И аз имам нужда от вас...Вече всичко е наред.

• 7 274
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

Стискам Ви палци да премине този ужас по-бързо и остане само лош спомен за теб, за малкия сладур и цялот Ви семейство! Не губи вяра, това е което е най-силно и те води напред!!!
Чакаме добри новини! Praynig Praynig Praynig

# 136
  • София
Господ ще бди над малкото момченце! Всичко ще е наред! Ще се моля за него! Praynig

# 137
  • Пловдив
Стискам палци  newsm10

# 138
  • Ботевград
Моля се и врявам, че Бог ще помогне това малко и невинно детенце да се оправи възможно най - скоро и да донесе много щастие на родителите си!  Hug

# 139
  • София
 Praynig ДАНО СКОРО ВСИЧОК ДА БЪДЕ НАРЕД С ДЕТЕНЦЕТО!

# 140
  • Варна
Мила, златна душица!  Heart Eyes И аз ще се моля за него, дано да се оправи възможно най скоро!  Praynig

# 141
Много ми е мъчно, затова, което преживявате. Моля се детенцето да се оправи  Praynig

# 142
  • Резерват "Северозапад"
И аз се присъединявам  Praynig Praynig Praynig....
Стискам палци и се надявам детенце да се оправи Heart Eyes...

# 143
  • София
Дано се окаже просто една лудория с временни последствия. Стискам палци детенце да се оправи  Praynig

По въпроса за транспорта - струва ми се, че трябва от Плевен да го докарат с тяхна линейка, ако се налага. Дано да не се.

По въпроса за ВМА - бих могла да дам координати на лекари, но пак, дано не се налага.  И все пак, имайте ме предвид.

# 144
  • Някъде там...
 Praynig  Praynig  Praynig

# 145
И аз стискам палци, да се оправи детенцето!
Дано да ни зарадваш с добри новини.

# 146
  • Варна
Моля се всичко да бъде наред и следващия ти постинг да бъде с добри новини Praynig

# 147
успех и скоошно оздравяване на детенце
сили и кураж на всички близки

# 148
  • Въпрос на гледна точка...
 PraynigДано се оправи душицата

# 149
Дивианче, откъде ви се стовари тази тревога....вярвам, че е само възпаление, което ще се овладее! Отивам веднага да запаля свещ за вашето детенце! Чакам добри новини Praynig Praynig Praynig
 Hug ти ще му дадеш много сила, бъди до него!

Общи условия

Активация на акаунт