💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 155
  • 853
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания

Зорница изненадва всички гости с тематична торта.

# 61
От финансова гледна точка, предпочитам да не побеждават Тяна и Иво, а някоя от другите 3 двойки. По симпатии- на пук на общото мнение съм за Яница и Момчил. Нейното поведение не успя да ме напрегне толкова, колкото поведението на Полина, мяукането на Тина и врещенето на Станимир "бебе аре беееееееее".
това ми звучи като принципа "на всекиго според потребностите".
Въобще не знаем кой е най-богат от двойките. Тези, които работят в Англия, за бедни ли ги мислиш?
Според мен финансите не трябва да играят изобщо роля в класацията.

# 62
  • Sunshine state
Много е хубава Поля на тези снимки. Вижда ми се и поотслабнала. 👌🏻

# 63
  • София
Зорница ли е правила тортата? Браво на нея.
Поли е много хубава на снимките.

# 64
  • Испания
Не знам дали я е правила тя. Когато бяха в механата им Тяна и Иво, беше им поднесла розАФка торта, на Поли и Мохамед - тази.

# 65
  • Варна
Гласувах за Тина и Миро. Поли и Мохамед няма да се справят добре на физически игри, а Тяна и Иво едва ли ще бъдат допуснати за победители, защото все пак очевидно стигнаха до тук с побутване от продукцията (вероятно с цел реклама на Дуписима).

Това е и мое мнение.
Благодаря за темата.

# 66
Много ми е антипатична Тяна на мен. От всички двойки, само тях не харесвам за победители. Изобщо не ми харесва държанието й. Едно такова надменно, и при всяка възможност натяква на Иво едва ли не колко е благодорна да му прости (само дето му го напомня непрекъснато, нали). И на игрите - "не искам да се напъвам" и т.н.

# 67
  • Варна
Въобще не са искрени, дори не знам защо са заедно.

# 68
  • sofia
Според мен Тяна го обича и то много . Просто е по -студен човек,не е по лигавенето. Cериозна жена с бизнес и три деца .Може би е много наранена от него и е по- резервирана. Не е емоционална ,но е чувствителна.

# 69
Много ми е антипатична Тяна на мен. От всички двойки, само тях не харесвам за победители. Изобщо не ми харесва държанието й. Едно такова надменно, и при всяка възможност натяква на Иво едва ли не колко е благодорна да му прости (само дето му го напомня непрекъснато, нали). И на игрите - "не искам да се напъвам" и т.н.

И аз само тях не харесвам за победители и то основно заради нея.

Надменна, всеопрощаваща, всезнаеща и самовлюбена на базата на успешен бизнес с козметичен салон. А има много причини, поради които може би би било по-добре да бъде малко по-скромна.

# 70
От финансова гледна точка, предпочитам да не побеждават Тяна и Иво, а някоя от другите 3 двойки. По симпатии- на пук на общото мнение съм за Яница и Момчил. Нейното поведение не успя да ме напрегне толкова, колкото поведението на Полина, мяукането на Тина и врещенето на Станимир "бебе аре беееееееее".
това ми звучи като принципа "на всекиго според потребностите".
Въобще не знаем кой е най-богат от двойките. Тези, които работят в Англия, за бедни ли ги мислиш?
Според мен финансите не трябва да играят изобщо роля в класацията.

Ми не, не ги мисля за бедни, а за младо семейство, което иска да си купи свой дом. За Поли и Мохамед се говореше, че имали нужда от парите за детето, доколко е вярно не знам. Така че да, за мен и финансовия аспект има значение.

# 71
  • Испания
Това не е благотворителна кампания. Приказките, че са там, за да се забавляват, за да създават нови приятелства, да ги приказват на старата ми шапка. Всички са там за парите /някои - и за да ги покажат по телевизора, от което по-късно могат да извлекат дивиденти/, а Тяна и Иво - и за реклама, т. е. всичко опира пак до парите. Но номерът не е едни пари да се дадат на едни хора, защото се нуждаят от тях, а е тези хора да си ги изкарат, играейки.

# 72
  • София
И аз по принцип не смятам, че парите се дават на най-бедния, но когато нямам явен фаворит, бих предпочела да не отидат в Тяна и Иво. Тяна не се спря с фукането, кой ѝ чистел, че 5 пъти на седмица се хранят навън, далечните пътувания и тн. Направиха си реклама, ще си повишат доходите сега, така че при равни други условия, бих предпочела парите от наградата да отидат у друга двойка.  Все ми е едно как си харчат парите, много млади семейства ползват такива услуги, но е безсмислено да хвали с това по телевизията. Никакъв усет няма Тяна и не си дава сметка, че се изтъква пред хора, които са с различни възможности и някои нямат какво да ядат. Предаването не са ѝ клиентките в салона и надменното отношение прави впечатление. Ако ми харесваха като двойка, нямаше да ми пречи да отидат у тях парите, но и те и По и Мо са ми много фалшиви, но при вторите май е повече за пред камерата, докато при другите сякаш така си карат и в живота. Тина и Миро са ми най-много един за друг от трите двойки, но пък тя се лигави ужасно, направо непоносимо.
Така че каквото стане на финала, нека най-добрата двойка да победи. Които си вземат играта, ще е заслужена победа (без Я и М).

# 73
Не знам къде видяхте да съм писала, че трябва да ги дават на някоя двойка благотворително. И 4те двойки по една или друга причина са си спечелили мястото на финала. Но, както Niya писа над мен, когато нямаш 100% фаворит, започваш да разсъждаваш и над други фактори.

# 74
  • Испания

Общи условия

Активация на акаунт