Отговори
# 60
Ползвам почти всички брашна, най-често с лимец.

# 61
Класик и за козунаци са ми фаворити. Класик използвам за всички солени печива, а за козунак за сладките такива.

# 62
Използвам редовно София мел Класик. Най-често приготвям погача с него.

# 63
Харесвам и купувам само брашно Екстра- с него питата става бяла и пухкава! Преди години имах фал с микс брашно на друга марка и не смея да ползвам такива, но след отзивите може да се престраша.

# 64
Аз ползвам Класик и Екстра. Често правя сладкиши,кекс,кифлички.

# 65
  • Бургас
Ползвам редовно София мел Класик и Екстра. А кекс не правя ако нямам микса за кекс.

# 66
Много харесвам брашното за козунаци и това за пица. Отделно използвам и обикновеното тип 500. Винаги използвам продукти на София Мел. С брашното за козунаци правя и сладкиши, а с обикновеното - всичко останало. С това за пица - пица Simple Smile

# 67
  • София-Младост
Ползвала съм повечето ви видове брашна. Приготвям баница, всякакви сладки, козунак, ползвам ги за готвене.
Ще опитам и новото брашно за пица:)

# 68
  • на последния етаж
Любимите ми продукти са брашното "Класик", това за баница и за козунак. Обичам да приготвям питки, сиренки, кашкавалени кифлички, различни дребни сладки и палачинки.

# 69
  • София
Предимно Класик ползвам. Специално за козунаците тази година взех брашното за баница, което е с по-високо протеиново съдържание и смесих 1:1. Много добре се получиха.

# 70
  • София
Вкъщи използваме продуктите "Класик" и "Екстра". От тях приготвяме различни тестени изделия, а  " Класик" използваме и в готвенето.

# 71
  • Перник
Най-доволна съм от брашното "Екстра". С него всичко ми се получава идеално.

# 72
За кексове и за панировки.

# 73
  • При децата ми
Вкъщи най-често се ползва "София Мел Класик". Обичам да приготвям бухти, баници и сладки печива.

# 74
  • Сф
Ползвам София мел Екстра за всички печива и съм супер доволна. Скоро пробвах брашното за баница и също много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт