Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 66 619
  • 513
  •   1
Отговори
# 360
  • В Страната на чудесата
Димитров не е пред пенсия, а си е пенсионер. Но стои.

Стои и покрай него нищо младо не вирее. Случайност?!

# 361
  • София
По-скоро покрай Мадлен Христова не вирее. Откак е там си тръгнаха поне 4-ма преподаватели.

# 362

Ако Димитров го няма, може и да привлекат добри математици. Димитров си избира двама любимци от класа си и ги лансира, за сметка на всички останали, с които понякога е откровено груб

# 363

Ако Димитров го няма, може и да привлекат добри математици. Димитров си избира двама любимци от класа си и ги лансира, за сметка на всички останали.
И аз съм чувала подобни неща за Димитров, да.

# 364
  • София
Цитат
... Димитров си избира двама любимци от класа си и ги лансира, за сметка на всички останали, с които понякога е откровено груб

Потвърждавам. Това бяха думите и на моето дете.

# 365
  • София
И двете ми деца са минали през математическите паралелки на 125-то. Димитров преподава на едното - не е имало любими и лансирани. Правеха се вътрешни (в клас) състезания според, които се сформираха отборите за състезания. Лятно време с Димитров се правеха ваканционни летувания в планината. Децата го обичаха.

"... Димитров си избира двама любимци от класа си и ги лансира, за сметка на всички останали, с които понякога е откровено груб"

Къде ги лансира?

# 366
  • София
По-скоро обръща повече внимание, поне това беше ми обяснил на мен.

# 367
И двете ми деца са минали през математическите паралелки на 125-то. Димитров преподава на едното - не е имало любими и лансирани. Правеха се вътрешни (в клас) състезания според, които се сформираха отборите за състезания. Лятно време с Димитров се правеха ваканционни летувания в планината. Децата го обичаха.

"... Димитров си избира двама любимци от класа си и ги лансира, за сметка на всички останали, с които понякога е откровено груб"

Къде ги лансира?
Явно помните господина от преди време. Сега е различно. А, и имате момче, защото не знам дали сте забелязали, но на въпросните лагери,походи и екскурзии, не ходят момичета, рядко по едно или две, по изключение.
И питате как ги лансира? Ами те са винаги избрани, понякога без значение резултатите им. Отношението му към тях е различно, отколкото към останалите.

# 368
  • София
Димитров преподаваше на дъщеря ми. По нейно време най-добрия състезател от двете математически паралелки беше девойка от другия клас. На ваканционните летувания ходиха и двата класа с единици изключения. На школата също - не беше задължителна.  

Синът ми имаше друг преподавател по математика, който за съжаление също вече не преподава в училището.

"И питате как ги лансира? Ами те са винаги избрани, понякога без значение резултатите им. Отношението му към тях е различно, отколкото към останалите"

Два пъти, с две деца, в различни години в 125-то не съм виждала Димитров да избира участник за отбор за състезание с посредтвени резулатати.

# 369
Димитров си има агитка от майки, запленени от него и от славата му, които винаги са на бойното поле да го бранят.  Останалите простосмъртни му сърбат попарата и броят дните до момента, в който ще напуснат това училище. Господинът е с протекции и никой не смее гък да му каже. Просто хората напускат. Напускат и добри, млади, свестни учители. Жалко за училището, беше добро едно време.

# 370
  • София
Мммда , миналата година напуснаха двама, а сега гледам, че пак търсят учител по математика:

# 371
Мммда , миналата година напуснаха двама, а сега гледам, че пак търсят учител по математика:

Докато тия двамцата пенсионери са там не чакайте някой да се излъже.

# 372
  • София
То може този да го търсят от миналата година, не го следя често .....щом и по родителските се предлага позицията Joy

# 373
Лошото е не само господинът Димитров. И другите им математици, с някои изключения, са олеле майко. Най- добрите им напуснаха миналата година. Едната отиде преподавател в НПМГ. Още жалят и деца и родители по нея.

# 374
  • София, Младост
"Докато тия двамцата пенсионери са там не чакайте някой да се излъже."

Мдаа тъжната истина, за съжаление. Синът ми беше в последната мат паралелка (чиста математика), другата беше мат+природни науки. Имахме късмет, че му преподаваше Ю.Душкова (страхотен преподавател и човек), а Димитров им беше на допълн. часове ИУЧ както се водеха..Системно не влизаше в тези часове, децата го чакаха, почти през цялото време, повдигахме неколкократно въпроса на род.срещи (включително и до директорката писахме), без резултат. Няма какво да коментирам повече!

Общи условия

Активация на акаунт