Безупречен и чист дом – мисия възможна с продуктите на ACE!

• 13 783
  • 388
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Често е по-скоро досадно задължение, но винаги има изключения.
Нямам специално облекло, но слушам музика когато чистя. Опитвам всеки ден да отмятам по нещо и така не ми се натрупват задължения.

# 76
  • Вдън горите тилилейски
Няма да ви лъжа - чистенето ми е супер досадно. Основната ми хитринка е да накарам още някой да се включи в процеса Wink

# 77
  • Перник
Pushpin За да участвате в играта, е необходимо да оставите коментар в темата дали почистването за вас е по-скоро досадно задължение, или го правите с удоволствие?
Много зависи от настроението ми. Понякога е много досадно, но има моменти в които ми е доста приятно и разтоварващо.
Pushpin Кои са вашите хиртинки и съвети, за да поддържате дома си чист и приветлив? Слушате ли специална музика, или може би имате специално облекло?
Най-често си пускам радио докато чистя и определено се справям по-бързо и неусетно със задълженията.

# 78
  • софия
Почистването е неизбежна досада.
Хитринките, които съм открила, за да ми е по-лесно са: използване на подходящи за съответветната повърхност препарати, вълшебни кърпи на Тупъуеър, роботи, които ми помагат в почистването и често почистване.

# 79
Почистването на дома ни за мен е по-скоро приятно занимание, отколкото досадно задължение.

# 80
Не обичам да чистя, но си е необхосимост. Хитринки точно нямам. Гледам да използвам качествени препарати, с които да си улесня чистенето.

# 81
Гледам да не оставям разхвърляно, защото после като чистя имам много повече работа! Пускам си радио като започна почистването вкъщи!

# 82
По принцип почистването на дума не е много приятно занимание, но благодарение на  нужните хитринки и подходящи препарати става лесно и удобно

# 83
Определено чистенето ми върви повече, когато си надуя музиката в ушите 😆

# 84
Харесва ми да е чисто, но не винаги имам желание за чистене. Затова използвам най-различни препарати, които улесняват чистенето и спестяват време.

# 85
  • у нас
Чак да ми прави удоволствие да чистя - не. Понякога си пускам готина музика, за да върви по-бързо и неусетно чистенето. Не си слагам специално облекло, когато почиствам. Използвам определени препарати, които ме улесняват.

# 86
Чистенето не ми е от най-любимите ми занимания, но пък колко приятно е, когато мирише на чисто. Изработила съм си система за почистване - всеки ден по едно помещение основно, и неизбежното ежедневно почистване в кухнята. С подходящите препарати става бързо и лесно.

# 87
  • София
Чистя пода през ден (прахосмукачка и моп), като определено понякога си има нужда. С малко дете и като сме постоянно вкъщи честото чистене е необходимост! Обичам да ми е чисто и подредено, но понякога и аз забравям разни места или натрупвам вещи. Банята мия всяка седмица. Пера, готвя, мия чинии, за всички тези домакински задължения се грижа аз, а мъжът ми е по ремонтите и косенето на трева. Нямам специално облекло, но обичам да слушам музика! Според мен честото почистване е ключът към съчетаване на полезното с приятното у дома!

# 88
Чистенето за мен е необходимост. Нямам трикове, използвам подходящи препарати.

# 89
С всяка година става все по-досадно задължение.  Имам специално облекло, с което почиствам и дори имам и специална прическа, която да не ми пречи и да не ме дразни. 

Общи условия

Активация на акаунт