Водомери и топломери с дистанционно отчитане

• 31 667
  • 242
  •   1
Отговори
# 240
Поне при нас и общият водомер собственост на СВ се отчита дистанционно /има поставен модул/ и вече не се отчита визуално на тримесечение.

# 241
Поне при нас и общият водомер собственост на СВ се отчита дистанционно /има поставен модул/ и вече не се отчита визуално на тримесечение.
И при нас общият водомер е с дистанционен модул и си го отчитат от СВ. Мисля, че преди 2 години са си го сменили. Знам, защото отврее навреме слизам да го погледна, защото преди няколко години на два пъти инкасаторката ни набутваше толкова много кубици вода, които изобщо не са навъртяни на общия водомер. Подавах жалби и оправиха нещата, но не знам дали подмяната с дистанционен водомер има общо с това или просто си имат кампания за подмяна.

# 242
От ковида насам си правя самоотчет, скоро ми връчиха Предписание,  че подлежи водомера на периодична проверка, ами добре. Мисля, че е тяхна работа, на  ВиК, да си правят проверките. Обаче за мое улеснение да съм си сменяла водомера с радио модул за дистанционно отчитане. Не мисля да го правя, да дойдат да си проверят каквото трябва и тогава ще реша. Аз нямам трудности да ме улесняват да сменям водомери.

Общи условия

Активация на акаунт