"Порталът" - тема 2

• 35 926
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Лора Христова.

# 91
# 92
Тя е разкошна, много красива, нежна и женствена. За мен щеше да седи перфектно до Велислав в ролята на Ани. Джулия има прекалено детско излъчване.

# 93
  • София
Но има едно нещо, което трябва да се знае - в НФ и Фентъзито - всичко е възможно, защото няма ясни правила! В смисъл, никой не го е преживял, за да го опише достоверно. Визирам разбира се културния бизнес - филми, сериали и книги.
А, Diavolo, не се знае 😂. Пък и да разказват, кой ще им вярва 😜😂

# 94
В неделя 4-ти епизод на ПОРТАЛЪТ ще се излъчи от 22,30 ч., след излъчването на наградите АСКЕЕР.

# 95
БНТ имат няколко канала, толкова ли не могат на някой от другите им да излъчват наградите, ами трябва да разместват програмата си и да изместват сериала за по-късно.

# 96
Винаги са били по БНТ1.  По-скоро Порталът ще изместят на друг канал 😁

# 97
В такъв случай просто ще остане за през седмицата. То и без това няма какво да забравиш от развитието на историята. Simple Smile

# 98
Чудя се само вуйчото на Крум дали накрая ще му се връща в миналото след като види докъде се е развила науката и технологиите. За Крум съм почти сигурен, че ще се върне в настоящето.

# 99
  • There I was on a July morning
Предполагам, че вуйчото ще се върне в миналото. Не знам точно в кой момент, но Борис Луканов ще се появи в неговата роля, т. е. ще го видим и вече остарял в настоящето. Малко е объркващо, но и Крум Бонев го видяхме в един и същи момент като дете и възрастен, така че всичко е възможно в сферата на фантастиката.

Малко е извън конкретиката на филма, но вчера се замислих дали бих искала да живея в 2061-ва година и отговорът ми е твърдо не, тъй като трябва да се разделя с всичките си близки хора и настоящия си живот. Да не говоря за културния шок, който ще изживея. Затова мисля, че всеки ще остане в собственото си време, в крайна сметка.

# 100
......Малко е извън конкретиката на филма, но вчера се замислих дали бих искала да живея в 2061-ва година и отговорът ми е твърдо не, тъй като трябва да се разделя с всичките си близки хора и настоящия си живот. Да не говоря за културния шок, който ще изживея. Затова мисля, че всеки ще остане в собственото си време, в крайна сметка.

И моето усещане е такова . Така могат да си прескачат хора , които нищо емоционално не ги задържа в тяхното време .
Аз искам да  гледам как  ми растат  баткото и феята /Флора -феята на природата  според нея ,но с голям дефект на "Р"-то Joy /.

Побъркахме се от тези спомени - преди 2 дни си взех ореховки /не като старите големите/ , а днес пак опитах боза . Харесаха ми  и съвременните варианти Joy

# 101
Савата и Жана в 4-ти епизод.

# 102
  • Велико Търново
Вуйчото, като избира вино от менюто: "Стар свят, нов свят... От оня свят няма ли?" Joy

Велислав с тез камерки баш като във "Вездесъщият" Grinning

Геро много си пасва с Чичо.

Борис Луканов няма ли да играе Сава Панайотов от 2019-та? Няма да е вуйчото.

# 103
Те май и от филма не знаят кого играе - Савата или Джингибито 😁🤣🥴

# 104
  • Велико Търново
Ооо, направили са корекция в IMDb. Сега видях чак.
Ще чакаме и ще разберем, значи...

Общи условия

Активация на акаунт