💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 332
  • 853
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Искра, Данчо и сладко бебе Simple Smile

Скрит текст:

# 211
Прекрасни са. 😍

# 212
  • Испания
Искра, Данчо и сладко бебе Simple Smile

Скрит текст:

Сладурче! Да е живо и здраво!

Една за друга.

# 213
Ако са си мислели тазгодишните двойки, че финалната седмица ще е както миналата година - с няколко игри за натрупване на пари, в които могат и да се откажат, за да си пестят силите, и после всички отиват на решаващата финална игра, то сигурно са останали много разочаровани. Сега са на финални елиминации всеки ден, но вече според резултатите си, а не субективно чрез гласуване. И така е по-справедливо според мен, въпреки че на финалната игра ще има само две двойки и няма да е толкова атрактивно за зрителите. Но пък най-вероятно ще се състезават едновременно двойките на финала.

# 214
Бебокът е един път! Уникално сладко и хубаво!Пу-пу...Да им е живо и здраво и да ги радва!

# 215
Аз не разбирам възмущенията за времето на игрите. Има си фиксирани правила на засичане, със свидетели и пр, които предпазват организаторите от разни претенции и искове. Това, че ние (зрителите пред екрана) не ги виждаме, не значи, че ги няма.

като всичко им е наред, защо не покажат един таймер и на зрителите...
Какво го показват отвреме на време, пък и забравят да го покажат? Simple Smile Направо го крият. Simple Smile
Тази година изобилстват изпитания за време, как аз като зрител да се вълнувам пред екрана кой е спечелил, като изобщо времето на  излъчените кадри поне не следва съотношението на реалните времена?

@NoName
интересно, ако за отпадане след вчерашните игри имаше и гласуване, за кой щяха да гласуват?

# 216
  • София
Скрит текст:
Ако са си мислели тазгодишните двойки, че финалната седмица ще е както миналата година - с няколко игри за натрупване на пари, в които могат и да се откажат, за да си пестят силите, и после всички отиват на решаващата финална игра, то сигурно са останали много разочаровани. Сега са на финални елиминации всеки ден, но вече според резултатите си, а не субективно чрез гласуване. И така е по-справедливо според мен,
въпреки че на финалната игра ще има само две двойки и няма да е толкова атрактивно за зрителите.
Скрит текст:
Но пък най-вероятно ще се състезават едновременно двойките на финала.

Извинявам се за офтопика, ама миналата година точно пък финалната битка беше абсолютно безума и не видях аз нещо атрактивно в нея Simple Smile 4те стихии тази година са ми в пъти по-интересни от миналогодишните.  За играта довечера съм раздвоен - от една страна е ок да има силови елементи, но от друга не са в игри на волята и можеха да направят по-къс мост за минаване само на ръце.

# 217
Много са сладки и тримата - Искра, Данчо и бебето! Някакво спокойствие и топлина струи от тях! Да са живи и здрави и да се радват заедно на живота!

# 218
За първи път и аз погледнах профилите на някои участници. Муцки и лиготии и по 20-30000 последователи! А после ми попадна профила на актрисата В. Бабинова с едва 10000 последователи! Кадърни хора - актьори и певци, които ни разнообразяват ежедневието не могат да съберат последователи, а такива инфлуенсъри и прочее известни с това, че са известни... Наясно съм, че не всичко зависи от инста, фейса и ютюб, но все пак.. Сори за отклонението, но много ме е яд!

# 219
За първи път и аз погледнах профилите на някои участници. Муцки и лиготии и по 20-30000 последователи! А после ми попадна профила на актрисата В. Бабинова с едва 10000 последователи! Кадърни хора - актьори и певци, които ни разнообразяват ежедневието не могат да съберат последователи, а такива инфлуенсъри и прочее известни с това, че са известни... Наясно съм, че не всичко зависи от инста, фейса и ютюб, но все пак.. Сори за отклонението, но много ме е яд!

Абсолютно! И аз точно това писах наскоро. Просто е жалко, че младото поколение подражава на тези простаци, ама буквално. Много жалко, наистина.

# 220
  • София
Относно непоказването на хронометър за нас зрителите.
Ясно е, че се прави нарочно, за да сме в неведение, но ние пак може да не знаем крайния изход ако го направят като хората. Може да покажат хронометър поне в началото или до средата на играта, така ще се ориентираме, но без да показват крайното време по време на 'лайв играта' Така правят например във Фермата, а понякога показват нон-стоп часовника, според зависи. И другото, съвсем спокойно можеха да покажат пълното класиране след вчерашната игра. Без значение дали е сама за себе си или ще има продължение на следващия ден. Най-малкото от уважение към тези, които се интересуват, защото има и такива и то не са малко.
От цялото това което ни показват лъха на посредственост и подценяване на зрителя и рязко сваля общото впечатление. Не знам кой ги пише и продуцира тези предавания, но не се ли научиха по дяволите толкова години вече как се прави качествено реалити и какво харесват и не харесват хората.Общо говоря, защото гледаме едни и същи грешки в много предавания, без значение от телевизията и правилата.

# 221
Цитат
@NoName
интересно, ако за отпадане след вчерашните игри имаше и гласуване, за кой щяха да гласуват?

Аз вчера изобщо не разбрах реда на класирането на двойките, а само кои са последни. Иначе, освен да карат зрителите да гласуват, за да е по-обективно, но в този формат няма гласуване на зрителите с смс.

За финалната игра имах предвид, че е по-атрактивно и интересно за зрителите, когато участват повече двойки, има повече напрежение, докато само с две двойки - или едната ще победи, или другата.
Относно финалната игра от миналия сезон бях писала тогава, че беше статична, скучна, с неясни правила, също и с вероятни трайни негативни последици за здравето на участниците, особено жените.

# 222
  • Испания
Бау!

Скрит текст:

# 223
Прави ми впечатление,че на почти всички снимки Денислава е с изплезен език.Това някаква мода ли е (аз може да съм със стари разбирания),или е решила,че като се изплези ще подражава на Айнщайн и хората ще я мислят за гений ? Яница на тая горната снимка що така клекнала? Зор ,нещо?

# 224
  • Sofia
Ха ха ха! Абе на баш Зор си ми прилича. 😊 Въпреки, че ако питаш нея, на самодива й се иска да прилича.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 19:42 от Crystal_Noir

Общи условия

Активация на акаунт