💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 207
  • 853
  •   1
Отговори
# 705
  • SF
Ние не сме били там и не знаем колко глупаво са го обсъждали, дали са го обсъждали, или са си мечтали: "ако ние спечелим, ще поделим с тези, които са с нас на финала, защото така е честно. Стигнали сме заедно и дъра-бъра....." Или са казали: "ако ние спечелим, много харесваме Тинчето и Станимир, и ако сме заедно на финала, ние си имаме всичко, ще си поделим"
Или "ако ние спечелим, ще се радваме да поделим с която и да е млада двойка. Ние си имаме. Една екскурзия като спомен от Един за друг, ни стига. Ще направим жест към младите."
Когато си споделяш намерението, желанието с други хора, не е грозно обсъждане. А дали изобщо нещо са споделили, или са си припомняли (не само Тяна и Иво, а всички останали), че миналата година наградата е била поделена и това им се струва честно и мило като постъпка, е съвсем друг въпрос.
Аз очаквах, че ако Тяна и Иво спечелят, ще поделят.

# 706
Аз харесвам и двете двойки, и Поли и Мишо, и Тяна и Иво. И двете двойки се представиха силно и имат своите положителни качества. Всъщност в двойката Поли и Мишо харесвам Поли, според мен тя е двигателят и Мишо без нея е заникъде, тотално посредствен - меко казано. В игрите той повече й пречеше, отколкото й помагаше. Докато при Тяна и Иво имаше баланс и взаимно си помагаха и се допълваха.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 19:07 от Не се сърди, човече

# 707
Мда, и аз имах усещането, че ако Поли и Мо бяха спечелили, решението на Тяна и Иво нямаше да е същото, но те като победители могат да решават каквото си искат пък По и Мо да си коментират.

# 708
А бе откъде накъде една двойка ще дели с друга награда, особено ако не се харесват и не са си били близки и дружки през тези седмици на изолация в една вила, в една игра...

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 00:32 от Не се сърди, човече

# 709
  • SF
И с Поли и Мохамед да бяха на финал, пак можеше да решат да споделят с Тина и Станимир, заради сватба, нова къща, старт в живота...

# 710
В играта на мъжете с въпроси на лунапарка на Иво се падна да го питат с коя двойка биха споделили наградата. ако спечелят. Тогава той отговори, че са обсъждали с Тяна, че биха я разделили със Здравка и Миро, ако са на финал с тях, защото Здравка има нужда най-много от всички други в къщата от тези пари. Това са излъчили в предаването, но може и да са си говорили двойките-финалисти накрая, защото като спечелиха Иво каза, че си спазват обещанията и ще разделят наградата с Тина и Станимир. Мисля, че не е много коректно Полина и Мохамед да обсъждат това в лайфа си.

# 711
  • Sofia
Скрит текст:
В играта на мъжете с въпроси на лунапарка на Иво се падна да го питат с коя двойка биха споделили наградата. ако спечелят. Тогава той отговори, че са обсъждали с Тяна, че биха я разделили със Здравка и Миро, ако са на финал с тях, защото Здравка има нужда най-много от всички други в къщата от тези пари. Това са излъчили в предаването, но може и да са си говорили двойките-финалисти накрая, защото като спечелиха Иво каза, че си спазват обещанията и ще разделят наградата с Тина и Станимир.
Мисля, че не е много коректно Полина и Мохамед да обсъждат това в лайфа си.
Поли и Мо, и коректност.. Да, бе, да!

# 712
  • SF
В играта на мъжете с въпроси на лунапарка на Иво се падна да го питат с коя двойка биха споделили наградата. ако спечелят. Тогава той отговори, че са обсъждали с Тяна, че биха я разделили със Здравка и Миро, ако са на финал с тях, защото Здравка има нужда най-много от всички други в къщата от тези пари. Това са излъчили в предаването, но може и да са си говорили двойките-финалисти накрая, защото като спечелиха Иво каза, че си спазват обещанията и ще разделят наградата с Тина и Станимир. Мисля, че не е много коректно Полина и Мохамед да обсъждат това в лайфа си.

Точно така. Те през част от времето вероятно са си дрънкали, ако вземат парите.... КАКВО? Сега гостуват на предавания и най-често и нормално се задава въпросът "Какво сте решили за наградата?" 
Ако Иво е казал, че има намерение да поделят наградата с този, който е с тях на финала, това не е грозно обсъждане. Това си е негово желание. В обсъждане на въпрос предложения, варианти и съгласие или несъгласие дават всички, участници включени в обсъждането. Ние не знаем кой как е поставил въпроса и дали е искал да бъде обсъждан и дали някой не си е обсъждал нещо сам в стаята и после казва, че във вилата било обсъждано.
Сигурно всички са си споделяли какви намерения имат, ако спечелят голямата награда. Тина и Станимир няколко пъти казаха "нашето не е много", но за някаква си къща проект, могат да бъдат добавени. Другите са казали, че ще попътуват и ще се женят навсякъде, други за образование за дете, деца, друг ще купува джип и Дисниленд... Това е било "грозното" обсъждане.
И аз си говоря такива неща с прителите. И в бг мама има тема "ако имате всичките пари на света..."

# 713
# 714
  • SF
Хубава снимка! Само коментарът към нея не ми харесва: "в този лицемерен свят..."
Пиши си за камъчето, което трябва да си го пазиш и обичаш, ама защо определяш светът като лицемерен?!

# 715
  • Испания

Стефания

Честит празник малки и пораснали хулигани. 🎈(storytime below ⬇️)

Когато бях малка, бях толкова палава, че нашите имаха различни прякори за мен като:
🐵 Стефания Иде Ми Да Вия
🐵 Стефания Дивотия
🐵 Стефания Ще Те Набия
... и други подобни. 😁

Нито им е било скучно, нито пък лесно да ме опазят от всички глупости, които ми идваха на главата. Едни от най-забележителните ми бели включват хитове като:
😇 да захапя котарака ни по гърба
😇 да пия препарат за почистване
😇 да падна с проходилка по стълбите
... и още подобни. 😁

Благодарна съм на майка ми и мъжа й, които ме отгледаха и възпитаха с много любов, без да се опитат да пречупят дивия дух, който нося, въпреки че и до днес понякога ги изправя на нокти. ❤️

Светът, в който живеем, е достатъчно суров и сив, за да бързаме да махнем розовите си очила и да вземем твърде насериозно заобикалящата ни среда.

Пазете малкия пакостник в себе си и винаги, когато животът ви стане прекалено заплетен, се сетете за него и какво би направил той. Защото понякога най-лесничкият начин е и най-правилният.

Бъдете щастливи.

# 716
Не съм им в къщата, ама всеки следващ път като видя Лейля си викам бахти и мацката - енергична, обича нови изживявания, поддържа се и спортува и е с теб въпреки религията, което не трябва да се подценява, защото има наистина доста отдадени на исляма турци и не се приемат такива бракове. Как се изневерява на такава жена?

# 717
Лейля ли е с друга религия? Не съм разбрала.

# 718
Лейля ли е с друга религия? Не съм разбрала.

Даа, с друга религия е. Следвам я в инстаграм. Няма такава мацка усмихната, спортуваща и фотогенична. Как изобщо Иван си е помислил за изневяра на такова момиче. Нищо кифленско, само натура - хубава усмивка, забавна и умее да се забавлява/поне това, което видяхме в предаването/. Като бия чертата вече след като поопознахме характерите на всяка жена от този сезон - първото място заема Лейля при мен.

# 719
  • Sunshine state
Мъжът и пък изобщо не хареса Лейля по външен вид, но въпрос на вкус. Иначе е много фотогенична, да.

Общи условия

Активация на акаунт