Безупречен и чист дом – мисия възможна с продуктите на ACE!

• 13 786
  • 388
  •   1
Отговори
# 90
  • София
При мен е по-скоро досадно задължение. На фона на приятна и любима музика става много по-лесно, разбира се и с качествени, подходящи препарати. Wink

# 91
  • софия
В моментите на чистене правя само това. Специално облекло нямам, но обикновено съм по пижама😜.

# 92
Не обичам да чистя, но се налага.Гледам да ползвам качествени препарати, с които почистването е по-лесно

# 93
Обичам да почиствам дома си.Пускам си любима музика и се развихрям.

# 94
  • Враца
Обичам да чистя когато съм сама у дома, иначе някак претупвам. Специално облекло нямам, но музиката е задължителна. Триковете ми са да накисна банята и тоалетната първо, а през това време да правя нещо друго.

# 95
Като цяло, обичам да чистя. С ръкавици. А най-полезният за мен трик е всеко ден да се поддържа дома.

# 96
Не обичам да чистя, но няма как. За мое щастие с мъжът ми си разделяме задълженията.

# 97
Досадно, но почти ежедневно задължение.

# 98
  • Русе
Не обичам да чистя, но го правя защото трябва . Хитринките ми са да прибирам веднага вещите, които са ползвани, в почистването да ангажирам и децата- така се приучават да пазят и да използам хубави препарати.

# 99
Пускам си музика да.Гледам да чистя бързо прибирам играчките всяка вечер за да не се натрупва много за подреждане.Банята веднъж седмично. Примерно си правя чай и докато измия е готов за пиене

# 100
Не, не обичам да чистя, но обичам да ми е чисто Simple Smile, така че се налага да го правя.
Ако може да се нарече хитрост - делегирала съм всекидневното почистване на децата, аз контролирам и мрънкам, а в един от почивните дни чистя банята и каквото голямо е наред - шкафове, прозорци, аспиратор, ей такива неща...

# 101
Изобщо не обичам да чистя, но е необходимост. Залагам на качествени препарати за да се улесня.

# 102
Определено ми е досадно, но няма как 😀😀 Пускам хубава музика и действам.

# 103
  • In Neverland
Обичам да чистя, но само когато съм сама вкъщи. Ако някой ми се мота хич не ми върви чистенето. Трикове нямам, по-скоро си организирам всичко така, че да не правя излишни движения.

# 104
  • Елхово
Обичам да чистя! Препаратите са ми слабост - постоянно купувам!

Общи условия

Активация на акаунт