Мнения за гимназии в Пловдив

• 45 924
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Какво мнение имате за Фег с АЕ?Научава ли се английският?До какво ниво се научава френският като втори?

# 661
  • Пловдив
Ако ФУЧ са допълнителните изобразително и музика, ние не записахме в Руската. Казаха ни, че не е задължително.
Иначе допълнителен избираем немски записахме.

# 662
  • Майничка
Много деца пътуват с колела до гимназиите, големите и с мотори.
JiD, ако е ранобуден, при хубаво време става и пеша - по "Руски" до "Данаил Николаев", после минава иззад киното, пресича "Шести септември" пред киното, цепи по "Жан Жорес" до УХТ,  от там по моста, пресича на пешеходния светофар в края му, излиза покрай блоковете на Лидл и от там по права линия.  Половин час максимум (е, за мен е 40 мин., ама години, килограми...😉). Навремето за 40 мин. стигахме пеша от Езиковата до Сточна гара.🤣🤣🤣

# 663
  • Пловдив
За ФУЧ по принцип са необходими 15 човека, за да има група.

# 664
  • Plovdiv, Bulgaria
За ФУЧ по принцип са необходими 15 човека, за да има група.
Притиснали мъжа ми, ядосана съм честно казано.

# 665
  • Майничка
Какво мнение имате за Фег с АЕ?Научава ли се английският?До какво ниво се научава френският като втори?
Според МОН-ска програма, по първи ЧЕ трябва да се постигне ниво В2 до 12 клас, а по втори - ниво В1. Дали ще ги достигне и надмине зависи и от интереса и амбицията на детето.  Ако самò не чете, слуша, гледа неща на език, а разчита само на остен в час, малко трудно се получават нещата.

# 666
  • София
По мое време никой не ходеше с колело до гимназиите, съмнявам се и сега да има чак толково много, пътуващи така, но пък 11 и 12 клас започнаха да идват с колите си. 😀

# 667
  • Майничка
Има, има, и пред двете училища решетките за колела са пълни в хубаво време, закачат ги чак за парапетите до стълбищата и по околните дървета. В 11 клас, преди колите, вече има и много с мотори.

# 668
  • Пловдив
gargamela,
раннобуден е и е като мен ( за разлика от щерката!!!!) - като войник!-става и тръгва!
И на мен ми хрумна за колело!
Ще взема да му купя едно ново...през септември!!! ("тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път") През август няма да му трябва, че няма да е в Пловдив.

Моите родители като добри баба и дядо предлагат да му купят електрическа тротинетка.
Страх ме е да не го ступат някъде и да му я откраднат SunglassesBlush

# 669
  • Пловдив
Ние се записахме в 8,10 сутринта. ЕГ с АЕ.
И на нас ни казаха, че не може да не запишем музиката и рисуването - били залегнали в учебния план!
Не ми се разправяше още от първи ден да се карам. Каква музика, какво рисуване... моето никакъв интерес няма. Само ще губи време.
Не можело и да има изисквания за събиране на деца в един клас - и за това ме отрязоха.
В мг имат школи, което е най-голямата загуба за съжаление.

# 670
  • Пловдив
В Руската казаха, че ще се опитат за уважат желанието на децата да бъдат в един клас при формиране на паралелките и записваха кое дете с кое иска да е заедно.

# 671
  • Пловдив
Какво имаш предвид?

# 672
Привет от нас, току що записан в ЕГ Пловдив с НЕ. Подчертах на мъжа ми да не го записва на никакъв  ФУЧ, бях подготвила всички документи предварително изтеглени и попълнени, съответно зачертан ФУЧ. А от там му казали НЕ МОЖЕ така. Били в програмата !!!  А сега какво??

Както Ви писах и по-напред в темата, подписвате всичко Simple Smile

# 673
Какво имаш предвид?
И в ЕГ Пловдив си има школи. Синът ми в 8-ми клас ходи на математика и немски. И друго школи предлагаха, но не знам там събраха ли се достатъчно деца.

mamiiva би ли споделила дали в 9-ти клас  продължиха със същите учители по БЕЛ и математика или им ги смениха?

# 674
  • Пловдив, Раковски
Привет от нас, току що записан в ЕГ Пловдив с НЕ. Подчертах на мъжа ми да не го записва на никакъв  ФУЧ, бях подготвила всички документи предварително изтеглени и попълнени, съответно зачертан ФУЧ. А от там му казали НЕ МОЖЕ така. Били в програмата !!!  А сега какво??

Привет и от мен Simple Smile Днес записах сина ми в Руската с Италиански. Попълних документите БЕЗ да маркирам никакъв ФУЧ. Надявам се в последствие да не стане някак задължително.
Имам питане за униформите- дали магазинът в Гранд работи уикенда и къде всъщност се марира магазинът за вратовръзки в Капана, понеже някак се изпуснах тази информация сутринта в училището.

Общи условия

Активация на акаунт