💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 254
  • 853
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Мога да ви кажа нещо, което научих със сигурност. Участниците нямат никаква представа от собственото време. И те е трябвало да се доверяват на казаното от Емо.

Е, успяха да съсипят и този формат.

# 166
Аз мисля, че на играта с гредата Поли няма шанс, тя е с повече килограми и не може да удържи на ръце теглото си. Абсурд е да се справи.

# 167
  • Велико Търново
Според мен не става въпрос за разлики в секунди и малко минути. Предполагам, че всяка от двойките все може да се ориентира във времето. Чак пък да ги лъжат ли?

# 168
  • Sofia
Знам, че Тина е много харесвана в темата и моля за извинение, но не мога да я понасям. С маска на невинност, с образ на популярните в момента без индивидиалност жени, а всъщност липса на характер, уважение към партньор и малко интелект.
Бих добавила, превземки, пози и лигавщини. Станимир си я харесва и определено я боготвори, това е важното в случая.

# 169
  • Испания
Как да се ориентират? Освен това те не гледат игрите на другите.

# 170
Тина с естествени устни ли е? В профил и е като човка, в анфас изглеждат добре.
Аз мисля, че мяука и се лигави, заото Миро го намира за сладко.

# 171
  • Велико Търново
Не знам как се нарича, но имах предвид способността за ориентация във времето. Като става въпрос за способността да се преценява разстояние, се нарича окомер. За време не съм чувала да има някакъв специален термин. Но примерно дали е минал половин час, 45 минути или час и половина предполагам, че може да се преценява.

# 172
  • Испания
Без часовник знам точно колко е часа /плюс, минус 5 минути/, но по време на игра, в условие на стрес едва ли някой ще може да си прецени времето. За мен не е коректно участниците да трябва да се доверяват на продукцията за нещо, от което зависи оставането им или не в играта.

# 173
Аз мисля, че нарочно не дават таймер. Ако играеха с таймер, който да е видим за участници и зрители, то какво ново ще каже Емо, когато ги събере, за да обяви резултатите. Всеки ще е наясно.

# 174
  • SF
Мога да ви кажа нещо, което научих със сигурност. Участниците нямат никаква представа от собственото време. И те е трябвало да се доверяват на казаното от Емо.

Е, успяха да съсипят и този формат.

Точно това исках да напиша. Всичко е някак на честна дума.
Няма таймер, нямат и поглед върху играта на другите. Научават си времето във вилата. Тези са минали за час и 5 минути, другите за 7 секунди по-малко или повече... Никакви доказателства няма.

# 175
Мисля, че тук ще се включи един от спойлерите, който ми се стори доста реален, а именно

Скрит текст:
Недей да гледаш ако
Скрит текст:
не искаш да разбереш
Скрит текст:
коя е следващата отпаднала на 90% двойка
Скрит текст:
По и Мо би следвало да са, защото някой беше пуснал спойлер, че Поли се контузва някъде в края на играта.

# 176
# 177

Лейля е изключително фотогеничнаа. Много ме радва по-малко кифлее това момиче и ми стои по-зряло от Денитата+Яница/пък мисля, че са долу горе на една и съща възраст/.

# 178
С две думи: участвайте във формат и сте абонирани за месеци наред за всякакви купони и софри. Други снимки, освен на маса, не видях.

# 179
Какво друго освен софри.... все пак това не е формат за руски интелектуалци. Да не забравяме, че първият български космонавт е Юрий Гагарин и това от по-интелигентен участник уж....

Общи условия

Активация на акаунт