Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 896
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
а защо да не пиша 😂чак си ми забавна .Нали идват нови жени ?Или и тука да стане като фейсбук групата в която само хвалби и нищо лошо ?

И ти им се явяваш като пряк консултант на новите жени ли? Само да вметна, аз не съм болна фенка на д-ра, а просто пациентка, ходила съм 2 пъти за важните прегледи през бременността и планирам да отида и на последния трети, доволна съм и това е Simple Smile

Странно ми е, че човек, който не е доволен от конркетен лекар, за когото е темата, пише, и освен това дава разни съвети и размишления кое как било правилно и кое не било в граници и не знам си какво още.

Не се заяждам, питам само Wink

# 361
Аз смятам, че всякакви мнения са полезни, стига да са от първа ръка. Това позволява на всеки да прочете и спрямо своята гледна точка да прецени дали да посети някой лекар или не.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 21:53 от Елмайра

# 362
и кой е казал че аз съм консултант , те твоите изказванмя са точно като заяждания че явно не ти изнасят ! Извинявай много но доста неща съм предивяла , обиколила съм всички светила и светилища , дала съм хиляди левове за изследвания ! не 1-2 хиляди с много много хиляди и пиша тук защото смятам че на някой може да му е полезно .
А вече в крайна сметка всеки индивид и жена си има собственна глава на раменете и сама е в правото да реши дали моето мнение и е ок или нее ок ! И не си ти тая дето ще ии казва в коя тема да пиша.
За мен доктора превърна всичко в бизнес. Нее редно да се прави така . Те и масово лекарите в Бг правят точно това и не говоря само за клиниката на Сигридов .
Включвам се рядко отдавна в тази тема , в случая се включих защото Мисля че 2 години всеки месец по 250 лв за витамини ( само за изследвания без самите медикаменти ) Са доста време и пари за да установя някои неща , и не говоря само за мен а и за куп жени с които комуникирах през цялото това време .
По ли е сладко да влизаш в една тема в която никой нищо не пише , или се пускат само велики постове за мега сладки истории ! Чакай малко ! Сигридов е единственния човек на който дадох втори шанс , въпреки че грешката му с Даун нее като да е простима .

# 363
Пак да кажа, аз не се заяждам - нямам никаква причина или облага да го правя - просто питам Simple Smile
Никъде не става на въпрос да се леят само суперлативи за Сигридов и компания, но няма кой да чете....
И на мен някои неща не ме кефят в рутината на прегледите (като безкрайни лабораторни изследвания, витамини и добавки за камара пари), но всеки сам избира къде, при кого и защо да ходи.

Бочинка, гооооре долу съм запозната с твоята история от четеното във форума и тя хич не е лека, за което съжалявам, виждам, че ти е много емоционално все още, за това повече няма да се обръщам към теб с каквито и да е коментари Simple Smile

# 364
Лекарите не са безгрешни, но като се има предвид, че пред теб стоят живи хора, майки, бащи, баби и т.н., нивото на професионална етика следва да бъде една идея по-високо от това на един обикновен професионалист. Никой няма да умре, ако аз не напиша един договор както трябва. Ако обаче Сигридов, на който немалко жени вярват, сбърка, не види, предпише поредната добавка, нещата не са така безобидни. Ето сега на мен ми е предписал йод поради недостиг. Една дама ми писа, че Начев не препоръчва. Аз бих се вслушала в мнението на ендокринолога, но ако му вярваш на Сигридов, ще го пиеш. Антителата ще хвръкнат и тъкмо ще си помислила, че си готова за бременност и ТСХ ще се качи.
Ще ви споделя моя опит със Сигридов и още един двама специалисти. Отидох като бременна при Сигридов, докторът установи спряла сърдечна дейност. Каза, че плацентата за нищо не става и че най-вероятно бебето е с ДЦП и че е по-добре така. Пита ме какво правя за тромбофилиите ми, аз гледам тъпо, никога не съм чувала за подобно нещо. Предписа ми хиляда изследвания за над 1000 лв. След прегледа при него отидох на бегом при Кобаков. Той ми даде 2 цитотека (който медикамент разбирам, че е забранен от АЛ, но масово се дава) и ме прати у дома. Получих контракции през нощта и родих на практика в тоалетната. Не успяхме да изследваме бебето. След кюретажа ме пратиха да си ходя с хемоглобин 88 без желязо (тогава не знаех, че е толкова, защото не ми дадоха епикриза веднага). След 2 дни вдигнах температура. Кобаков ме прати по дяволите, каза че е сигурен, че всичко е изчистено. Аз обиколих Токуда, София Мед и частен кабинет на трета лекарка. Една дама в Токуда ми каза да си ходя в Света София да ме гледат щото имало какво да се желае от абразиото. В София Мед - Валери Нецов - шеф на отделение, каза, че е изчистено, има съвсем малко съсиреци, отново ми даде Цитотек. В името на истината той поне беше човечен. Кобаков междувременно продължава да ми отказва преглед. Трети лекар - една мила жена, казва ми, че е изчистено, но лигавицата е супер тъничка и че са ме изшкурили направо. Преглед 2 седмици след аборта в Света София - Кобаков ми излиза с тезата, че антителата на щитовидната са убили бебето. Докато не ги сваля да не забременявам. Аз му обяснявам, че съм следвала всякакви протоколи за автоимунни заболявания, хранене, добавки и антителата не се свалят значително. Той ми казва, че "МОЖЕ БИ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРЕМЕНЯВАМ ПОВЕЧЕ".
Втори преглед при Сигридов. Показвам му всички изледвания. Той ми казва, че най-вероятно плодът е загинал поради ре-активиране на Ебщайн Бар. igm - 25, според референтните резултати е граничен и не може да се каже със сигурност, че има инфекция. Предписва ми хиляда добавки. Още изследвания (спермограма при условие, че ние имаме едно здраво родено дете и не сме имали проблем със зачеването). Казва ми, че имам перфорация на матката. Аз вече съм разбита. Реве ми се. Той ми вика - хубаво е, че си оживяла все пак, защото много жени умират по време на аборт в тези седмици.
И след цялата тази одисея - професионална етика и елементарна човечност аз не видях. Няма да коментирам, че и лекарските качества не са на ниво. За сметка на това навсякъде плащаш като побъркан. Валери Нецов не ми поиска пари за прегледа, а ме помоли да оставя колкото преценя в една кутия в коридора на АГ отделението за болна колежка. Това беше единствената проява на човечост, която видях.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 16:53 от Joyforall

# 365
цитотека си се предписва от лекар да медикаментозен аборт , и аз имах такъв.И Нецов ми е правил 1 от абразията. При Кабоков не стъпих защото много наперен ми се видя.
И новия хит на Сигридов е всички имаме ебштайн , и на мен ми го назначи , не отричам че може ла влияе но тия вируси които сега назначава , се карат основно в ранна детска възраст. Аз изследвах всички само щот съм си патила , и накрая трябваше да ходя да ми ги разчита Ковачев . Но не отидох защото моето АГ каза че са напълно ок и са прекарани.
Джой. Потърси Вецев. От всички в тази държава Вецев мога да препоръчам със спокойна душа.

# 366
цитотека си се предписва от лекар да медикаментозен аборт , и аз имах такъв.И Нецов ми е правил 1 от абразията. При Кабоков не стъпих защото много наперен ми се видя.
И новия хит на Сигридов е всички имаме ебштайн , и на мен ми го назначи , не отричам че може ла влияе но тия вируси които сега назначава , се карат основно в ранна детска възраст. Аз изследвах всички само щот съм си патила , и накрая трябваше да ходя да ми ги разчита Ковачев . Но не отидох защото моето АГ каза че са напълно ок и са прекарани.
Джой. Потърси Вецев. От всички в тази държава Вецев мога да препоръчам със спокойна душа.

Много ми го препоръчаха. Казах на моя мъж, че вече при лекар на по-малко от 40 няма да стъпя, но като му го показах, каза, че му вдъхва доверие. Simple Smile Успяла съм да запазя за 09.08., дано да ми каже нещо окуражително. Sad

# 367
Значи тук нее работа в годините , просто си е профессионалист и отдаден на работата , последния път прегледа ми беше в 21:30 , аз бях много зле , изчака ме , след мен имаше още 3 жени и нее бързал да си ходи .На въпроса ми дали ще излиза отпуска каза след 5 голини

# 368
Момичета, този цитотек не е много безобиден. По спомени в Надежда моя го правих с Мифепристон и Топогин. Всичко мина добре, изчистих се сама. Медикаментозен аборт се прави май най-късно до 9-та седмица. След това не препоръчват.

# 369
а може и моето да е било Това което Бети казва. Но пак си беше у нас , мислех че ще пукясам от болка , беше ад .

# 370
Никак не е безобиден. Още повече, че аз имам едно оперативно раждане и можеше да получа руптура, заради интензивността на контракциите. Едва стигнах до болницата. Просто бях като от филм на Тарантино. Кръв навсякъде и припадъци. Аз събирам всички изследвания и епикризи, за да подпукам Кобаков. Може нищо да не се случи, но поне ще му наруша рахата.

# 371
  • София
Боже, момичета, какво сте преживяли....настръхвам и ми идва да крещя.
И аз съм с Хашимото, и на мен Сигридов ми изписа йод на капки заради тежък дефицит, пих ги 3×10 дни, оправи се положението, не знаех, че не трябва. Бебето е добре засега. И аз имам антитела на Епщайнбар и CMV, пих противовирусен препарат около 20 седмица, уж профилактично за да не се активират вирусите, но беше еднократно, повече не ми е пускал изследвания до момента (35 г.с.)
Беше сигурен, че имам бактерии в матката, видя слъдж, пих антибиотик, каза, че шийката ще се скъси и ще се наложи серклаж, ами не се случи, всичко си е наред до момента.
И най ме е яд, че нямам достъп до него за преглед, на регистратура ми казаха, че щом съм минала 3те ФМ, не записват за него, нямало какво повече да ме гледа, и ме прехвърлиха към д-р Чучумишев, който ми отговаря много условно на въпросите.

# 372
Здравейте! Може ли да споделите опит по отношение на изследване за тежки метали. Чувала съм, че д-р Сигридов ги назначава често. Къде ги изследвате и какво изследвате - кръв, урина, нокти, коса? И ако излязат отклонения, какви мерки се взимат? Възможно ли е да бъдат причина за мисед?

# 373
Здравейте! Може ли да споделите опит по отношение на изследване за тежки метали. Чувала съм, че д-р Сигридов ги назначава често. Къде ги изследвате и какво изследвате - кръв, урина, нокти, коса? И ако излязат отклонения, какви мерки се взимат? Възможно ли е да бъдат причина за мисед?

Здравей! Аз ги пуснах в Бодимед. Кръвна е пробата. Впоследствие прочетох, че в Свети Иван Рилски има лаборатория за тежки метали и се изследва уринна проба с провокатор. По-коректен казват, че е резултатът, ако се изследва урина. На мен докторът ми предписа една добавка от Здравис - Пентамикс. Аз обаче съм пила пектин преди, за жалост извежда освен тежките метали и желязото. Сега съм взела DMSA (ди-миркапто-сукцинова киселина)  за хелирането на олово, живак, алуминий, арсеник. Одобрен е за използване като хелатор в САЩ.

# 374
За йод и хашимото .. аз съм без жлеза и не трябва да приемам йод , но Начев каза , че няма проблем витамини с йод да взимам. Иначе , който се чуди - той приема сутрин в Майчин дом около 8 не се чака много.

За цитотека  - и аз бях с това в Надежа , едно хапче и нищо - само болки доста силни, лекарите , които 1 месец ме гледаха и не бяха видяли , че бебето е увредено ме подминаваха ... И аз бях с предишно секцио и вече аз трябваше да си реша - аборт отново с хапчета или стандартен- това в 13та седмица ...

Най-гадният и болезнен аборт ми беше след Сигридов , когато ми каза да спра прогестерона и изглеждашият здрав ембрион според Вецев и жив ембрион до последно .... та просто почват болки , супер силни - сигурно като при раждане , но с повръщане , диария , треперене и тн ... И Вецев колкото и да е мил , ми каза - нали ти казах да лежиш , докато аз пълнех по 1 превръзка за 10-20 мин макс. Та отцелях в Шейново в банята сама около 4-5 часа  - докато ми казваха - нали ти казаха да лежиш ... И после и кюртаж .

И защо следим блога , като не харесваме Сигридов - аз тамън забременях след 6 г. опити и си казах , ето ще ида при Сигридов и стана по-горното . А коментарът на Сигридов беше , че щом рева , заради аборта съм луда .....
Просто някои така говорят все едно Сигридов ще направи чудеса - трябва да се знае , че може и да не се случат.

За Епщайн Бар - вжите Лечителят Медиум -в неговите книги се коментира , като основна причина за проблеми  с щит. жлеза и куп други болести . Може би и Сигридов е попаднал на това ...
След първият аборт се смееше , че ще пия метилиран б12 на таблетки   - това беше 2014 ... после много неща се промениха при него.  

За Вецев - млад е , готин , заради мен дойде по нощите , има специализации и все пак опита си е опит. Просто бих ходила при двама за всеки случай , може би и заради историята ми така мисля.

И според Сигридов, ако забременеех щях да имам какво ли не ... Ами имах супер лека бременност. Без прееклампсии и тн.

Общи условия

Активация на акаунт