Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 647
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
И за мен мицеларните на Микса са незаменими за чувствителна кожа.

# 571
  • Deutschland
Азалия, моят носи 43 номер и няма проблем. За 45 незнам. На опаковката пише, че може от 30 м до час и 30 м, но мъжа ми ги носи 2 часа, понякога повече.
Саня, от Али експрес са.

# 572
Азалия, моят носи 43 номер и няма проблем. За 45 незнам. На опаковката пише, че може от 30 м до час и 30 м, но мъжа ми ги носи 2 часа, понякога повече.
Саня, от Али експрес са.
[/quot
Били споделила линк от кой продавач са .

# 573
Не е ли по-лесно да си вземете от тукашните маски за крака? Моя опит е, че около 5-7 ден започват да се белят

# 574
Имфлуенсна ме, Фрау Скитница Simple Smile Поръчах сега и аз от Алито. Дори са намалени с 40% и видях снимките с отзиви - яко белене обещават.
Аз преди няколко месеца пробвах на Виктория чорапите, след седмица добре се обелих. Но ето че отново имам нужда. Мисля всеки месец да си ексфолирам краката, пък в процеса на белене ще нося затворени обувки.

След 1ви юли голяма олелия ще е получаването на пратките на страни извън европейския. Всичко ще ходи на митница и освен ддс пощите искат допълнителна такса за освобождаване на пратките.
Това обаче няма да засегне превозвачите нали?
Че искам една четка от Англия и ако отиде и на митница с тези такси ще ми е златна!

# 575
  • София
Саня Богомилова, много благодаря за препоръката за гъбката дезедорант на Dove. Засега много добре се справя с изпотяване и миризма и ми е фаворит. Също така ми допадна рол она на Нивеа без алуминий. На трето място поставям ролона на Cien от Лидл.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 22:08 от Amiamo

# 576
Лале Лили, те превозвачите от Англия си направиха ред как да действат още, когато Англия излезна от съюза, но надявам, се да споделиш какво е станало. А и повечето Английски сайтове поемат ДДС-то като жест към нас, та с тях май няма проблем.

# 577
Лале Лили, те превозвачите от Англия си направиха ред как да действат още, когато Англия излезна от съюза, но надявам, се да споделиш какво е станало. А и повечето Английски сайтове поемат ДДС-то като жест към нас, та с тях май няма проблем.
Ами аз май от Ecsentual ще поръчам, но с директна доставка ми иска май още 20 паунда, а не съм склонна да ги платя и ще предпочета превозвач предполагам. Но пак не искам да платя още 50 лева в такси и ддс. Все пак е четка за ресане, не е нещо живото поддържащо. 200 и кусур лева пак са прекалено много, но съм чалната на тема коса и я искам тая четка. Само събирам пари още за нея и не съм готова. Иначе вече да съм я поръчала 💖

# 578
Лале, най-добре звънни на превозвача да питаш, да няма неприятни изненади. Ето от тук можеш да погледнеш
Скрит текст:

# 579
Лале, най-добре звънни на превозвача да питаш, да няма неприятни изненади. Ето от тук можеш да погледнеш
Скрит текст:
Благодаря ти!
Аз съм ползвала до сега само GGBG, но съм отворена и за други превозвачи 👍

# 580
И в техния сайт също може да има информация, на прима виста се сетих за тези, но са няколко превозвачите, предполагам са на един принцип.

# 581
Не съм го ползвала на мен, на детето попива, но не веднага, утре и аз ще се наклепам и ще ти кажа 😁, но от към защита е бетон
ренета, този уудън спуун ползвала ли си го за своето лице?
преди време съм слагала техен спф - бяла мазнотия беше, неизтърпима за мен
някъде четох (май миналата година), че кремовете им са подобрени, но колко и дали стават за лице нормално, идея нямам и не ми се експериментира при цената им отново

# 582
Еееееее сега и това удоволствие ли ще ни скапят да не пазаруваме и от алиекспрес...

# 583
  • Deutschland
Саня, през телефона незнам как да пусна линк. Аз ползвам мобилното приложение на Али експрес. Пишеш Foot mask Efero в търсачката и излиза

# 584
Пак излиза колко сме различни всички и как за едни едно нещо е велико,а за други пълен боклук. Може и малък слой да съм нанесла вчера,но днес се направих на мумия в лицето и отново усещах как ми пари.
Но наистина единственото нещо което съм пробвала на Балеа и ми е харесало, това са онези сини капсули.Нищо друго-Бюти маската -черни точки ми докара,от маските в пакетчета последно взех с витамин Ц без отмиване- няма такава гняс,един крем взех пак с витамин ц-лютеше ми на очите и ми правеше кир ефект.Избягвам я тяхната марка не се спогаждаме хич,а тук много момичета я харесват.
Тези шампоан загледах с канабис ,ползвал ли го е някой?
Скрит текст:
А хубави ли балсамите за коса на Ив Роше?Видях, че и те са намалени този месец в Лили.

Общи условия

Активация на акаунт