Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 898
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Толкова бързи напускания са равни на конфликт.

# 421
Ето това пък е написал д-р Калчев:

Скъпи приятели, част от голямото семейство от пациенти на д-р Калчев.

Мисията ми е както винаги досега остава всяка жена в България да сбъдне мечтата си и да постигне най-голямото щастие - да стане майка.
Информирам Ви, че след 13.08.2021 година, поемам по нов път и няма да съм част от център "Сигридов".

Новите часове за прегледи може да записвате от 16ти август на тел: 0878944055.
Бързам да ви уверя, че нито един преглед, нито едно лечение няма да бъдат отменени!
На моите колеги от център "Сигридов"
пожелавам спорна работа и професионални успехи.
Ваш, Д-р Калчев.

# 422
Аз само мога да предполагам, че в основата е д-р Ковачев. Все още не бих искала да разказвам, но преди месеци при преглед при Ковачев разбрах, че между Ковачев и Калчев има някакво съревнование.  Аз самата бях потресена в каква интрига бях замесена от Ковачев, в някакви явно тяхни междуличностни отношения. Мъжът ми не можеше да повярва. Абсолютно недопустимо.

# 423
# 424
Хаха Бочинка разследване ли ще правим🤪
Ще добавя тогава, че са ми слабост загадките😁За адрес на фирмата е посочен същия, на който е клиниката на Лилия Димитрова, която преди работеше в инвитро центъра на Токуда.
Разбира се, може да е чиста случайност, но ми се наби в очите🤓

# 425
не 😂Видях просто във фейса и пускам и тук 😂😂😂😂Мани тва са ебати интригите сега с тия лекар. , единия цепнат в устата другия май звездата го е ударила .

# 426
Ех, този Калчев...не можа да си намери място и това е Simple Smile
Аз сигурно съм една от малкото, силно НЕвпечатлени от Ковачев като лекар, както и от отношението на Калчев към изоставените си пациенти (като една от тях още докато работеше в Адела).
Но междуличностните им конфликти не трябва да бъдат в ущърб на пациентите - его, братче.

# 427
Чета темата активно, но не пиша, тъй като не съм посетила още доктор Сигридов, но се бях насочила към него при евентуална успешна бременност след ин витро в Турция, но така като чета май няма да е и той човека...
За тия късни аборти по мед. причини, ще споделя и моя горчив опит в Майчин дом.
В 14г.с. се наложи прекъсване по мед. причини, защото плода имаше същата диагноза като моята (непланирана бременност с шанс 50/50 плода да наследи, тъй като беше настъпила вече бременност решихме чрез хорионбиопсия да разберем дали плода го има преди да пристъпим към прекъсване, като до този момент доктор Богданова ме следеше). Когато излязоха резултатите от хорионбиопсията, Богданова беше карантинирана и каза, че за прекъсването ме насочва към Майчин дом при д-р Ибрям, тъй като имах и миома, която се видя по време на бременноста вече, до този момент никой не беше виждал никакви миоми.
Постъпих в МД, сложиха ми сутринта 3 таблетки вагинално Мифепристон, после към обяд пак още 2 за да се изглади шийката и да ме приспят за кюретаж. Болките бяха адски, от сутрин 6ч до към 12ч контракциите вече бяха нетърпими. Приспаха ме и се събудих след обед в реанимация с перфорация на матка и тънки черва, отворена коремна операция, дражи, сонди и т.н.........
Бях обвинена, че съм забременяла болна, саката, не ме ли е било срам....отношението повече няма да коментирам.
И аз се чудих след Турция накъде. Покрай мои близки избрах Др. Велев от Шейново. Мижеш да идеш на преглед и да прецениш , да обсъдите... Като на теб ти трябва добър хирург според мен , ако се случи нещо.., Сигридов е за проследяване на бременността - може да избереш него или друг за ФМ . Лошото е , ако се наложи да се лежи в Шейново за нещо по време на бременност - определено не е най-доброто място . И все пак съм доволна от проследяването на бременността и секциото при Велев. За ФМ ходих при друг допълнително.

# 428
  • София
Сега се чудя след като Сигридов разделяше пациентите на две групи: такива само на терапия с хранителни добавки и такива за хистероскопия, какво ще прави? Всички ли ще лекува с Менделеевата таблица? Joy  Вече явно няма да препоръчва хистероскопии.

# 429
Той Сигридов не беше ли започнал да насочва за хистероскопии при д-р Ковачев?
Дано не го е ударила звездоманията Ковачев. Не мисля, че има основание. До вчера стоеше на столчето до д-р Стаменов като ученик докато бях на преглед. После същият ме прие за лапароскопията ми при д-р Стаменов. Докато ме преглеждаше го учеха как точно да направи прегледа и как да направи свестна снимка, че другите които я гледат да не се чудят какво ми е снимано. Grinning Това последното е цитат от докторката, която го учеше. Все пак все още няма голям опит, че да звездее.
Човек не трябва да забравя откъде е тръгнал. Но ако трябва да си говорим честно Калчев и Сигридов също имат голямо его. Явно такива хора не бива да се събират да работят заедно. Blush

# 430
Е точно това написах по горе Simple Smile Че сега е ясно защо последните 2 месеца насочва всички към Ковачев за хистеро.

# 431
Сега се чудя след като Сигридов разделяше пациентите на две групи: такива само на терапия с хранителни добавки и такива за хистероскопия, какво ще прави? Всички ли ще лекува с Менделеевата таблица? Joy  Вече явно няма да препоръчва хистероскопии.
Отдавна Сигридов масово праща за хистеро при Ковачев. И според мен там е интригата между тримата. Аз лично въобще не го харесвам Ковачев. Силно амбициозен и леко подмолен ми е.

# 432
Според мен е възможно и да затварят цикъла. Калчев отваря инвитро център и Сигридов почва да препраща.

# 433
Не вярвам и не мисля, че Калчев ще се занимава отново с инвитро. М!ай беше казал, че това не е неговото нещо и предпочита процедури и операции. Сигридов и Ковачев нали препоръчвали вече някаква инвитро клиника, а даже четох, че се подготвя някаква нова....

# 434
  • София
За Ин витро ще му трябват огромни пари за оборудване или отново ще го прави в Адела? Аз дори не бях чувала за този лекар докато Сигридов не започна да насочва към него, както и за другите двама от компанията.

Общи условия

Активация на акаунт