Безупречен и чист дом – мисия възможна с продуктите на ACE!

• 13 772
  • 388
  •   1
Отговори
# 60
Обичам да ми е чисто и затова чистя с удоволствие(е, понякога се случва и да е по необходимост и тогава е малко по задължение). Използвам ефикасни( бързо чистещи) и не много силно миришещи препарати, защото имам алергии.

# 61
  • София
Чистенето за мен е задължение, което ако можеше не бих правила. Но обичам да е чисто и затова го правя. С трима мъже вкъщи хитрината ми е единствено да ги впрягам и тях в това занимание. Синовете ми от малки ги уча да подреждат, бършат прах и хвърлят боклучетата в боклука. Мъжът ми отговаря за прахосмукачката и прозорците. Изобщо май хитрината е в правилно организиране на човешкия ресурс.

# 62
1. За да участвате в играта, е необходимо да оставите коментар в темата дали почистването за вас е по-скоро досадно задължение, или го правите с удоволствие?
Една идея съм мазохист- харесва ми в повечето случаи да чистя. Изпълва ме едно удовлетворение да си лъсна и изближа всичко...

2. Кои са вашите хиртинки и съвети, за да поддържате дома си чист и приветлив? Слушате ли специална музика, или може би имате специално облекло? Oчакваме вашите размисли и страсти по темата, за да докажем, че мисията "безупречен и чист дом" е 100% възможна!
Нямам хитринки, освен недопускането на посредствени препарати, с които бих удвоила усилията по почистването. Но пък имам странност - винаги мия пода боса. Simple Smile))))

# 63
Не мога да кажа, че го правя с кой знае колко голямо удоволствие, но гледам да е редовно и съм си създала някаква рутина, с която да осигуря чист дом и с това и здраве на моето семейство.
Моите хитринки са често миене на прозорци и пране на пердета и всекидневно проверяване, забърсване на пода с препарат, чистене на прах. За да може като влезеш, да мирише на чисто, на свежо, да има вид на поддържан дом.

# 64
Досадно задължение е, необходимост. Съвет за чист и приветлив дом - всички се включват в процеса на почистване.

# 65
За да почна да чистя ми е нужно специално настроение.Обличам си специално облекло, подреждам всевъзможни препарати, разнасям стълбата из къщи и започвам.Правя до с почивки и време за отмора.Започвам от най-високата точка и свършвам с най-ниската-пода.Изобщо, голямо забавление, което трае няколко дена.

# 66
Обичам да чистя и го правя с удоволствие. Харесва ми вкъщи да е чисто, уютно, да ухае добре.
Чистя всеки ден. Хитринката ми е да не отлагам нищо за утре. Понякога слушам музика, друг път не, спрямо настроението към момента.

# 67
  • София
Здравейте!
Чистенето за мен не е удоволствие, а необходимост. Чистя и слушам хубава музика. Карам и другите членове на семейството да помагат.

# 68
  • Mediterraneo

По принцип не ми е досадно задължение чистенето и подръжката на дома. Ако имам време, го правя с удоволствие. Нямам специално облекло за чистене, все пак не чистя обор Simple Smile Слушам аудио книги, докато чистя. Ако ли не, се отнасям в мои си мисли. Хитрината ми е в това да не оставям да дсе натрупва много за чистене, ежедневно дребно почистване на отделни части от дома.

# 69
За мен чистенето е досадно задължение, но пък обичам да ми е чисто и подредено, така че се налага да го правя.
Нямам специални хитринки, по-скоро използвам качествени препарати и се опитвам да чистя често, за да е по-лесно и основното почистване след това. Винаги чистя в посока отгоре надолу и от вратата към прозореца/балкона и прозорците оставям за накрая.

# 70
  • Велико Търново
Обичам да чистя! Обичам да ми е чисто и като почистя ми идва настроение Simple Smile
Нямам дрес код за чистене, нито определен саундрак за да го правя Simple Smile
С други думи, небрежно и чисто да ми е, останалото е само по желание и до настроение.

# 71
Чистенето за мен е по скоро удоволствие. Когато все пак ми липсва настроение, пускам си любима музика и не мога да се спра Simple Smile Опитвам се да използвам добри препарати, с които да е още по-приятно и лесно Чистенето.

# 72
Никак не обичам да чистя, но пък страшно обичам чистотата и подредбата на дома. Разделям почистването в двата почивни дни и така ми тежи по-малко. Синът ми е приучен сам да си почиства стаята и да сменя спалното бельо. За да върви работата по-приятно винаги слушам една определена радиостанция.

# 73
  • Sofia, Bulgaria
Понякога е досадно, а друг път ме обхваща вдъхновение и чистя с удоволствие. Наистина, ако се почиства веднага е по-лесно за подръжка, но на практика не винаги става.
Една хитринка за прозорците - ако нямам препарат, а и да имам понякога го правя - мокря стъклото и бърша с топка вестник.

# 74
  • Пазарджик
Pushpin За да участвате в играта, е необходимо да оставите коментар в темата дали почистването за вас е по-скоро досадно задължение, или го правите с удоволствие?
Може би зависи от настроението ми.Понякога чистя с удоволствие,а понякога досадно задължение.

Pushpin Кои са вашите хиртинки и съвети, за да поддържате дома си чист и приветлив? Слушате ли специална музика, или може би имате специално облекло? Oчакваме вашите размисли и страсти по темата, за да докажем, че мисията "безупречен и чист дом" е 100% възможна!
Моите хитринки са всеки ден да почиствам по малко и да не се натрупват задължения.Музика слушам когато имам много време за чистене,а когато бързам не.

Общи условия

Активация на акаунт