Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Само смарт часовниците са забранени. Не виждам никакъв проблем в механичните 👍

# 91
Вярно нямате настигане. Поглеждах през деня и нямах време да пиша, ето че шеста страница дошла. НВО наближава Smile
Минаха класни, ПИ в училище, чакаме резултати или по-скоро аз чакам, децата не много.
Нищо не съм обещавала за добро класиране. Всички искаме да се свършва и да сме на брега на морето.
Скрит текст:
по едно време дъщеря ми искаше боксова круша. казах й - нали биеш брат си, защо ти е и круша. да, каза, но той не се клати. Smile
Лулу, направо не знам какво да пожелавам с това колело, ама дано имате пари да го купите.
Кали, стискам палци силно и дано е последно. Blue Heart

# 92
  • София
KallyMay, стиснати палци и от мен Kissing Heart Дано мине успешно операцията и загърбите завинаги проблемите Kissing Heart
Моят син също е с подобен на показаните часовници, ще отиде с него, дано няма проблем. То децата едва се вместват в зададеното им време, кой ще има сили и нерви да рови в часовника си, но това е положението - ако квесторите решат да се направят на интересни, то и моят часовник с пеперудите няма да свърши работа - току-виж решили, че могат да му донесат послание с верните отговори  Joy

# 93
  • Пловдив
100% сте го коментирали назад това, но все пак, може ли някой да сподели -
годишните оценки от 7 клас ли са балообразуващи или средноаритметичната от годишните оценки по БЕЛ и Математика (в училищата, в които се взимат тези предмети) от 5,6 и 7 клас?
И, още нещо, като подреждаме желания в профила на детето в сайта на МОН, ние ли посочваме някакви оценки от успеха на детето в училище, или, те автоматично се взимат предвид, защото "системата" ги знае?
...дано съм се изразила ясно....

# 94
Само оценките от раздел А на учебния план от предметите, изучавани в седми клас.
Единственото нещо, което ученикът ( родителят и изобщо този, който подава заявлението)  въвежда в системата е подредбата на желанията. При наличието на професионални паралелки, посочени като желание, пак същата особа трябва да прикачи медицинско свидетелство. Всичко останало се въвежда служебно.

# 95
  • Пловдив
Дидева,
Благодаря!
Спокойна нощ и бъдете здрава!
Heart

# 96
Kally May, благодаря за темата и успешна (и дано последна!) интервенция в четвъртък! Flowers Blossom

Дано децата успеят да позиционират себе си някъде в средата на скалата "каквото-такова" и прекомерен стрес и да положат последни усилия в този финален спринт! На вас, дами - наздраве! Cocktail

# 97
  • София
Кали, стискам палци 🤞Спокойствие и успех пожелавам 🤗

# 98
  • В светлината на слънцето
Ама аз обещавам смело и нашироко, понеже си знам, че е мисия невъзможна. Наборът беше супер целенасочен и не му трябваха никакви стимули. До момента, в който го шамароса пубертета и първото драматично влюбване. Та не колело, ами и полет до Марс съм готова да обещая, ако леко ще го размърда в правилната посока.

KallyMay, и от мен стиснати палци! Heart И браво на детето за 6!

# 99
  • София
При наличието на професионални паралелки, посочени като желание, пак същата особа трябва да прикачи медицинско свидетелство.
Как съм пропуснала тази информация Flushed ?!!
Дидева, Дидева, какво щяхме да правим без теб? Flowers HibiscusGift HeartFlowers Hibiscus

Благодаря на всички за пожеланията!
Дано наистина да е за последно това изпитание.

# 100
  • София
Kally May, имате добри мисли и стиснати палчета и от нас.

beb4o_fb, като пренавита пружинка е детето сега. Свива ми се сърцето, като чета такива неща, били сме в подобен сценарий неведнъж. Не знам какво да те посъветвам, защото ти си познаваш най-добре човечето. Но е важно да знае, че самото явяване на други изпити освен НВО си е излизане от зоната на комфорта и трябва да се гордее със себе си, че и за това намира сили. Няма успешен човек, който да не се е разминал много пъти с неща, които са му били важни. Пък после се оказва, че друг път му бил писан. Светът няма да свърши и с НВО, каквото и да се случи.  Може би има нужда от някакъв малък успех или любимо не-НВО занимание, за да се събере.

# 101
  • София
Добро утро!
Благодаря ви за позитивизма, момичета Kissing Heart Вярвам, че ще съумее да се освести моето човече, животът продължава и няма време за съжаление за отминали неща!
Успех на децата на класни, ПИ и всичко, което тепърва им предстои Kissing Heart

# 102
Kally, успешна интервенция и бързо възстановяване на детето 🤗!

С нашия юнак имаме сключен договор (защото бързо забравят уговорките) да получи личен компютър (няма негов и ползва служебния лаптоп на баща си), ако го приемат в три училища (1 от 3 успя за момента). Подозирам, че дори и да не изпълни неговите "задължения", ще ни се наложи да купим, особено ако продължи сагата с дистанционното обучение 🙂.

# 103
Ние нямаме уговорки и обещания. Да си решава всичко сам.
На 24 май ще ги изпращат в училище, ама  само церемониално, присъствено ще са само те и първокласниците. За друго не се чува и не съм сигурна ще прояви ли изобщо интерес.

# 104
Дано да имат късмет всички деца!
Пак сме на пангара с кандидатстването. Слушайки за зрелостниците, не ми дава мира мисълта за това, че седмокласниците нямат втора дата. Сигурно сте го обсъждали, но наистина ли няма как да се заложи такова нещо?! Знаем колко е важно явяването на изпитите, въпреки обясненията, че видите ли - те изпитите не са задължителни. Ми не са, ама с  бал само от дипломата къде ще се намести детето.  Rolling Eyes
Никой не говори за случаи /особено сега с тези карантини и прочие/, когато дете не може да се яви на НВО.
Та, стискам палци на всички дечица да минат през това изпитание спокойно и уверено. И да са здрави!

Общи условия

Активация на акаунт