"Порталът" - тема 2

• 36 230
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Според мен убиецът си е Сава или поне е станало по негова поръчка. А има логика да е мъж, заради раната на тила. Трябва доста физическа сила да е била приложена, за да изглежда така. В един момент Жана му е станала неудобна, може би покрай скандалите със съпруга и, който изглежда склонен да разправя насам натам какви ги върши тя.

# 31
Скрит текст:
"Сава Панайотов има връзка с жена, която става неудобна за него, след като тя дочува разговор, че той движи голяма афера с антики.."
За мен Савчо има най-голям мотив Жана да умре, но мисля, че Боян му върши услуга, като го прави вместо него при инцидент. Боян я мята през терасата, за да изглежда като самоубийство. Потулват следствието, за да не достигнат следите до другаря Панайотов. Вече пряка вина за изчезването на баща му на Крум, обаче, има Савата.
Така мисля аз. 😎

# 32
Ели-Мели, мерси за новата тема! 😘
Да попитам “украинката” сама ли пееше или някой я дублира?

😍 И аз разпознах Юлия от "Братя", много е красиво това момиче, много я харесвам и в другия сериал, но тук е просто магия, много е различна от образа на Юлия, някак по-нежна и изящна е.

# 33
  • ENGLAND
Леко се гледа сериала, макар действието да е малко бавно. Явно трябва още веднъж да гледам поне последната серия, че нещо ми се губят моменти със Сава.

# 34
Леко се гледа сериала, макар действието да е малко бавно. Явно трябва още веднъж да гледам поне последната серия, че нещо ми се губят моменти със Сава.
Сава се появи само веднъж, в еп. 2, мустакатият, с кофти прическата, от чийто мерцедес Жана излезе, когато Крум я следеше. Тепърва ще ни запознават с него. 😝😁

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 07:10 от Кобрети

# 35
Ох, много благодаря за уточнението, че и на мен ми се губеха моментите със Сава. Чета всички пишат за него, спрягат го за убиеца, а аз нямам спомен да съм го мяркала в сериала. Луда работа. Хем изгледах повторно първи и втори епизод и понеже третия го гледах малко сънена, викам днес ще изгледам и него по внимателно, белким го разпозная тоз Савчо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 36
Тепърва ще му се радваме.
И да гледате Аскеерите, които ще бъдат излъчени преди 4-ти епизод в неделя. И да стискате палци за Савата. 🙏😁

# 37
  • София
През 79-та толкова много ли се е пушело? То в този сериал всеки с цигара.

# 38
  • София
Благодаря много на дамата, която даде линк към запис на епизода!
Впечатленията ми от сериала се затвърждават, но ще го гледам до края.

# 39
Да много се е пушело. Било е супер модерно или както сега му казват тренди.

# 40
  • Пловдив
През 79-та толкова много ли се е пушело? То в този сериал всеки с цигара.
ти остави цигарата...ам пиенето? Главният герой все с чашката Simple Smile

# 41
Не знам дали сте забелязали, но в повечето западни криминални сериали се пуши изключително много. Вземете например True detective, The Killing.

# 42
И аз благодаря за новата тема! Flowers Tulip

Сериалът ми харесва, и то много,  гледа се леко и приятно, но и се надявам втората му половина да е по-напрегната и динамична.

Аз считам също, каквото предположение видях, че вече е изказано в темата, че поръчителят на убийството на Жана е др. Панайотова, съпругата на Сава и бивша партизанка -  разполага  със средства и възможност като член на висшата номенклатура и с мотив, разбира се - ревност, наранено его и т.н.

Геро е уникален в тази си роля, лепнала му е като ръкавица Joy

# 43
СПОЙЛЕР!
Скрит текст:
В 5-ти епизод Крум явно ще се пренесе отново в 2019-та, където ще се срещне със сина на Сава Панайотов Добри( Христо Мутафчиев), който, явно, ще е някаква важна клечка, щом ще си има бодигард. Има си и гърлфренд. 😁Трима милиционери ще претърсват къщата на леля Зорка също за следи.
6-ти епизод Жана ще бъде вече убита. Двама милиционери в нейния апартамент, трима претърсват отново къщата на леля Зорка. В последният епизод участват всички основни герои, плюс Васил Бонев в 2019-та.

Мисля си, че Жана, за да чуе разговорът на Савата за антиките, той най-вероятно върти далаверите с Чичо. Може би ще бъдат на Чичо в къщата, или пък в Яйцето. Не мисля, че тя ще чуе този разговор по телефона.
Също така, пак да уточня, заплашителните писма ги праща Савата, защото Крум видя неговата секретарка, другарката Самичковска, да пуска пликът в пощата на Жана.
Може би Савата, с посредничеството на Чичо, са навили Боян да убие жена си. За него остава целият апартамент, може да са му дали и някой лев. И накрая да са очистили и него. В 6-ти епизод Боянчо не участва. Или ще го видим само в ретроспекция.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 11:06 от Кобрети

# 44
Скрит текст:
В 5-ти епизод Крум явно ще се пренесе отново в 2019-та, където ще се срещне със сина на Сава Панайотов Добри( Христо Мутафчиев), който, явно, ще е някаква важна клечка, щом ще си има бодигард. Има си и гърлфренд. 😁Трима милиционери ще претърсват къщата на леля Зорка също за следи.
6-ти епизод Жана ще бъде вече убита. Двама милиционери в нейния апартамент, трима претърсват отново къщата на леля Зорка. В последният епизод участват всички основни герои, плюс Васил Бонев в 2019-та.

Мисля си, че Жана, за да чуе разговорът на Савата за антиките, той най-вероятно върти далаверите с Чичо. Може би ще бъдат на Чичо в къщата, или пък в Яйцето. Не мисля, че тя ще чуе този разговор по телефона.
Също така, пак да уточня, заплашителните писма ги праща Савата, защото Крум видя неговата секретарка, другарката Самичковска, да пуска пликът в пощата на Жана.
Може би Савата, с посредничеството на Чичо, са навили Боян да убие жена си. За него остава целият апартамент, може да са му дали и някой лев. И накрая да са очистили и него. В 6-ти епизод Боянчо не участва. Или ще го видим само в ретроспекция.

Откъде ги разбра всичките тези неща? Flushed Hands ClapGrinning

Общи условия

Активация на акаунт