Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Също така дали е възможно корекция с филъри да се направи единствено и само на горната устна, защото при мен само тя е проблемна, долната си я харесвам така, достатъчно плътна е. Или винаги се слага и в долната също било то и минимално количество, за да има баланс?

Може да. При първото ми поставяне на ХК поставихме само в горната устна, защото тя ми беше много изпита. Добре се получи.

# 571
Моля ако има дами, които биха споделили опита си с мен. Главно ме интересуват тези две интервенции . Виждала съм работа относно гърди, но бих се радвала и други хора да споделят преживяването си . На страницата на доктора откривам малко снимки на нослета и за това, също бих желала да видя снимки от ново направени нослета при него. Имах среща за импланти и доста ми хареса отношението му след това се замислих и за ринопластика точно по тази причина, а идеята за носле ми беше за Турция.

# 572
Скрит текст:
Здравейте, през ноември м.г. сложих в назолабиални филър Saypha. Получи се добре, но отстрани около устата, където запълнихме, ми се появиха неравности, които се напипваха. Сега вече виждам, че тия бръчки си търсят ново място и се образуваха нещо като "възглавнички" (в червеното кръгче на снимката). Лекарят,  който ми постави филъра, каза да си правя масаж на мястото с неравностите, но мисля че не помага особено.

Според вас какво би помогнало за "изглаждане" на мястото, пък и на цялостно лице - друг филър, мезотерапия, радиес, или нещо друго?

Това е типичен пример защо от години за корекция на назолабиалните не се поставя филър в тях, а се прави точков лифтинг или нещо друго, според спецификата на лицето.
Връщам се малко назад в темата, но според вас би ли помогнало разграждане на филъра с хиалуронидаза, а после вече ще добавям филър в скули или ще пробвам точковия лифтинг на Жуведерм, за който обаче четох, че образува отточност. Всъщност хиалуронидазата разгражда само текущия филър или действа на всички поставени филъри по лицето?

# 573
Препоръчвам да проверите групите за пластични операции във фейсбук - Ринопластика, Пластична и естетична хирургия, както и (според мен) най-смислената група за подобни неща (без)Опасна красота.

# 574
Скрит текст:
Здравейте, през ноември м.г. сложих в назолабиални филър Saypha. Получи се добре, но отстрани около устата, където запълнихме, ми се появиха неравности, които се напипваха. Сега вече виждам, че тия бръчки си търсят ново място и се образуваха нещо като "възглавнички" (в червеното кръгче на снимката). Лекарят,  който ми постави филъра, каза да си правя масаж на мястото с неравностите, но мисля че не помага особено.

Според вас какво би помогнало за "изглаждане" на мястото, пък и на цялостно лице - друг филър, мезотерапия, радиес, или нещо друго?

Това е типичен пример защо от години за корекция на назолабиалните не се поставя филър в тях, а се прави точков лифтинг или нещо друго, според спецификата на лицето.
Връщам се малко назад в темата, но според вас би ли помогнало разграждане на филъра с хиалуронидаза, а после вече ще добавям филър в скули или ще пробвам точковия лифтинг на Жуведерм, за който обаче четох, че образува отточност. Всъщност хиалуронидазата разгражда само текущия филър или действа на всички поставени филъри по лицето?
Влияе на тъканите около поставяне, нр на цялото лице.

# 575
Аз се включвам със следното питане :
Гледам сега домашен HiFu уред от krasivotialo bla bla.
Вие използвате ли домашни уреди за лице с цел превенция на стареене, извайване на контур?
Мислите ли, че има ефект та дори и с превантивна цел?
Също така ще помоля за препоръка на масажор за тяло ( за целулит) ? Гледах на Beurer, но ми се струват измислени….

# 576
Вие използвате ли домашни уреди за лице с цел превенция на стареене, извайване на контур?
Също така ще помоля за препоръка на масажор за тяло ( за целулит) ? Гледах на Beurer, но ми се струват измислени….
Ела в темата за домашните уреди.

# 577
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

Изглежда капсуловано, и ако е така - по-скоро капсулката трябва да се "отвори" (с игла) и после масаж. При мен така се процедира с топчета в устните. В конкретния случа - лекар би следвало да прецени - какво е това и как да се подходи. Аз само предполагам. Но, ако беше просто само филър - той щеше да се резорбира постепенно във времето. А щом не се резорбира, вероятно организмът го е изолирал, като го е капсулирал със съед. тъкан.

Ензимът действа локално - там, където е поставен.

# 578
Ела в темата за домашните уреди.

Благодаря. Извинявам се.

# 579
  • в 1001-та нощ

Аз лично съм доста предпазлива с домашните уреди. Особено с неясен произход и протоколи за одобрение. Познавам и пострадали момичета.

Относно масажор за тяло за целулит - в блога в публикацията за целулита - съм писала за вендузите и два масажора. Ако решиш - погледни.

# 580
Препоръчвам да проверите групите за пластични операции във фейсбук - Ринопластика, Пластична и естетична хирургия, както и (според мен) най-смислената група за подобни неща (без)Опасна красота.
Благодаря за отговора, в групата за ринопластика никой не се отзова на поста ми и не отговори , днес влезнах и в друга група за пластична хирургия и ще попитам и там , но уви нямам отговори за момента..

# 581
  • в 1001-та нощ
Модератор ли сложи тази нелепа анкета ... Да знаете, че не съм аз!

Katynkababy, има тема за ринопластиката тук във форума.

# 582
Здравейте, видях реклама в Хил клиник за нов ботокс - Jalutox. Интересно звучи да видим как ще навлезе.

# 583
Здравейте! Моля, дайте мнение за д-р Каляшева, специално за ботокс в дъвкателните мускули? От прочетеното  се ориентирах, че устните добре ги прави и се чудя има ли доволни от ботокса  при нея? Не съм от София, ще пътувам и си мисля за няколко манипулации.

# 584
Здравейте! Моля, дайте мнение за д-р Каляшева, специално за ботокс в дъвкателните мускули? От прочетеното  се ориентирах, че устните добре ги прави и се чудя има ли доволни от ботокса  при нея? Не съм от София, ще пътувам и си мисля за няколко манипулации.

Здравейте,

Не бих казала, че прави чак пък хубави устни.
На по-оформените естествено устни ги прави хубаво, но на дамите с по-сложни форми според мен не се справя и ги прави еднакви.

За ботокс и оформяне на jawline - се справя прекрасно по това, което виждам при приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт