Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 891
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
„Eдинственият начин да върнеш любовта е да отвориш сърцето си и да се оставиш да бъдеш обичан“

# 361
# 362
От днес и Керем се вижда на заден фон зад Неслихан.

Wear Crown

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 23:00 от midnight__sun

# 363
  • София

Хектор и Мая...  

Бамби...

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 01:00 от БлагаВест

# 364
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 365
Добро утро, момичета!
Желая ви усмихнат и ползотворен ден! 💜
Днешният въпрос на Туитър е "Какво очаквате от цялостната история на Еда и Серкан в сезон 2?"

# 366
# 367
  • Пришълец

Моите очаквания към момента са свързани не толкова с цялостната история колкото с начина, по който ще ни разкрият как Еда напуска живота на Серкан и се срещат отново пет години по-късно... Имам нужда от едно наистина логично обяснение за случилото се, за да мога да разбера и оправдая постъпката на Еда. Да ни разкрият всички подробности около раздялата и причините да са достатъчно сериозни, а не защото Серкан е взел решение вместо нея или Еда се ядосала за нещо и си тръгнала без да поговорят...
Доста сериозно прегрешение трябва да е било, за да расте едно дете далеч от баща си и да пропуснат толкова мигове заедно.
Иначе ясно, че краят ще е щастлив, дотогава се надявам на романтични моменти с ЕдСер, малката да е с достатъчно ярко присъствие и също да ни радва, да има смислени диалози и свеж хумор.

И един от символите им, за които бях забравила Nature Earth Africa

П.П. Рано е още знам, но понеже преполовихме темата, да питам отсега - някой има ли желание да подготви следващата? Ако не, предлагам да действаме по познатия начин - ще съчетая ваши и мои идеи и ще ги натъкмим нещата.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 11:49 от Маргарита Н.

# 368

Добро утро Flowers Hibiscus
Не искам да пукам розовите балончета, но и на тази снимка Еда е с пръстен на лявата ръка. Какво ли ни е замислила Айше? Нямам търпение да разбера! Heart

# 369
  • Пришълец
Може би ще се опита да заблуди Серкан, че е обвързана или наистина ще е Thinking

# 370
SmileBowtieЗдравей те, влюбени в "Почукай на вратата ми", романтички!

Предизвикателството на Туитър е "Какво очаквате от цялостната история на Еда и Серкан в сезон 2?" , развихри фантазията ми и споделям с Вас ...
 Втори сезон, проект хипотеза :
Еда, ще е отново ядосана, наранена и много обезпокоена от Серкан, който не и сподели за заболяването си, т.е. отново не и се довери ... "Арт Лайф" ще е съсипана от управлението на Ердем. Серкан ще се противопостави на Кемал и ще отхвърли предложената му подкрепа, ще е бесен на Айдан заради скритите им отношения /имам син на годините на Серкан ... знам, какви са им реакциите/. Здравословното състояние на Серкан ще се влошава постепенно, може и да му се представи като безнадеждно ... Решението му ще е да освободи Еда и позицията, която го устройва ще е сблъск по повод застъпничество на Еда за Айдан и Кемал. Направо ще я изгони, може би много по-жестоко от тези в сезон 1.
 Еда отново, полужива от унижение ще замине за Италия, където ще разбере, че е бременна и ще вземе грешно решение да завърши образованието си и отгледа детето без ничия помощ. Това ще я промени, ще е недостъпна красавица, успяла професионалистка, която може и да е сключила фиктивен брак. Ще се завърне в Турция, тъй като баба Семиха е оставила империята си на Еда.
Серкан ще бъде опериран и спасен, но болката и обидата от брака на Еда ще го дистанцират. Следват игрички, закачки и кекс.
Фантазии ...
Спорен ден, лек и щастлив!
P.S. Допълнение към нестройната ми хипотеза...
Вълшебната част от сезон 2, ще бъде предоставена на децата.
Противовес на отношенията Серкан, Еда, ще са влюбените "млади" Айдан и Кемал! За любовта няма възраст, нали?Scream

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 12:29 от Yassy_N

# 371
Обновена информация за сериала в сайта на фокс.

Превод с гугъл
Серкан и Еда преминават през трудни дни по време на лечението на рак на Серкан. Серкан, който вече е обсебен от болести, се превръща в съвсем различен човек, след като е оцелял от болестта. Развива се страх от привързаност, казва, че никога не е искал дете, постоянно отлага датата на брака и се отдава на работа. С Еда се отдалечават все повече, в крайна сметка се разделят. Когато се срещнат години по-късно, и двамата ги очаква изненада.

Коментарът ми е ... булшит 😂 не мога да повярвам, че Серкан би бил такъв идиот 🤯

# 372
  • София
Animal Panda Face Здравейте, момичета! Animal Panda Face

Нямам конкретни очаквания от втори сезон по отношение на историята и сценария. Надявам се общата картинка да е добра - да имаме интересен сюжет, вълнуващи ситуации, много романтика, логични и последователни действия, развитие в героите и достоен финал. Очаквам Айше да върне магията от първите 12 епизода. Отново да ни заплени с начина, по който разказва идеите си. Очаквам силни диалози и много символика. И аз като Марги искам да разбера какво е станало между Серкан и Еда. Причината за раздялата трябва да е сериозна. Защото всички повярвахме в тяхната голяма любов, която преодолява всичко. Какво толкова може да се е случило, че да се разделят накрая и Еда да скрие, че е бременна и да отглежда детето им сама?? Това е големият върпос. Еда е расла без родители и знаем каква беше позицията й спрямо Селин и отглеждането на дете без баща му. Надявам се да ни върнат в миналото и да ни споделят причините за раздялата, които да изглеждат достоверно и наистина да сме доволни от замисъла, за да не олекне историята още в самото начало. Другото, което ме вълнува, е дъщерята на Серкан и Еда. Кръстихме я Кираз - ще разберем скоро дали сме познали. Очаквам това детенце (Мая) да изживее ролята си. Да влезе в образ и да бъде страхотна. Да се сработи с Керем и Ханде, за да имаме хубави семейни сцени. Това ми липсваше много в първи сезон. Радвам се, че ще видя Еда като майка и Серкан като баща. Нямам търпение за тази част от историята и тук очакванията ми са големи - очаквам силни и емоционални сцени, особено когато Серкан научава, че има дъщеря, много обич и комедия в общите им сцени с Кираз, много нежност в сцените между Еда и Кираз, мисля, че това дете ще е много зряло за годините си и то ще събере родителите си. Тримата като семейство (особено ако не са забравили Сириус) ще бъдат ненадминати!!! Revolving Hearts

# 373
Тъкмо бързах да споделя това, което е постнала mikipoli. Значи все пак причината за раздялата им е в Серкан. Както винаги ще се отдаде на работата си и ще се превърне в безчувствения робот от началото на сериала сигурно. Горката Еда!😥Сигурно защото той й е казал, че не иска деца, е решила да не му казва, че е бременна и е заминала за Итария.

# 374
Бърборанка, виж предния ми пост и ще си отговориш на някои от въпросите. Видях скрийншот  в туитър  , но помислих , че е фенско творчество, затова като Тома Неверни отидох в сайта на Фокс да проверя и сама си го снимах 😂
За мен историята олекна вече, както ти се изрази...пълни глупости , загубата на паметта беше по-достоверна 😂 Надеждите ми за логична връзка между двата сезона заминаха в кофата, но все още имам надежди за една прекрасна НОВА история!

О.А. да, явно така излиза. Ето, оправдахме я Еда, ама Серкан кой и с какво ще го оправдае?? Извинявам се , ама на тоя робот колко пъти ще му сменяме чарковете, първо паметта му се изтри уж временно, сега пък се рестартира към заводски настройки...

Общи условия

Активация на акаунт