Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 37

• 69 438
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
При мен вече го няма това.

# 361
Това треперене ми прилича като на нарушен електролитен баланс.

# 362
Абе аз като ядох оня козунак на Великден, след два часа си се рязтреперих баш хипогликемично. То, верно, че си беше почти половин кило козунак, де. Иначе от плод, бобови, мед нищо ми няма, но ги ям доста рядко.

# 363
E, от половин козунак е нормално. Това не е нормално количество.

# 364
Елора, много ти се радвам на успеха. При мен още го има това с разтреперването, след половин козунак. Ама пусто душичка на Великден и аз си хапнах , а после треперех.

# 365
Е половин козунак и аз ако изям, няма да ми е добре после Grinning
Не мисля да пробвам дали ще стигна чак до треперене де, теста с мая нещо не ги храносмилам добре след толкова време на режим. Опитвам и обикновено спирам до там, иначе ми става тежко на стомахчето... а пък уж съм добро прасе. А пък ако е и купен козунак, гаранция че има и подсладител вътре, а не само захар (по-евтино е и бухват повече така). Плюс не ща да знам какво още.

# 366
Елора, много ти се радвам на успеха. При мен още го има това с разтреперването, след половин козунак. Ама пусто душичка на Великден и аз си хапнах , а после треперех.

Ама защо толкова много си яла? Това ти е проблема.
Аз също ядох, но малко. 3-4 дни просто хапвах по парче козунак следобеда с кисело или прясно мляко.
Сладолед пък едно време много обичах и ядях лятото ежедневно.
Сега сладолед си купувам като отида на море.
Миналото лято мисля, че два пъти си купих, но след това имаше и доста ходене, та съм изгорила каквото е трябвало.

# 367
Възхищавам се на упоритостта и волята, с която сте стигнали до момента, в който може не само да помислите за сладоледи и козунаци, а и да си хапнете. В момента ясно осъзнавам, че съм съвсем в началото на пътя (вероятно там, където вие сте били преди няколко години) и такива мисли не искам и да ми минават Simple Smile

# 368
Аз за сладолед да си помисля и подмина- мога, ама за козунак- няма шанс.

# 369
Козунак не обичам , на сладоледа не държа, ама хубава торта...откакто избягвам сладкото, много ми се яде, а преди и това можех да подмина.

# 370
  • Sofia
Днес бях на ендокринолог/2год не бях ходила/за ехография и нови насоки в лечението...
Предложи ми някакви инжекции ,които се бият един път седмично в корема,действали за притъпяване на апетита и по-бързо изхождане/поне така го разбрах/...отказах 🤨
Едната струвала 250лв 🤑
Някой запознат ли е с такава “терапия” ?

# 371
  • София
Като казвате "половин козунак", кажете и грамажа му. Защото ММ сам си изяжда един купен от 400 г, то вътре половината е въздух, с разни промишлени набухватели.
Виж, моят вече е друго нещо и нахранва повече.

# 372
Доли, ти ме уби Astonished Как се казват?

# 373
За  хома индекс от първи пост четох, че варира от 2.0-2.5 нагоре, колкото по-висок, толкова по-зле.
Моят си го смятам 0.98? Което е супер или?

(кз 5.67, и 3.90)

# 374
Днес бях на ендокринолог/2год не бях ходила/за ехография и нови насоки в лечението...
Предложи ми някакви инжекции ,които се бият един път седмично в корема,действали за притъпяване на апетита и по-бързо изхождане/поне така го разбрах/...отказах 🤨
Едната струвала 250лв 🤑
Някой запознат ли е с такава “терапия” ?

Най-вероятно говори за Оземпик. Или производно, с друго име.
Аз съм на такова нещо - 200лв., една "химикалка" с течност разграфена за 1 месец.
На мен ми го изписаха, защото кръвната ми захар беше на границата на диабетните стойности.
Мисля да поискам да ми го спрат. Моята ендокриноложка лекува основно диабетици и мисля, че се престарава с лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт