"Порталът" - тема 2

• 35 917
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Ели-Мели, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

# 16
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Аз с темпото нямам проблем, с Ани също.Smiley Единствено тази голяма звезда Жана ми е много бледа и постна за такава класна певица печелила Орфея и Мелодията предната година. Smiley Мисля, че ако беше брюнетка щеше да е някак по фатална и магнетична.

# 17
  • There I was on a July morning
Благодаря за темата!

Ели-тал, става дума точно за Татяна Титянова, говорителка в БТ от 80-те. Но нейното "самоубийство" е близо 10 г след 79 ( септември 88).
Мисля, че повечето я направихме тази аналогия. И точно заради нея, очаквам да не посочат конкретен извършител, каквато беше и официалната версия.
Относно слуховете за участието на Живков - близките на Т. Т.  отрекоха каквато и да е връзка или познанство между тях. Hands V

# 18
Благодаря за темата!
Малко мудно върви действието, стават разни неща, но няма темпо. Дано другата половина от сериала да е по-раздвижена.
Имам въпрос - как снимката с Крум от рождения ден я гледа Вуйчото? Да разбираме ли, че присъствието му в миналото влияе на  нещата в настоящето и дори вече такива дребни неща като снимки се променят.
Тъмнокосата актриса, която играе певицата нападната от синът на Сава по ми пасва в ролята на Ани, много е женствена и щеше да стои чудесно до Велислав, Джулия е като бебе до него.
Вуйчото в ресторанта с менюто ме разсмя, горкият, как го прелистваше и се чудеше Joy
Геро си е роден за подобни роли.

# 19
Благодаря за темата! Гледам сериала с голямо удоволствие и истински се забавлявам Simple Smile

# 20
Чудя се дали Жана е имала чувства към Савата, дано разберем. 🤔

# 21
  • София
Ели-Мели, мерси за новата тема! 😘
Да попитам “украинката” сама ли пееше или някой я дублира?
А Крум егати “нахалството” - да пее пред Георги Минчев негова бъдеща песен 😂😜

# 22
Ели-Мели
Да попитам “украинката” сама ли пееше или някой я дублира?
А Крум егати “нахалството” - да пее пред Георги Минчев негова бъдеща песен 😂😜

За женските образи песните се изпълняват от певици, в случая Криста и Преслава Пейчева.

Велислав се справи много добре, като на истинки купон, не му трябваше да е перфектен.

# 23
Не е естествено обаче софийският хайлалф да се събира в Яйцето точно през 1979г.,СУ все пак е най-старото ни учебно заведение  и не е нормално(а и не отговаря на истината)вечер да е бар с музика на живо ,пиене,пушене и т.н.През 79- та ректор е бил Сендов,а той тогава е забранил пушенето в сградата.Можеха да пресъздадат Феята или Панорамата в Симеоново.Известните ни естрадни певци по онези времена доста пътуваха в чужбина и надали се впечатляваха от запалки и дънки.А имаше и Кореком.Жалко ,защото някак мудно върви и без комични ситуации , в които героите неминуемо трябва да изпадат.А иначе темата е благодатна

# 24
  • Майничка
В чужбина, ама в коя чужбина... В соц.лагера, евентуално Франция, където социалистите бяха влиятелни. И командировъчните бяха броени.

# 25
Благодаря за темата!

Ели-тал, става дума точно за Татяна Титянова, говорителка в БТ от 80-те. Но нейното "самоубийство" е близо 10 г след 79 ( септември 88).
И аз мисля, че убиецът ще е или Савата или някой по-висш от него.

Не съм внимавала с клюките , явно споменът не ми е от студентските години Blush
Колкото за това кой е убиецът ... ще повторя  неприятното си усещане ,че може да е бащата на Крум Scream
Той май също  си е падал по мацката и да е станал инцидент .

# 26
Що пък не, и после каейки се за постъпката си, да се е одавил.

# 27
Благодаря за новата тема!

А откъде идва убеждението, че убиецът е непременно мъж? Споменато ли е в сериала вече?

# 28
  • София
Няма как да е убиецът баща му. Ако той беше, щеше на драго сърце да приеме версията за самоубийството, а нямаше да се хвърля да разследва. И то въпреки властта.

# 29
  • София
Благодаря за трмата.

Бърди ме е изпреваеила, и аз мисля, че е невъзможно убиеца да е бащата на Крум.
Залагам на Панайотови, но не на Сава, а на синчето или по поръчение на другарката Панайотова.

Общи условия

Активация на акаунт