💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 212
  • 853
  •   1
Отговори
# 660
Бяха по-възрастна двойка. Тя една с чуплива тъмна коса. Беше надъхана. Той се занимаваша с изработка на мебели от ратан, ако не ме лъже паметта. От Стара Загора май бяха. Мъра обещаваше да прави реклама на бизнеса на Димитър.

# 661
  • Испания
Ето ги

Доротея и Димитър от Стара Загора. Двамата са заедно още от училище, щастливо женени са от вече 28 години и имат две деца. Доротея работи като оператор въвеждане на данни в аптека, а Димитър има изключително рядка и интересна професия – плете кошници. Димитър признава, че е поел всички домакински задължения, а Доротея е истинска принцеса в дома им.

# 662
Кики да няма новина? Така ми изглежда н мен

# 663
  • SF
Ето ги

Доротея и Димитър от Стара Загора. Двамата са заедно още от училище, щастливо женени са от вече 28 години и имат две деца. Доротея работи като оператор въвеждане на данни в аптека, а Димитър има изключително рядка и интересна професия – плете кошници. Димитър признава, че е поел всички домакински задължения, а Доротея е истинска принцеса в дома им.

О, сетих се! Тези още тогава някак не се вписваха в пейзажа.
Участниците са общо 50 човека, с малки деца, професии, ангажименти. Няма как като тийнейджърска тумба да се мъкнат навсякъде заедно - "един неразделен клас". Чак пък толкова!!!
От вас разбирам, че тези сбирки са сравнително чести. Не може за всяка да се прекосява половин България, въпреки желанието да се купонясва с чисто нови непознати приятели - деца, професии, пътувания, други тържества...

# 664
  • Sofia
Емо не го ли канят?
Не го видях никъде.

# 665
Емо не го ли канят?
Не го видях никъде.

Канят го. Специално за това събиране, Иво написа, че за съжаление е бил на работа и не е могъл да присъства.

# 666
  • Испания

Кученцето на Здравка и Мирослав е голям сладур.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 11:51 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 667
Здравка е обсебена от това куче, 90% от постовете й са за него.

# 668
  • Варна
Че то и аз съм така с моите. Не виждам нищо лошо в това.

# 669
Аз не съм казала, че е лошо.
Здравка даде ясна заявка, че правят опити за дете и в кучето си вижда “заместител”.

# 670
  • Испания
На гости на Емо. Той има канал в ЮТуб и прави интервюта. Предполагам, че скоро ще се появи ново.

Бау!

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 20:16 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 671
Аз на общата снимка не видях Велислав. Или на мен ми е избягал само?!
За Кики не знам да има новина, но Божидара ме съмнява. Нешо много ми стърчи напред корема ѝ или е от блузата.

# 672
  • Испания
Аз на общата снимка не видях Велислав. Или на мен ми е избягал само?!

Зад жена си е.

Чаровница е Лейля.

Най-близки са с Валентин и Зорница, Тина и Станимир. С Тина и Станимир ще ходят в Египет.

Най-трудната игра: за Поли - въздушната стълба, за Мохамед - с обувките с токчета, за двойна игра - най-трудна чисто физически - играта с възглавниците.

Най-лесната игра: за Поли - с плъховете и жабата, когато Мохамед е бил във ваната с лед; за Мохамед - нямал лесни игри, но най-лесната за него е била играта с бутона, когато той натиска, а Поли отговаря.

Най-забавната игра: за Поли - дрифтът.

Коя двойка харесват най-малко? Поли: "Като че ли най-трудно се разбирахме с Деница и Николай". Още със самото влизане са имали различно виждане за всичко. Просто е нямало химия. С тях не са имали нищо общо.

С коя двойка са се забавлявали най-много? Момчил е бил най-забавен. Яница била също много забавна, но по различен начин - по-скоро държанието ѝ.

Чувствахте ли неприязън от страна на някоя двойка? Определено виждат, че Даниел и Денислава не ги харесват, а и те са го обявили публично.

Мохамед е започнал да работи от 15-годишен, макар че родителите му не са имали нужда от финансова помощ. Самият той е предпочел да работи за своите разходи. Когато е дошъл в България, много му е харесало.

Питат ги колко време са били в къщата. Мохамед каза, че нямат право да говорят по този въпрос.

Смятат, че във втория сезон игрите са били по-трудни.

Любими градове в Египет? Отговаря Поли: Кайро, Порт сейт /роден град на Мохамед/ - пристанище на Суецкия канел, Шармал шейх - любим курорт.

Най-близки от първи сезон? Георги и Мъра. Гостували са им.

Със Стефи и Анжело са били изключително близки в началото. Изградили са много хубава връзка за времето, когато са били в къщата. Но когато са се върнали, С и А са били много променени. Мохамед казва, че само Стефания е била много променена. Пълни със спортна злоба са искали да отмъщават, да мачкат. Влезли са много остро настроени и това много не е харесало на Поли и Мохамед. Случили са се и други неща, но нямат право да го споделят. Поли казва, че всички са съперници по време на игра, но извън нея трябва да се държат нормално.
Не поддържат отношение с тях.

Отново ги питат за тях, отговарят, че втория път са влезли с грешна нагласа, иначе са готини.

На един от кастингите са се засекли със Зорница и Валентин, Деница и Николай. Още от самото начало са се харесали с първите и не са се харесали с вторите.

Синът им Сами говори предимно английски, по-малко - български, брои до 10 на арабски, български, английски и испански, употребява отделни фрази на арабски.

Защо не са били у Тяна и Иво? Мохамед отговори, защото смятат, че това не е тяхната компания.

Откакто са излезли от формата, имат много работа, много ангажименти.

Всички знаят в какъв формат влизат и не е истина, че им е все едно дали ще загубят или спечелят. Това го казаха, отговаряйки на въпрос.

Тяна и Иво са изпратили обща покана към всички във ФБ. Не са получили лична покана. Отхвърлили са я, защото и преди споменаха, че това не е тяхната компания.

В някой от следващите лайвове ще направят обиколка на апартамента във връзка с играта, когато трябваше да обзавеждат хол.

Д2 са прекратили отношенията си с тях, защото Поли и Мохамед са гласували за Яница и Момчил.
А са гласували за тях, защото вторите са се подкрепяли много един друг.

Написано по време на лайва с Поли и Мохамед: Дени и Дани са разделени вече, очаквано ли беше за вас?

Даниел е имал травма. Не било лигавщина. Имал разтягане на връзките.

Ще направят лайв в сряда, защото в неделя Мохамед ще диджейства на сватба.

На Поли фаворити от първия сезон са ѝ били Божидара и Дидо, Анселита и мъж.

Настроенията в къщата са били такива, че ако са застанали до телевизора Поли и Мохамед, Тяна и Иво, всички са щели да подкрепят Поли и Мохамед.

Много хубави са лайвовете им. Никаква показност и неискреност.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 22:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 673
Приключи лайвът на По и Мо в Инстаграм. Следващият ще е в сряда вечерта. Отговаряха изчерпателно. Имаше въпрос какво мислят за раздялата на Дени и Дани, те не знаеха за това, казаха също, че Д2 са прекратили контактите си с По и Мо след неподкрепянето при вота , когато бяха на елиминации срещу Ян. и Момчи.

# 674
Раздяла на Дани и Дени? Това пък от къде дойде? Не мисля, че са се разделили

Общи условия

Активация на акаунт