"Порталът" - тема 2

• 35 901
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Само предупреди , че е спойлер, защото в темата има хора, които не обичат да четат такива.

# 46
Чета и не вярвам на ушите си!🤣🤣🤣

https://zapadno.com/2021/05/18/%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%be-%d … 1%8a%d0%bb%d0%b3/

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 12:09 от Кобрети

# 47

Кобрети /Хъмбъл/ , изсъскай на автора - пълен неграмотник ! Ани не разговаря  с героя на Свежен , а с Крумчо Joy

От неделя ми се въртят тези  вафли от 8 ст. , които харесвал Крумчо и не се сещам да  кои вафлички говорят . То не че имаше безброй . Сигурно са обикновените вафли , но те май бяха и  по -евтинки Grinning

Аз  чета текста в спойлерите , не ми пречи , сега ще си гледам спокойно  готините детайли и закачки във филма .

# 48
Ели, актьорът Свежен Младенов играе героя Велислав Павлов. 😁 А гримьорите са тия на Хари Потър 😁

# 49
  • пустинен пъпеш

От неделя ми се въртят тези  вафли от 8 ст. , които харесвал Крумчо и не се сещам да  кои вафлички говорят . То не че имаше безброй . Сигурно са обикновените вафли , но те май бяха и  по -евтинки Grinning

Обикновените вафли бяха по 5 ст.,но цената на шоколадовите вафли не си спомням.

# 50
Баба ни купуваше само обикновени вафли и наслади. Пари за повече не се даваха. Майка, когато се сетеше за нас, ни носеше република. И сега ми е любима, макар че вече не са толкова хубави, като навремето. 😁
Как ми се иска Крум да спаси Жана, тя да прости на Сава, и да ги видим възрастни и щастливи заедно през 2019-та 😁🥴🙏

# 51
Защо започнахте темата с вафлите от едно време😭 Имаше шоколадова за 22 ст. - прекрасна, но рядко вкусвана заради цената( скъпичка), а за вафла "Кайлъка" с огромна наслада се сещам.
Разбирам дилемите с вафлите, ама не по обяд, че спомените пречат на работата😉

# 52
Имаше морени едно време, мисля 22-23 ст. бяха. Но не като днешните, а дебели и с много фъстъци. Simple Smile

# 53
Самата цена на вафлите е без значение, но си спомням, че беше важно да се уточни защото имаше поне 4 вида: обикновени, локумени, шоколадови и шоколадови с фастъци (Морена).

# 54
Обикновените вафли бяха първо по 5, после по 6 ст., а шоколадовите - по 12 ст. Морени бяха 1979 г., после се появиха "Кайлъка". Ама цени не помня, тогава съм била на 11 г. Simple Smile

# 55
  • София
Самата цена на вафлите е без значение, но си спомням, че беше важно да се уточни защото имаше поне 4 вида: обикновени, локумени, шоколадови и шоколадови с фастъци (Морена).
Шоколадови. (8-9ст) Бяха в целуфан - не помня дали имаха някакво име 😉

# 56
Убивате ме с тези подробности. JoyА кафето колко стотинки е било, или не знаем, не сме пили кафе тогава - били сме деца? С най-добри чувства го казвам. Simple Smile

# 57
Не знам, аз пропих кафе 90' 😁

# 58
Убивате ме с тези подробности. JoyА кафето колко стотинки е било, или не знаем, не сме пили кафе тогава - били сме деца? С най-добри чувства го казвам. Simple Smile

Еми, деца сме били. Кафе пропих вкъщи някъде 90-те, защото нашите пиеха. Simple Smile Ама не еКспресо, а от една такава кафеварка

# 59
  • София
Гласът на Велислав направо ми разтреперва краката, мога да го слушам постоянно, дори да не го разбирам от време на време какво казва Wink

Общи условия

Активация на акаунт