💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 151
  • 853
  •   1
Отговори
# 15
Тяна и Иво, аз рядко мога да го гледам. Кой ден свърша поне края да гледам?
Интересно е иначе, има много готини участници.

# 16
  • Далечният изток
Благодаря за темата, Смайли!
Моят първи отговор във втора тема беше победители По и Мо.
Сега сякаш предпочитам пред По и Мо и си мисля, че ще са те - Тяна и Иво, и за тях гласувах в тази анкета.
Иначе ми се иска да победят Тинчето и Мирко.
Също се надявам да са измислили нещо интересно като за последни игри и особено за финала.

# 17
Мисля, че ще победят Тяна и Иво.

# 18
Смятам, че По и Мо ще са победители.
Не знам какво харесвате на Тина и Миро, но на мен не се връзва да станат първи. Да, добродушни
са, но доста глуповати.

# 19
Благодаря Смайли за темата🍀
И на Дяволо също,за труда да направи тази статистика.
Гласувах за Тина и Станимир, защото искам да спечелят,макар и да не ми се вярва ,че ще са те.

# 20
  • София
Аз искам да победят Поли и Мишо. Но смятам, че ще победят Професорката и Иво. Много ги побутват от продукцията. А и на жената и трябват пари, все пак поръчва храна пет пъти в седмицата и ходи по ресторанти. Те са си пет човека, трябват парички. Не може да падне толкова ниско и да готви.

# 21
И аз много бих се радвала, ако Тина и Станимир спечелят, защото са ми най-чисти, най-искрени и силно обичащи се. Вярно е, че не ги бива много в разсъжденията и не играят стратегически, но са млади, бъдещето е пред тях и може и пък да се променят положително впоследствие в тази посока. Въпреки това се съмнявам, че те ще спечелят, защото двете по-възрастни двойки са по-нахъсани, имат повече спойка и тренинг.

Погледнах и графиките на Смайли от предишните анкети и забелях, че челната тройка на най-нехаресваните участници, Полина, Мохамед и Тяна, стигнаха до финала, както и най-харесваният участник - Момчил.

За мен най-голямата изненада би била, ако Яница и Момчил се окажат скрити лимонки и накрая отвеят останалите.

# 22
  • София
Гласувах за Тина и Миро. Поли и Мохамед няма да се справят добре на физически игри, а Тяна и Иво едва ли ще бъдат допуснати за победители, защото все пак очевидно стигнаха до тук с побутване от продукцията (вероятно с цел реклама на Дуписима).

# 23
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Моля някой да обясни, това на неуспешна козметична манипуация ли се дължи,
или просто е медицински проблема при Тина?

Скрит текст:
Ако е козметична намесата се питам защо и е било нужно....
с "висяща" долна устна, лигава и мяукаща едва я преглъщам....

Такива като По и Мо не харесвам и не влизат в кръга на приятелите ми.
Ако това беше състезание,  да,  харесвам желанието им да се борят с всички сили и до там.
По като си отвори устата и започне да обяснява "новия урок", а "милото" да кима с глава в
знак на съгласие и получавам уртикария...

Тяна и Иво, направиха си реклама, всичко при тях е розаФко и успех нва Дуписама!

Яница и Момчил с тиха стъпка и прегръдки се добраха до финал и няма да се учудя,
ако са не на първо място, то да са  втори.

# 24
  • SF
Аз искам да победят Поли и Мишо. Но смятам, че ще победят Професорката и Иво. Много ги побутват от продукцията. А и на жената и трябват пари, все пак поръчва храна пет пъти в седмицата и ходи по ресторанти. Те са си пет човека, трябват парички. Не може да падне толкова ниско и да готви.

Жената си има пари. Ръководи успешен бизнес в София (не знам дали има и в страната). Освен, че поръчва храна пет пъти в седмицата, пет пъти в годината ходи на пътешествия. Жената по-скоро рекламира успеха и стандарта си, отколкото да разчита на някой лев от наградата. Ако ги спечелят, няма да ги върнат, но ако не ги спечелят, ще продължат да не готвят и да поръчват, без притеснения.

# 25
Мисля, че По и Но няма да победят. Обикновено, който води в такава игра, накрая губи.

# 26
  • SF
Мисля, че По и Но няма да победят. Обикновено, който води в такава игра, накрая губи.

Именно! Аз затова гласувах за другите двама. Не, че е закон, но и аз съм забелязала тази тенденция.

# 27
Благодаря за новата тема.
Дано Полина и Хабиби не спечелят. Не ми харесват.

# 28
@Diavolo
какво в тази статистика означава 'победа' - победил е една игра, води класацията за някой от дните, победа в седмичната класация, победа в общата класация (парите), спечелил изпитанието. Липсва ми още от колко общи игри вадиш статистиката. Освен това, някои двойки са приключили играта и практчески нямат възможност да направят 13 победи....
Можеш да включиш и 'избягал от възможна номинация по технически причини' (не гонили тази седмица) Simple Smile

Скрит текст:
"Дни преди финала направих един бърз преглед и ето една малка статистика.
Изобщо не съм задълбавал, просто ми бе любопитно малко от малко и в суров вид така да се каже, да видя наистина ли По и Мо са толкова пред другите, а също и толкова ли зле са младите.
Значи,
Брой победи:
Полина и Мохамед - 13
Тяна и Иво - 9
Тина и Станимир - 6
Здравка и Миро - 5
Стефания и Анжело - 4
Дени и Дани - 3
Яница и Момчил - 2
Лейля и Иван - 2
Зорница и Вальо - 2
Милена и Иван-Асен - 1
Ралица и Жельо - 1

Брой номинации:
Яница и Момчил - 4
Тина и Станимир - 3
Дени и Дани - 2
Зорница и Вальо - 2
Милена и Иван-Асен - 2
Здравка и Миро - 2
Поли и Мишо и Тяна и Иво - 0
Тези, които не са в списъка са изгонени при първото им появяване пред телевизора, а Стефи и Анжело са рекордьори - 2 от 2, заради връщането им във формата.
"

# 29
Ще се радвам , ако спечелят Тина и Мирко. Хубава двойка са, много чисти мисли имат.
Не харесвам По/Мо, нито Тяна/ Иво, а Яница и Момчи просто не са за този формат.

Общи условия

Активация на акаунт