Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Аз правих промивки след хистероскопия при доктор Ковачев този месец. Писала съм по-назад в темата.

# 616
  • София
Момичета някой взимал ли е Малтофер и спрея със желязо на Бетер Ю едновременно?

# 617
Момичета, след тоя валтрекс, който пих по време на цикъл, ми излезе херпес :О. Аз не съм имала херпеси от дете. Направо се оцъклих. Това ми се вижда като реактивиране на стара инфекция и точно след валтрекса. Имате ли обяснение?

# 618
Здравейте, д-р Сигридов какви "природни " мерки препоръчва при влошени кръвотоци? Вече съм на Клексан 0.4, Натаспин ×2 и ми увеличиха  АП на 150 мг. Гледам да пия вода по 3 литра и да се движа. И омега пия. Какво друго? Срещала съм някъде сок от нар, по колко пиете?  Дайте съвети моля Confused
И още един въпрос- имам запазен час за него на 18ти, но тогава по ПРМ ще съм 14 г.с.+2 (не можах да запазя по-ранен час). От рецепция ми казаха, че може само до 13г.с.+6, след това 16 г.с. Според вас ще ме върне ли?

# 619
  • София
За кръвотока в толкова ранна седмица - доколкото знам Аспирин действа. Ще ви поиска коагулция - д димер, фибриноген, аптт, инр. Пиете много кръворазреждащи и ако кръвта ви е прекалено разредена ще ви спре едно от тези неща.
ПС: Моят кръвоток не се оправи до 22гс, от тогава е добре.

# 620
  • София
Здравейте, д-р Сигридов какви "природни " мерки препоръчва при влошени кръвотоци? Вече съм на Клексан 0.4, Натаспин ×2 и ми увеличиха  АП на 150 мг. Гледам да пия вода по 3 литра и да се движа. И омега пия. Какво друго? Срещала съм някъде сок от нар, по колко пиете?  Дайте съвети моля Confused
И още един въпрос- имам запазен час за него на 18ти, но тогава по ПРМ ще съм 14 г.с.+2 (не можах да запазя по-ранен час). От рецепция ми казаха, че може само до 13г.с.+6, след това 16 г.с. Според вас ще ме върне ли?

Няма да те върне, спокойно.
Каква Омега пиеш? Важно е да е с повече ЕРА и да се пие в големи дози (на мен ми беше казал три пъти дневно по 480-560 мг, с тромбофилия съм, но кръвотокът беше добър през цялата бременност). Обяснявал ми е, че омегата има отношение към състоянието на съдовете, което е не по-малко важно от разредеността на кръвта.
Натаспин трябва да го пиеш на гладно и поне един час след това да не се храниш.

# 621
Пускам поста отново, защото явно нещо с станало с предния:

Здравейте момичета, искам да ви попитам за мнение, тъй като съм малко притеснена. Бременна съм в 5м., имах бактериална вагиноза и след проведено лечение, в контролната МБ излязоха коки бактерии и завишени левкоцити, въпреки това следящия АГ каза / в коментар по вайбър /, че резултата е мн добър и това е. А тези коки и левкоцити не са ли проблем? На преглед съм след 10 дни, но до тогава ще го мисля.

# 622
отговориха ви момичетата че нищо ви няма

# 623
Ако има проблем с кръвотока, най - добре хематолог.

# 624
Здравейте, някой знае ли др. Ковачев дали изражда и ако да - къде?

# 625
Здравейте, някой знае ли др. Ковачев дали изражда и ако да - къде?

До колкото съм запозната работи в Шейново.Но не съм сигурна дали изражда още, чела съм из форумите, че има майки, които са раждали при него секцио и са останали много доволни.

# 626
Д-р Ковачев изражда в Шейново, мен ме предупреди, че при естествено раждане има минимална вероятност да не успее да дойде обаче.

# 627
Благодаря ви много за отговорите.

# 628
Аз съм в 20 седмица, последния ми преглед беше в 18та, ходя на прегледи при д-р Чучумишев, на всеки преглед ми казва, че кръвотока ми не е много добре, но се надява с напредване на седмиците да се оправи и някъде от 7г.с. съм на АП, от 12г.с добавих само омега ..

[/quote]

# 629
Ех, като чуя, че лекар лекува с надежди.... 🤦‍♀️как така др Чучумишев се надява да се оправи кръвотока... Защо не се консултира с др Сигридов, който доста по-сериозни проблеми овладява.... Започвам да се замислям за комуникацията в екипа им.

Тази мисъл ме гложди още откакто др Ковачев ми назначи добавки за изследванията... Струваше ми се, че доста неглижира всички безброй изследвания, назначени ми от др Сигридов, за които бях платила хиляди левове (буквално).

Общи условия

Активация на акаунт