💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 151
  • 853
  •   1
Отговори
# 45
Според мен Станимир не е под чехъл. Тина се лигави и врънка понякога, но не се опитва да го държи на къса каишка. А Момчил слуша Яница само колкото тя да млъкне. В тези две двойки ми харесва това, че няма напъни да се изкарат перфектни и проявяват чувство за хумор и самоирония.

Другите две двойки са ясни.

# 46
  • SF
Е защо да са под чехъл пък сега? Видяхте ги да им прислугват ли? Това със сервирането на закуските беше по сценарий. Станимир може да реже ябълка по някакъв интересен начин, впечатлил е снимачния екип и ни го показаха и на нас - едно от онези моментчета с пълненето на времето, докато се сглоби епизодът.

# 47
  • Sunshine state
На мен от мъжете никой не ми изглежда да в под чехъл освен може би Мохамед. В началото Иво ми приличаше на такъв, но в последствие видяхме, че пред Тяна се съгласява, а после си прави каквото си иска обшо взето.

# 48
  • SF
И Мохамед, и Иво повтарят като ехо думите на жените си, довършват им изреченията, кимат с глави, съгласяват се с всяко тяхно заключение. А пък Момчил и Станимир обръщат всичко на майтап.

# 49
От финансова гледна точка, предпочитам да не побеждават Тяна и Иво, а някоя от другите 3 двойки. По симпатии- на пук на общото мнение съм за Яница и Момчил. Нейното поведение не успя да ме напрегне толкова, колкото поведението на Полина, мяукането на Тина и врещенето на Станимир "бебе аре беееееееее".

# 50
  • София
врещенето на Станимир "бебе аре беееееееее".

Хахахахаха, сякаш го чух в главата си!

# 51
Аз го написах,  и за мен са под чехъл. Смотанички, средна ръка , никой от четиримата не е успял особено много в професията си, така, че да не се налага жените да се трепят. Не вярвам,  че Поли и Тина си мечтаят за следващия работен ден. Тяна предполагам, че ще работи , колкото й много да има, тя е такъв тип. За Яница нямам мнение. Единствено , че щом тя се е оженила, всеки може🙂

И носенето на кафенце в леглото не отпада, когато мъжа е стабилен и не кима като пале. Да е грижовен , и да е под чехъл, не е едно и също.

# 52
Аз го написах,  и за мен са под чехъл. Смотанички, средна ръка , никой от четиримата не е успял особено много в професията си, така, че да не се налага жените да се трепят.

А мъж тип първа ръка (предполагам това трябва да значи богат мъж със стабилна професия и доходи) дали би се хванал за дълго с някоя от половинките на горните? Grinning

# 53
Права си. Един за друг са .

# 54
Всички са си един за друг.Ние,отстрани,видяхме всичките им кусури(всъщност,едва ли са показали всички,затова се поправям-голяма част).Те ,обаче са приели половинките си такива,каквито са,и това явно ги устройва.Дали обаче ги устройва наистина,е отделен въпрос,или всичко си е "ден да мине,друг да дойде".За всяка от двойките важи правилото "търкулнало се гърненцето и си намерило похлупака".

# 55
Е, вие все едно само милионери искате и трябва да са тия мъже, та видиш ли се трепели жените. Аз си обичам работата и си ходя с кеф. Нали човек трябва да има занимания.

# 56
  • SF
Не знам какво значи мъж да е под чехъл. Май е клише, което всеки използва, когато иска да обиди, да засегне друг мъж.
Не трябва да се бърка грижовен с под чехъл, но се бърка. В Европа жените работят. В Близкия Изток не чак толкова, но пък точно този модел ли да следваме.
Вероятно Поли харесва това, което прави, и го прави с хъс - нарежда, подрежда, планира. Те нали имат общ семеен бизнес?

Иво е собственик на бизнес и сватбен фотограф. Какъв е критерият за реализиране в тази професия? - Да снима по 5 сватби на ден или да бъде шеф на сватбените фотографи?
На Поли и на Мохамед не знам какъв им е семейният бизнес.
Тинчето и Станимир в Бристол трябва да работят.
Момчил какво работи? Яница е държавен служител в Общината в Силистра - съвсем нормална професия за 21-годишна жена. След време може и тя да притежава козметичен салон. Нужни са й един-два сертификата. Освен на Тяна и Иво, на останалите може и да им бъркам професиите. Тина и Станимир май бяха сервитьори в Бристол?

# 57
Станимир до колкото помня е шофьор на разни богаташи, а Тина я помня в някаква къща с каска, но не съм сигурна в кой бранш работи. Дали не беше почистване след ремонти на къщи?

# 58
  • Испания
Дори не е необходимо да се гадае. Всичко е на един клик разстояние.

Яница работи като консултант социални услуги в община Силистра, а Момчил е търговски представител.

Тяна и Иво заедно имат студио за красота, в което тя е управител, а той – фотограф.

Станимир е шофьор на известни хора и бизнесмени на Острова, а Тина работи в компнания за почистване на домове след ремонти и други строителни дейности.

Полина и Мохамед работят в семейната фирма, която се занимава с безразрушителен контрол.

# 59
  • София
На Иво основното занимание е сватбен фотограф, отделно е и общият им бизнес, поне така го представиха, не знам по колко сватби има на седмица, но обработката на сватбените снимки изисква доста часове работа.

Мен това ми беше много смешно Тяна като обясняваше, че Иво и да искал нямало къде да й изневери, че все били заедно. То, ако това го спира само...

Общи условия

Активация на акаунт