💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 163
  • 853
  •   1
Отговори
# 795
  • Sunshine state
За тези, на които им липсва Биг Брадър - от септември започва Вип Брадър. Ще гледате нережисирани разговори и скандали.
Аа, моля, изобщо не е нережисирано. ВИП не гледам именно поради тази причина.

# 796
Принципно Вътова ев друга телевизия , но пък нея от десет години я мотат по телевизиите да става водеща, та нищо чудно.
Макар да не ми се иска да сменят водещия. Емо си ми харесва.

# 797
  • София
Емо много ми харесва като водещ на това предаване, а като четящ прогнозата, не го понасях. Не искам жена водещ, обикновено така предаванията стават лигави и отиват в друга насока. Най-интересни са ми игрите, така че се надявам в сезон 3 да заложат на по-разнообразни и многокомпонентни.

Ако обаче Вип брадър ще се съревновава със Сървайвър, той ще е пролетният сезон, така че може и да отпадне Един за друг. Според мен ще изчакат да видят Бтв как ще си нагласят програмата схема и тогава ще решат и от Нова.

# 798
За Вип Брадър знам от човек, работещ в Нова ТВ. Каза, че го гласят за есента. Естествено, възможно е да има и промени. Нищо не е официално, докато не пуснат реклама.

# 799
Биг/Вип Брадър е голяма глупост. Последният сезон (не помня коя година беше), беше тотал щета. Вместо да измислят нещо ново, позитивно, да разсейва хората, те пак залагат на скандалите и сеира. Не знам кой гласят да влиза, но със сигурност ще са познатите и вечно повтарящи се муцуни. Аман.

Много ме радва, че Един за друг не е такъв тип предаване. Надявам се да не го развалят.

# 800
Аз не мога да разбера защо пишете така, все едно Емо вече са тръгнали да го сменят. Това го написа съфорумка като нейно лично желание, но силно се съмнявам, че някой изобщо би го прочел и би обърнал внимание.
Силно се надявам да сложат ВИП Брадър вместо супер тъпите Игри на волята. В първият сезон положих усилия да го гледам, но в никакъв случай не можа да ме заинтересува. За мен това са измислени игри. И самите отношения не са ми интересни, само ги местят от вила на плажа.

# 801
  • SF
Аз също предпочитам да гледам Биг Брадър пред Игри на волята. Тези спортни състезания между мускулести момчета и аматьори, не ми допадат. Като има такова предаване и няма нищо друго, гледам, но Биг Брадър ми е по-интересен.

# 802
Аз пък искам всеки ден да дават Един за друг. Много ме отпуска.

Игри на волята гледах само първия сезон, накрая като ми стана ясно кк се определя победител-съжалих, че съм отделила толкова време от живота си да го гледам. Изцяло несправедливо предаване според мен.
Брадъра пък ми е толкова натоварваща сапунка, че вечно го асоциирам с интриги, скандали и суетни.
За това си предпочитам Един за друг 💞

# 803
  • SF
И мене ме отпуска, но имаше много скучни епизоди. Вече ги забравих, но имаше едни безкрайни еднакви игри, при които се повтаря първа двойка, втора двойка, трета двойка.
Имаше и забавни - когато мъжете готвеха на жените, а жените трябваше да ги накарат да им кажат някои неща, както и играта, при която момичета и момчетата не се чуваха (с автобусния разхвърлян двор). На нея се смях, но някакви други бяха адски скучни. Даже не съм ги гледала целите.

# 804
  • софия
Пишеше и в различни сайтове, че ще има ВБ. Джуджи и дъщерята на г0ла щели да участват.

# 805
  • Далечният изток
Пишеше и в различни сайтове, че ще има ВБ. Джуджи и дъщерята на г0ла щели да участват.
Забелязала съм връзка между Черешката на тортата и ВБ. Сигурно половината от тези, които сега участват в Черешката, ще влязат във ВБ.

# 806
Участниците в брадъра, обикновено участват в Черешката, преди да почне.

# 807
Имат си едни лица и си ги менкат до втръсване - черешки, капки, маскирани певци. Джуджи преди много я въртяха по различни предавания. Дъщерята на Гала е ново лице. Момичето всъщност е доста приятно. Хареса ми в Черешката.

# 808
  • Испания
Току-що съобщиха в "Здравей, България", че ще има репортаж от снимачната площадка на новия сезон на "Игри на волята".

# 809
Игри на волята хич не ме вълнува, не го гледах, още първия епизод не ме грабна, така че , за мен , темата си остава Един за друг, за водеща евентуално виждам и Боги от Стартер, свежа и шеговита. Беше едно време водеща и в Мама и бебе тв предаване, чието точно заглавие не помня
И не, не съм си помислила / подхлъзнала,/повярвала , че ще сменят водещия, но хипотетично си умуваме коя /кой друг е подходяща/подходящ за водещ. Ето, за Вътова с четириъгълната усмивка  сме почти единодушни, че не я искаме. Simple Smile Мир и без вменяване на вина или внушения! Аз лично няма да сменям никой водещ

Общи условия

Активация на акаунт