Отговори
# 75
  • Мнения: 1 402
Най-често използвам София мел Екстра за питки, тутманици и курабийки а за кексове и мъфини използвам София мел Кекс

# 76
  • Мнения: 2 407
Готов микс и брашно Екстра са моите фаворити.

# 77
  • Мнения: 3 030
Използвам брашното класик за всичко което приготвям, баници ,погачи ,питки и палачинки.

# 78
  • Мнения: 5 638
Ползвам брашно София Мел Класик за кексове и сладкиши. Винаги се получават и съм спокойна, че това е правилното брашно.

# 79
  • Мнения: 2 107
Любуми са ми София Мел за пица и София мел класик за питки и сладкиши Simple Smile

# 80
  • Враца
  • Мнения: 3 884
Използвам  София Мел Класик и  София Мел Екстра.
Със тях ми се получават прекрасно, всички рецепти.

# 81
  • Мнения: 508
Любимите брашна са ми София Мел Екстра, Козунак и Пица. С тях приготвям уникални козунаци, хляб и пица.

# 82
  • Мнения: 2 788


Ползвам редовно София мел "Кекс" и "Баница"

# 83
  • София
  • Мнения: 1 446
Брашното от лимец - приготвям хляб с него.

# 84
  • Мнения: 4 802
Ползвам Класик и Екстра, основно за погачи и кифлички.

# 85
  • Мнения: 508
Използвам брашното „Баница„ и за Пица, стават вкусни печива

# 86
  • Мнения: 2 504
Любим продукт ми е брашното Класик. Най-често с него правя палачинки и кекс.

# 87
  • София
  • Мнения: 1 071
Любими са ми брашното за козунак и Екстра. От новите със сигурност ще пробвам това за пица. Вкъщи много се приготвят тестени продукти и съответно се ползват количества брашно.

# 88
  • Мнения: 770
Моят фаворит е брашно за кекс.
Не е добре, че НЕ се предлага във всички магазини в страната.
Отскоро открих и брашно за пици.
Много ми хареса.

# 89
  • Мнения: 15 046
Може и да е странно за някои, но ползвам София Мел за баница, но за приготвяне на... козунак. Вече трета година ползвам само него и се получават чудни козунаци и козуначени питки. С Класик приготвям кекс и други сладкиши. В скоро време ще опитам и тестото за пица.

Общи условия

Активация на акаунт