В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 47 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм в екипа на подскачащите на топки и секс 😅 че вторник е наистина близо, а при мен нищо не се случва.
Иначе и аз имам такова течение, особенно сега последните няколко дни.

# 631
  • София
И аз съм в екипа на подскачащите на топки и секс 😅 че вторник е наистина близо, а при мен нищо не се случва.
И твоят термин ли е за 8-ми Simple Smile)
При мен ако не тръгват сами нещата, едва ли ще ми дадат да пренося с тази плацента 3-тя степен.

Рени, ти още си в болница? Имир или лекар чакаш да каже какво ще правите? Имаш ли контракции?

Честит рожден ден, Теди бъди и ти здрава и щастлива 💕🤗

Вики, близначке моя наистина е ужасно и е като разпльокано😂😣😭😭😭
Ужасно е! Постоянно ми е мокро бельото и пера всяка вечер все едно съм аз бебето Sad ама още малко Simple Smile)

# 632
При мен ако не тръгват сами нещата, едва ли ще ми дадат да пренося с тази плацента 3-тя степен.

Рени, ти още си в болница? Имир или лекар чакаш да каже какво ще правите? Имаш ли контракции?

Ужасно е! Постоянно ми е мокро бельото и пера всяка вечер все едно съм аз бебето Sad ама още малко Simple Smile)
Чакам утре сутрин консултация с д-р Китанова и вече дa се решава как ще се ражда това бебче 🍀 стискайте палци за нормално, моля вии 🙏

# 633
vikim23 и аз съм за 8, тогава ме викат на тонове,а на 9 съм при АГ, моята плацента последно беше 2 и водите бяха добре. И на мен не ми се иска да чакам, но ще се доверя на докторите.

# 634
И аз съм с термин утре, плацента 3та степен, но за 40 седмица това е напълно нормално. Утре съм на тонове, с течение обилно съм и аз, паднала тапа и 2 см разкритие.
Аз пък съм на10 км всеки ден, топка, ананас … познайте колко ми е разклатена психиката вече. Като гледам колко момичета раждат с термин края на месеца, не мога да осмисля още нещата, определено не съм се спряла последно време, изчистих всичко - тераси, бани… не ще и не … само си представям, че утре ще ми кажат още седмица и направо ще рухна :/

# 635
Равносметка на деня:
Прибрах се,свърших всички неща които бях заръчала да се направят докато съм в болницата.
Погрижих се за бебето,къщата и мъжа ми.Не пропуснах и да зарадвам кучето с любимия пауч.
Резултат:Те тримата спят в другата стая,аз не си намирам удобно място и очаквам среднощното около 3 часово парти на малкия.
Нека купона започне!

# 636
Равносметка на деня:
Прибрах се,свърших всички неща които бях заръчала да се направят докато съм в болницата.
Погрижих се за бебето,къщата и мъжа ми.Не пропуснах и да зарадвам кучето с любимия пауч.
Резултат:Те тримата спят в другата стая,аз не си намирам удобно място и очаквам среднощното около 3 часово парти на малкия.
Нека купона започне!

Честито завръщане вкъщи, май това ще си получи и при мен! ☺
Аз бих искала искала да те попитам, как процедирахте с кученцето, как реагира на новия член? ☺

# 637
Първоначалната му реакция беше да ми се "скара" ,заради отсъствието.
След първото по сериозно разплакване на малкия вече беше впечатлен.Наобикаля ,който е с него в ръце и ако го оставим да плаче една идея повече,започва да плаче и той.
Ходи и души наоколо,веднъж се престраши да го доближи докато беше в ръцете ми,но на доста прилично разстояние.
Кошарата на бебето е в спалнята,до която и кучето има достъп и на два пъти бяха "насаме"-всеки в леглото си 🙂
Ако ,обаче,малкия е сам в стаята и кучето е при нас и се чуе плач,става неспокоен и ходи да проверява до вратата,но само до там-спазва дистанция.
Считам ,че му е интересно,кое е това важно човече,но не толкова ,колкото кокала му,да кажем 🙂🙂

# 638
Момичета, минавам да се похваля - на 28.05 се роди Михаил Heart - 3390/51см, в Шейново при д-р Вецев, на който съм безкрайно благодарна.

Много сте изписали, сигурно много бебчета са се родили Heart Eyes Честито на новите мами, нека са много здрави бебоците! На тези, които още чакат - направете си по една снимка с коремчетата, че аз нямам и няма как да върна момента Confused Успех и леко раждане! Hug

Връщам с да чета! Ако имате въпроси за болницата съм на разположение!

# 639
Здравейте, минавам само да се отчета... всеки ден запис на тонове. След туширането в петък може би контракциите ми леко зачестиха, но определено не са болезнени или чести. Днес отново на тонове и нов преглед - тоновете са горе-долу добре (малкия е поспалив), имам контракции на 10-ина минути, които усещам по-скоро като стягане на корема, разкритие 3 см и скъсена на 50% шийка. АГ спомена, че главата на бебчо била кламбучкала (каквото и да значи това). Вече малко се напрягам от чакането. Таткото също... но бебо явно е решил да ни държи под напрежение до последно.

Честит Михаил! Да е здрав, а на мама бързо възстановяване! Simple Smile

# 640
Честито Тидо , бъдете здрави и благословени! Two Hearts

Момичета в 39та седмица съм вече, та се чудех какво би значило двукратни тонове, някоя знае ли и може ли да ми каже, по 2 пъти на ден ли, 2 пъти в седмицата или не знам, за сега 1 път седмично ходех .. заради увеличения отново Д-димерна на 2.00 ме карат и много се стряскам от него....направо драмата е вечна

# 641
Честито бебче, Тидо! Да расте здрав, силен и щастлив Михаил.

Теди, честит рожден ден на патерици, много здраве, късмет и един прекрасен подарък 🍀

Елфи, вероятно ще те викат 2 пъти седмично на тонове, не виждам смисъл в рамките на 1 ден да те мотат 2 пъти. Все пак ги питай.

Аз вече съм 37ма седмица, имам си някакви болки и контракции, но нищо като за раждане. Трудно ми е в жегата и болката в кръста много ме мъчи. Гледам всички постоянно ви викат на тонове, аз досега не съм била.
Така или иначе имам консултация в петък, в интерес на истината, не се и натискам, защото ми е много трудно мъкненето напред назад, а и съм с детето.
Представям си скоро да родя вече, за да мога да се движа нормално. Чета тука как вървите километри, мен ми е трудно 500м да мина, какво остава за повече 😂

# 642
Аз мога да изкажа мнение за предизвикването на раждане по естествен начин-в такова чудо НЕ ВЯРВАМ😂😂 бебето, когато иска да излезе, тогава ще е. Ако ви кажа по колко и какви упражнения правя не бебе ще родя ми сигурно 2! И говоря само за полезни неща като ходене, клякане, пилатес, йога катерене на стълби, ананаси, чайове... още миналата седмица спрях да се надявам на тези методи, но ако при някоя проработят може да сподели да ме разубеди😂❤ Честито на новите майчета, а на другите още малко остана🥰🥰

# 643
Радева, аз също хаха дали е заради качените ми 16-17 кг  или не знам, но повече от 4000 крачки ми е непосилно Grin направя ли ги на другият ден не мога да стана Grin или легна ли за повече време в една позиция после ми се налага да викам някой да ме издърпа Satisfied просто сякаш не мога да се пригодя към това тегло, странно не е много 65 кг, но ми е много тромаво и вече получих комплименти, че като вървя изпълнявам танца на пингвина Joy Joy

# 644

Чакам утре сутрин консултация с д-р Китанова и вече дa се решава как ще се ражда това бебче 🍀 стискайте палци за нормално, моля вии 🙏

Последна информация от мен момичета 🥺 утре ме чака секцио... Изобщо не бях подготвена за този вариант, но според доктор Китанова няма шанс бебето да излезе нормално 😥

Общи условия

Активация на акаунт