"Порталът" - тема 2

• 35 963
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Привет!
Аз също нямам търпение да видя края. Дано не са прекалили с фантасмагориите, защото съвсем ще ме разочароват. Даста предположения прочетох в темата и тъй като не съм любител на фантастиката предпочитам да свърши сега. Надявам се на реален финал и смятам, че сериалът не би трябвало да има втори сезон. Приятно гледане!

# 571
А аз, като див фен цял живот на фантастиката, предпочитам да не свършва никога! 😝🤤😍

# 572
А аз, като див фен цял живот на фантастиката, предпочитам да не свършва никога! 😝🤤😍

Joy Хъмбъл , нека свърши загадъчно !  Да не  разплитат всичко и да не казват всичко .
Фантазията на един човек е най-голямото му богатство .
Даже ще ми е интересно  още известно време след финала да си  правя разни  варианти  за развръзките  .

Някъде качват ли се новите български филми , за които  вървят реклами ? Често ми се  меркат сцени със Свежо и една леля с ролки на главата до него в леглото .

# 573
Ох.. Айде, до посли. 😎😝

# 574
Почвааа!! Приятно гледане!
Ох, кеф. Grinning

# 575
  • Майничка
Вуйчото ако се сети за си позапише някои числа изтегляни през годините може и да се върне в миналото за да го изживее пълноценно. Така дори само пасивното му присъствие в бъдещето може съществено да промени миналото.
Вуйчото не зная, но племенникът явно се е сетил.

# 576
Крум ще става тото милиардер 😁

# 577
  • София
Познахме Simple Smile
Без изненади.

# 578
Дяволо, не бързай, по средата сме.
Крум ще си плати за самонадеяността.

# 579
  • София
Имах предвид, кой е убиецът на Жана, а че ще има някакви други изненади е ясно. Simple Smile

# 580
  • София
Изненадаааа Simple Smile

# 581
  • София
Ха, да, хаха
Сава наистина е намерил жена си с каната в ступор, ама явно не е тя убиецът. По-скоро я е намерила убита. Но как е влязла?

# 582
Ми той сега сигурно пак ще мръдне напред-назад и пак ще пробва да го спре Grinning

# 583
  • София
Е, няма как да промени вече нещата, защото датата е минала. Simple Smile
Е, значи Савата е бил и понеже на шпионката е видял жена си е отворил.
Хъмбъл, твоя любимец гаден убиец излезе :о

# 584
Е, кое му беше двойното на епизода? Още ми се гледаше.

Общи условия

Активация на акаунт