Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 879
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Ужас, момиче! Много съжалявам. Не знам какво да те посъветвам. На мен доктор Сигридов ми каза, че ако има перфорация, трябва лапароскопия, защото при следваща бременност не знае къде ще се залепи плацентата и ако е там (на задната стена при пикочния мехур), може да пробие мехура. Утре ще ходя за второ мнение при д-р Цветков от Надежда да видим какво ще стане.

# 406
  • София
Момичета Heart Всички тук сме минали по-лош път, или имаме някакви проблеми за съжаление... Като гледам други жени покрай мен, които си бременеят без проблем (то и аз забременявам без проблем, но пък е друг проблема)....
Не знам какво да правя допълнително за тази перфорация, в Турция казаха само цветна снимка, и ехограф, но на мен някак ми звучи недостатъчно, въпреки че го каза професорката там....
Не знам дали и обратно при Богданова да отида, в Надежда не съм ходила въобще, имам добри впечатление от д-р Чавеева, защото тя ми взе пробата за хорионбиопсия... Не знам наистина, дръжте ме в течение какво са казали други специалисти относно перфорация на матката, а съм си запазила час при д-р Вецев, но чак за септември, че беше първият свободен. А и от Турция ми казаха да си пусна изследвания за Тромбофилия, които смятам да направя в Геника...Отчаянието ми е пълно, казват, че Господ не дава мъки, с които не можеш да се справиш, но аз цял живот от дете се боря за здраве, вече и това ми идва в повече......

# 407
И аз имам прекъсване на бременност в 16г.с. с цитотек, само че бях под лекарско наблюдение в болницата. Болките бяха силни, но ги издържах, като се има предвид, че прагът ми на търпимост не е много висок. Когато стана време ме приспаха и се събудих след кюретажа.
Така че на много места използват именно цитотек, колкото и да е забранен.

Днес минах през клиниката за следващата промивка и този път ме боля доста повече от предишния път. Дано всичко е наред и ще имаме зелена светлина от следващия месец.

# 408
Да сменя малко темата, която сте подхванали, току що др. Сигридов писа в групата във фейсбук, че от 13.08 др. Калчев  няма вече да е част от клиниката.....

# 409
точно това качвах и аз 😂ох тоя ще ме умори

# 410
На мен пък ми се чу докато чаках днес, че обясняваха по телефона, че от утре започва записването на часове за д-р Калчев за август.

# 411
Ами явно до 13.08 включително ще приема пациентки там. Чакам с интерес инфо и от негова страна къде ще бъде после

# 412
  • София
Затова ли вече му няма името в ценоразписа? Нали всеки лекар си имаше собствени цени на прегледите.

# 413
той за това последния месец почна всички да праща при Ковачев за хистероскопия. Нищо чудно че така стана.

# 414
Ама те нали са почивка от 2 до 13 август, кога ще ги преглежда тия пациентки?! Smile Както и да е. Скоро ще се разбере къде ще се подвизава.

# 415
да не почне пак с инвитрото за 5 месеца и пак да си зареже пациентите

# 416
Оф, верно че почиват. Ами значи пак по бързата процедура напуска, както беше и в адела, много неприятно

# 417
За да се разделят толкова бързо, според мен  има нещо, за което не са се разбрали професионално. Много ми е интересно на какво се дължи това, но със сигурност е свързано с начина на работа.

# 418
Не мисля, че всеки самоуважаващ се бивш ин витро пациент би се върнал отново при него след постъпката от миналата година...

# 419
Ходила съм около 3 пъти при него от януари насам и много ми допадна. Сега чувам, че често вече се случват такива бързи смени. Sad Разбира се, че има право, но напълно разбирам разочарованието на записаните при него пациенти с надежда за цялостна терапия. :/

Общи условия

Активация на акаунт