Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета,
не мога да не отбележа още нещо, за което се сетих - много бързо забременяват жените в нашия сериал. Селин от един път прихвана. При Еда не е ясно кога е станало, но явно не са работили по въпроса, а просто се е случило. Тези мъже за предпазни мерки не са ли чували?? Grinning

Емир и на мен ми е много любим все още. И Чаатай в този сериал най-много ми харесва. Обаче Мира и Яман са ми по-любима двойка. Simple Smile

Днес чакаме фраг, нали? Ще имаме материал за новата тема. (Потърквам доволно ръчички.) Много се надявам на снимка на Еда и Серкан с Кираз. Иска ми се тримата да ги ползваме за шапка. Heart Eyes

# 511
Ayşe Üner Kutlu
@KutluUner
Fragman gelir mi bugün?  🥰 Balloon   Flowers Cherry Blossom
@asnblbl

Ремаркето ще дойде ли днес? 🥰 Balloon Flowers Cherry Blossom
@asnblbl

# 512
Ой, момичета, станало е въпрос за Чаатай  и не се стърпявам и аз да си кажа за него - не знам защо "Огледален свят" не можах да го харесам, опитах се да го гледам след "Квартала на богатите" - като визия най-любим ми е пак като Яман. После нещо и аз го изгубих.

# 513
  • Пришълец

Опитах с Кварталът на богатите и аз, но не ми се получи. Вероятно ако това беше първият ми сериал с него щеше да е и последния. Просто не е моето... После го гледах и в други два и не ме впечатли особено, но стигнах до края. И нещо ми угасна ентусиазма с времето...

# 514
  • Кърджали

Отдавна в родният ми край дошла е пролетта
Житата сякаш вече достигат небесата
Маковете цъфтят по поляните
По земята, по небесата и в сърцето нацъфтели са цветята

Още малко преди да узреят черешите
Показват се клонките на лозята
Разцъфтял е вече и нарциса
С теб идвам да отпразнуваме пролетта

Да се облегна на рамото ти
Да започна живота отначало
В лозята ри, в градините, в изворите,
Идвам да измия душата си

По улиците момчетата с момичета
Флиртуват.. Ах и то как хубаво
Започнали, приключили , подновени любови
Започва нова глава от живота ни

****************, *******

Какъв край ли? Еда, Серкан, малката и може би малко братче заедно и щадтливи

# 515
  • София
Хайде и аз да си кажа така, като сме тръгнали... Grinning Слагам обаче в спойлер, че не е по темата. Wink
Скрит текст:
Загледах “Нарекох те Ферия” посредата, бързо ме спечели сериалът и се върнах да изгледам и първите епизоди. След като приключи втори сезон, съм гледала целия сериал още няколко пъти. Трети сезон го гледах само веднъж, не ми хареса, за мен това си беше друг сериал и въобще беше грешка да продължават без Хазал Кая. Мое мнение. Wink

Към днешна дата си давам сметка, че съм харесала сериала заради Емир - аз съм романтична душа, вярвам в голямата любов и много симпатизирам на герои, които обичат една жена и се борят докрай за нея. Чаатай в този сериал беше млад и много чаровен, много добре му пасна тази роля и определено ми е любимата му. Сериалът обаче е сериал, който не бих гледала сега. Драмата ми е в повече. Портиерските истории и привички ме дразнят и отегчават. Самата Ферия като героиня не ми допада. Всъщност много повече харесвам Ханде, въпреки че беше отрицателен образ в началото.

“Кварталът на богатите” е друго нещо. Лично за мен този сериал е вечен. От сериалите, които можеш да гледаш след 10 години и пак да ти се сторят модерни, стойностни, хубави. Целият актьорски състав ми харесва. Главната и второстепенната двойка са ми много любими. Според мен Яман е най-добрата роля на Чаатай (от тези, които аз съм гледала), въпреки че визията му ми харесваше повече в “Нарекох те Ферия”. Яман и Мира са ми втората любима двойка след ЕдСер. Даже е възможно да са наравно, просто в момента съм на вълна Еда и Серкан. Wink

Последният сериал, който гледах с Чаатай, е “Вътрешен човек”. Визията му там също ми хареса. Но някак си Арас ми изпъкна повече. Беше първият сериал, който гледам с Арас, и въпреки че не е мой тип визуално, много ми допадна играта му, самият той също - усмихнат, чаровен, добродушен ми е. След това загледах “Ямата” заради него, но се получи същото като с “Черна любов” - в един момент жестокостта и драмата ми дойдоха в повече и го зарязах.

Не съм гледала много турски сериали, но от тези, които съм, само “Кварталът на богатите” бих гледала отново към днешна дата. И да, предпочитам романтични комедии, но не всички са по вкуса ми. Освен нашия сериал само “Любов под наем” и “Навсякъде ти” съм изгледала от/до с интерес. “Мистър грешен” също ми хареса, но го спряха много рано, за съжаление. Така и не изгледах последните два епизода, като разбрах, че го финализират.

Това вече го слагам в открит текст, защото е по темата - за нашия сериал ме питайте след време какво мисля. Сега съм твърде пристрастна. Трябва да се абстрахирам от ХанКер манията, темата и всичко, затова след минимум 2 години, например, пак ме питайте. Grinning

Алекс,
благодаря за превода на песента! Hug Текстът ми харесва. Много ми харесва. Някак си ме предразполага за едно ново начало, по-хубаво и по-добро. Краят на историята ще е щастлив за нашите главни герои, сигурна съм. Аз също се надявам накрая да видим бременна Еда с братче на Кираз. Simple Smile И вече съм почти убедена, че името ще е Кираз, дори в тази песен се споменават череши...

# 516
От днес

Стори на Неслихан

„Глава 50 краят ли е?“

Неслихан: „За нещо подобно се говореше миналия сезон, но ние искаме да продължим, обичаме нашата поредица. Нови места, актьори, първият ни сценарист, песента на лятото ще бъде добра, работата ще донесе енергия, разбира се, времето ще покаже. "
Нилайко и Мая

# 517
Сани, какво ли правят близките на Селин на сета? 🤨

Алекс, идвам с питане към теб или Али. В туитър се пише, че тук Ханде казва на Керем - ашкъм... Аз не мога да го чуя в цялия калабалък, затова питам дали го има или не? 😆
https://www.instagram.com/p/CPWJBMHgZq_/?utm_medium=copy_link

Това е фенска работа от туитър, отново.. Керем много рижав, устните на Еда не са особено нейни, но пак е симпатично.

# 518
Ще пуснат фрагмана по време на рекламите на финала на Доктор Чудо довечера, а видеото зад кадър от тийзъра ще публикуват предстоящата седмица.🎈

# 519
  • Кърджали
Nalbantova, няколко пхти го изгледах, почти не се чува какво казва Ханде, но съдейки  по жестовете ѝ мисля че казва " artık" (вече) и жедт за край - демек приключихме ли вече...Сега че на някой му се е искало да чуе ашкъм и го "чува" е въпрос на фантазия. И миналият сезон имаше един лайф в който един от тия пишман журналисти дето събират лайкове и гледания на техвн гръб беше твърдо убеден че Керем казва на Ханде севгилим.
Тез двамата са толкова премерени в действията и думите си, че не мисля че биха се изпуснали и мъничка дума да кажат ей така. Което пък им прави чест - опитват се колкото се може да държат интереса към тяхната връзка ма заден план, за да може да се наблегне на ЕдСер отношенията.  Иначе можеха да пускат и по сто снимки и клипчета дето се гушкат и си говорят влюбено, но не е в техен стил.

# 520
Алекс, поради тази причина попитах, защото си спомням само един такъв коментар от страна на Ханде към Керем, когато му каза, че разбира защо го обичат хората и това е. Точно, защото не парадират и не показват нищо, заради това ми стана чудно, че са го чули хората. Не е журналист, някаква фенка е, после и друга такава чува.
Мераци...
Сега ще ми е интересно, когато дойде моментът, в който ще се обяснят в любов отново. Тогава ще има - Кой на кого говори? Керем на Ханде, Ханде на Керем, Серкан на Еда или обратното 😏
Втората им първа целувка кой ще я направи, кой кого ще потърси пръв... Това ми интересно сега Simple Smile

# 521
Хайде и аз да си кажа така, като сме тръгнали... Grinning Слагам обаче в спойлер, че не е по темата. Wink
Скрит текст:
Загледах “Нарекох те Ферия” посредата, бързо ме спечели сериалът и се върнах да изгледам и първите епизоди. След като приключи втори сезон, съм гледала целия сериал още няколко пъти. Трети сезон го гледах само веднъж, не ми хареса, за мен това си беше друг сериал и въобще беше грешка да продължават без Хазал Кая. Мое мнение. Wink

Към днешна дата си давам сметка, че съм харесала сериала заради Емир - аз съм романтична душа, вярвам в голямата любов и много симпатизирам на герои, които обичат една жена и се борят докрай за нея. Чаатай в този сериал беше млад и много чаровен, много добре му пасна тази роля и определено ми е любимата му. Сериалът обаче е сериал, който не бих гледала сега. Драмата ми е в повече. Портиерските истории и привички ме дразнят и отегчават. Самата Ферия като героиня не ми допада. Всъщност много повече харесвам Ханде, въпреки че беше отрицателен образ в началото.

“Кварталът на богатите” е друго нещо. Лично за мен този сериал е вечен. От сериалите, които можеш да гледаш след 10 години и пак да ти се сторят модерни, стойностни, хубави. Целият актьорски състав ми харесва. Главната и второстепенната двойка са ми много любими. Според мен Яман е най-добрата роля на Чаатай (от тези, които аз съм гледала), въпреки че визията му ми харесваше повече в “Нарекох те Ферия”. Яман и Мира са ми втората любима двойка след ЕдСер. Даже е възможно да са наравно, просто в момента съм на вълна Еда и Серкан. Wink

Последният сериал, който гледах с Чаатай, е “Вътрешен човек”. Визията му там също ми хареса. Но някак си Арас ми изпъкна повече. Беше първият сериал, който гледам с Арас, и въпреки че не е мой тип визуално, много ми допадна играта му, самият той също - усмихнат, чаровен, добродушен ми е. След това загледах “Ямата” заради него, но се получи същото като с “Черна любов” - в един момент жестокостта и драмата ми дойдоха в повече и го зарязах.

Не съм гледала много турски сериали, но от тези, които съм, само “Кварталът на богатите” бих гледала отново към днешна дата. И да, предпочитам романтични комедии, но не всички са по вкуса ми. Освен нашия сериал само “Любов под наем” и “Навсякъде ти” съм изгледала от/до с интерес. “Мистър грешен” също ми хареса, но го спряха много рано, за съжаление. Така и не изгледах последните два епизода, като разбрах, че го финализират.

Това вече го слагам в открит текст, защото е по темата - за нашия сериал ме питайте след време какво мисля. Сега съм твърде пристрастна. Трябва да се абстрахирам от ХанКер манията, темата и всичко, затова след минимум 2 години, например, пак ме питайте. Grinning

Алекс,
благодаря за превода на песента! Hug Текстът ми харесва. Много ми харесва. Някак си ме предразполага за едно ново начало, по-хубаво и по-добро. Краят на историята ще е щастлив за нашите главни герои, сигурна съм. Аз също се надявам накрая да видим бременна Еда с братче на Кираз. Simple Smile И вече съм почти убедена, че името ще е Кираз, дори в тази песен се споменават череши...

Еее немога повече!!!БРО😄
Все едно си ми изкарала мислите ,чувствата ,емоциите от глава ми и си ги написала.
И преди съм казвала,че мислим много сходно,но вече взех да се плаша.Всичко е едно към едно дори и всичко в спойлера.
Момиче на колко си години?

# 522
  • София
На 29 съм, Елинор. Радвам се, когато мислите ми съвпадат с тези на друго момиче в темата. Забавно и приятно е. И на мен ми се е случвало... Simple Smile

Систър, а такава сцена искаш ли??

# 523
  • Кърджали
Не съм Налбантова, но аз искам. И този път моля да е по-дълга. 😉😉😉😉

# 524
Здравейтее, момичета! Hug
Този път се появявам преди да изпишете темата Grinning и имам само 460 коментара за четене. Joy
Един красавец от профила на сериала в ютуб. Heart Eyes Тези очи как пленяват!

Виждам новините за сериала в инстаграм. Днес очакваме фрагман и нямам търпение! Не остана до старта на новия сезон.
Всички от каста изглеждат ужасно щастливи и въодушевени за него. Smile
Вчера гледах част от лайфа. Прекрасни са! Много радост има в очите им. Личи си колко се забавляват когато са на снимки! Heart Eyes
Гледам говорили сте за Чаатай.
Скрит текст:
Аз май съм гледала повечето му сериали. Най ми харесва The Protector с Хазар. Двамата много си отиват, страхотни за гледане. Heart Eyes И сценарият беше доста добър.
Кварталът на богатите преди години по телевизията го следях. Беше ми интересен заради това, че беше младежки.
Ферия го открих в интернет. На мнението на Бро съм, че 3ти сезон нещо не беше моят. Харесвам другите 2, където си партнира с Хазал.
Бро, Навсякъде ти е един от любимите ми сериали. Двамата главни актьори отново ще си партнират в сериал и се надявам да е също толкова интересен.
Тази вечер ще гледам да съм тук за обсъждането на фрага. Дано не е много късно. Smile

Общи условия

Активация на акаунт