💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 151
  • 853
  •   1
Отговори
# 30
  • Испания
Колко бързо се забравя! Например, играта, в която Станимир не натискаше бутона, за да не губят точки, след като бяха два пъти или вече три пъти пред телевизора.

# 31
  • Sunshine state
Искам Тина и Станимир да победят, но гласувах за Поля и Мохамед, понеже е коя двойка смятате, че ще победи, а не коя искате. И двата варианта ме устройват.

# 32
  • ENGLAND
Искам Тяна и Иво да спечелят, колкото и да отнасят отрицателни коментари. Те нито веднъж не споменаха пари, имат си бизнес, справят се, дошли са за играта , а не за наградата, тя ще им е бонус.
Поли и Мо, да подготвени, но преследват парите на всяка цена.
Останалите две двойки, просто кухи лейки, макар и миловидни и искрени.

# 33
Гласувах за Тяна и Иво.
Ако трябва да съм честна, нито една от двойките не ми е фаворит.
Полина/Мохамед и Тяна/Иво заслужават да са на финал, заради това, че се раздаваха в игрите. На първите си личи, че им е на всяка цена и това отблъсква, но не може да им се отрече, че се борят много и безмилостно.
Тина и Миро не са ми неприятни, но не ми стоят добре за финал. Това колко били мили и добрички ми е малко преекспонирано. Глуповати са, особено Тина. И с това непрекъснато мяукане и лигавене мен лично ме дразни.
Яница и Момчил дори няма какво да ги коментирам. Незаслужено са на финал и те си го знаят. Ако победят те ще е някакъв страшен късмет. Не харесвам тази двойка, въпреки позитивните мнения за Момчил. Личи си, че е свястно момче, има страхотно чувство за хумор и самоирония, но до там. Жената до него - пълен потрес. Злобна, агресивна, намусена, цял сезон не спря да се репчи и да се гордее с това колко е кисела. В никакъв случай не бива да са пример за подражание, но така като гледам, точно кухите лейки имат най-много последователи в социалните мрежи, от деца и юноши. Жалко.

# 34
  • SF
Имам подозрения, че ако Тяна и Иво спечелят, или ще поделят наградата, или ще я подарят. Не знам дали трябва да го пиша това, защото е възможно и да спечелят и да не я дарят на никого или поне да не го обявят. Може да дадат част на Здравка и Миро. Играят го заможни и благотворителни.
През игрите минаха малко ефирно с убеждението "все ми е тая! голяма работа! Колко заложи? - толко! - ами какво да правим, колкото-толкова!" Сякаш много много не си дават зор.
Те не са харесвани, а в същото време Поли и Мохамед, които са доста фокусирани в игрите, също не са харесвани.
На мене пък и двете двойки са ми заслужено в четворката, именно заради тези им качества и прояви.

# 35
  • София
Благодаря за новата тема, Смайл. Чудна е! Simple Smile
Гласувах за Тина и Станимир, като за моя прогноза.

Аз чак сега влизам в Бг мама, от снощи насам и нямаше как да си пренеса мнението със статистиката веднага с новата тема, но всички са го прочели, така или иначе. Окс, хайде все пак ще го пренеса ама ако не се лъжа двама юзъри са го направили вече. Simple Smile

статистика

Скрит текст:
Брой победи:
Полина и Мохамед - 13
Тяна и Иво - 9
Тина и Станимир - 6
Здравка и Миро - 5
Стефания и Анжело - 4
Дени и Дани - 3
Яница и Момчил - 2
Лейля и Иван - 2
Зорница и Вальо - 2
Милена и Иван-Асен - 1
Ралица и Жельо - 1

Брой номинации:
Яница и Момчил - 4
Тина и Станимир - 3
Дени и Дани - 2
Зорница и Вальо - 2
Милена и Иван-Асен - 2
Здравка и Миро - 2
Поли и Мишо и Тяна и Иво - 0
Тези, които не са в списъка са изгонени при първото им появяване пред телевизора, а Стефи и Анжело са рекордьори - 2 от 2, заради връщането им във формата.

По важното е да разясня малко.
Аз и снощи писах, че това е една бърза статистика, без да се задълбава кой знае колко много, защото все пак не сме Игри на волята или Фермата. За това и съм направил само най-основното и в крайна сметка най-важното.
За номинациите всичко е на 100% така както съм го писал. Да, правилно бе отбелязано, че По/Мо и Тяна/Иво щяха да са изправени вкупом пред телевизора, но от екипа избраха да изгонят двойка от завърналите се и да оставят една, като по този начин им се размина. ОК, може да считате и че имат по 1 номинация, но за мен не е коректно все пак, защото официално просто не се е случило. Тук е малко спорен казуса. Морално имат по 1 провал, но по регламент/правила - нямат.
Относно въпроса за победите/игрите. Не, не е според парите, защото така се обезсмислят отделните постижения в самите игри Имаме 3 игри седмично и всяка си е сама за себе си. Така и съм ги разглеждал. Кой е печелил самите игри, а не дали е бил начело в класирането по парите за текущата седмица. Ако се гледа комбо от победи+пари, то По/Мо и Тяна/Иво щяха да имат много по-голям аванс.

Ами това е. Simple Smile

# 36
  • earth
Аз си промених гласа на Момчи и Яница. Както е поговорката, утрото е по-мъдро от вечерта (въпреки че както видяхте от предните ми 2 коментара, при мен и вечерта може да е много мъдра).

1. Този изход ще донесе най-много забава.
2. Подкрепа на най-обижданите тук.

# 37
  • София
Понеже нямам гадателски способности и не виждам в бъдещето, не знам коя двойка ЩЕ победи.
Мога да кажа коя, според мен, заслужава да победи - Тяна и Иво.
Еsmee е обяснила много добре защо: "През игрите минаха малко ефирно с убеждението "все ми е тая! голяма работа! Колко заложи? - толко! - ами какво да правим, колкото-толкова!" Сякаш много много не си дават зор." Simple Smile На фона на останалите жени, Тяна е направо умница. Умерена е, позитивна. Иво също. Нямат много груби изцепки. Нищо не им е "на всяка цена", играят за кеф, за да се преоткрият един друг и май даже успяват. Така наречените "млади двойки" не се опитват да се сближат с тях, но пък границата млади/стари беше много категорично очертана от тях този път.
Ако не те, то тогава Полина и Мохамед. Те са си един за друг - колкото и това да боде очите на част от публиката. И наистина се раздават в игрите. Факт.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 19:52 от Vivi

# 38
Аз си промених гласа на Момчи и Яница. Както е поговорката, утрото е по-мъдро от вечерта (въпреки че както видяхте от предните ми 2 коментара, при мен и вечерта може да е много мъдра).

1. Този изход ще донесе най-много забава.
2. Подкрепа на най-обижданите тук.

В предишна тема гласувах, че искам да гледам финална конфигурация: Яница и Момчил, Тина и Станимир, Денислава и Даниел също защото тази комбинация щеше да ми бъде най-забавна.

Малко се учудвам, че досега никой ни подкрепи Яница и Момчил, защото бях останала с впечатлението, че именно Момчил е най-харесваният участник във формата. А Яница, както се видя, невинаги е кисела и намусена.

# 39
  • Далечният изток
Аз ги подкрепям, точно заради Момчил. Него си го харесвам от първия ден. Не съм гласувала за тях, защото мисля, че нямат никакъв шанс да спечелят играта.

Да вземат да ме опровергаят.... Smile

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 20:30 от AIDA_N

# 40
  • earth

Да вземат да ме опровергаят.... Smile
Живеем в симулация. Най-забавното или абсурдното се случва.

# 41
  • UK
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Стига да не победят Яница и Момчил, нямам особени претенции кои да са победители.

# 42
Smileys 🌺
Останаха една кифла, една каруцарка, една шефка и една класна ръководителка.
И четирима под чехъл.
Кой ще победи , не се вълнувам много.

# 43
Ама за вас какво значи мъж под чехъл - всеки мъж, който уважава жена си и мнението й, държи се мило с нея и й угажда? Понеже вече многократно чета, че мъжете били под чехъл и слушали само жените си. Подобни мнения не биха ме учудили от мъже, но от жени са изненадващи.
Кой мъж не е под чехъл според вас - Дани, Иван-Асен, онзи намусеният надзорник от Ловеч? Този модел на поведение повече ли се харесва?

Онзи бил такъв, онази такава... Едните не ги харесват, защото били пренавити за победа, другите пък прекалено лежерни и не си давали зор. Няма угодия. Един не е достатъчно умен, друг - достатъчно хубав. Тяна изглеждала по-стара, и такива мнения имаше.

Струва ми се, че се търсят някакви перфектни, съвършени хора без недостатъци, но се опасявам, че и те биха дразнили със съвършенството си или биха били скучни за гледане.
Участниците са хора като хора, всеки със слабостите и недостатъците си. Те не са професионални актьори и модели все пак, а хора като всички нас.
Около мен няма перфектни хора, не знам за вашето обкръжение. Повечето жени на възрастта на Тяна, които виждам по улиците в България, определено могат да си мечтаят да изглеждат като нея (това по повод на коментарите, че изглеждала като лелка).

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:05 от ПiПiруда

# 44
  • Далечният изток
Както и в миналия сезон някой каза - избираш дали да си прав или щастлив. Просто момчетата са избрали да са щастливи...

Общи условия

Активация на акаунт