват с новите си изгори заедно с децата от бившите си. дори и по ТВ.

# 911
Да, жените се покават със собствените си деца. В момента се коментира жена, която не е със своето дете.

# 912
  • София
И сигурно новите мъже си правят снимки с дъщерите-пуберки близко прегърнати и си коментират взаимно с "обичам те". Как ти звучи?

# 913
  • Sunshine state
Според мен на всяка жена би и станало много неприятно, ако види такива снимки на сина си с приятелката на бившия си мъж. Това потвърждава впечатлението, което Димитър остави у мен от предаването. А именно, желание за самоизтъкване дори и за сметка на тези около него.
Такова впечатлрние остави и у мен.

# 914
Тези пИлита са със сериозни психически проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт