Ново начало след неуспешна връзка

• 5 278
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
Съгласна съм с Боряна, че зад поведението на този мъж може да не стоят чувства или сексуални мераци. Имам такъв приятел в чужбина, който в тежък за мен момент прекара доста време в чат и телефонни разговори. Човекът си е майка Тереза, не е имало нито свалки, нито мераци.

# 16
  • София
Абе да казваш на някого, как всяка нощ го сънуваш и къде ще го водиш си бие баш на зарибявка. Явно не е имал смелостта да мине в по-директна атака и сега, когато е разбрал за детето, прави крачка назад. По-добре, че ако беше успял, авторката щеше да се квара в нов филм. Да си оправя живота и без повече женени доброжелатели.

# 17
Казал й е, че я сънува всяка нощ - предполагам също със самарянска цел.
Колко мъже, които нямат никакви задни мисли се раздават в чат с жена?
Имало е взаимно привличане, но човекът си има семейство, остави го и продължавай напред, ще намериш друг, успех!

# 18
Никой не е длъжен да бъде подпора (или патерица) цял живот. Подкрепа се оказва до момента, в който човекът вече е успял да се излекува от болката си. От там нататък опитите да се задържи вниманието на другия, е проява на егоизъм и това още повече му дава основание да се дистанцира и да приключи комуникацията.
Рестарт се прави като се изправиш смело пред фактите и ги приемеш - такива контакти не са вечни.

# 19
Неправилно съм възприела, че това със сънуването е било инцидентно. Историята вероятно не е като моята и при авторката вероятно свалка е имало.

# 20
  • Paris, France
Той ми е все още колега. Не сме имали плътска връзка, виждали сме се едва 2 пъти. Просто покрай работата много си допаднахме, дори започнахме заедно частни проекти да си правим. Постепенно тази комуникация премина на по-лично ниво. Споделяхме си, той ми е казвал как всяка нощ ме сънува, искаше да му отида на гости и описваше в подробности на какви места ще ме заведе. Затова казвам, че и той имаше чуства, просто никога не го каза в прав текст. Може би действително ми се разми рамката на това къде е реалността, но бързо си припомних..
Да разбирам ли, че сте говорили за личния си живот и да си ходите на гости, но без сексуални намеци? Ако е така, то си си правела някакви илюзии. Човекът може да е живеел сам тогава и да е имал време да чати, но без да те приема като потенциал за връзка, а ти си хлътнала.

Не знам казал ли ти е, че е женен или живее с жена или те е оставил да мислиш, че е свободен и изведнъж ти е сервирал, че чака бебе.

Честно да ти кажа, не мисля, че е имал чувства. По-скоро се е чувствал сам или е искал да си начеше егото. Има мъже, които обичат да флиртуват, но интересът им секва като видят, че жената хлътва.

# 21
Не си губи акъла с празни работи, човекът е женен, чака дете, най-много да му станеш любовница. А с тва да си бъдете само приятели така хубаво ще си го сложите по приятелски, че ще се чудиш как стана. Почвай на чисто, търси необвързан човек и не се занимавай с глупости.

# 22
  • София
Ако новината за бебето те е жегнала и огорчила - приключвай и не продължавай да храниш напразни надежди.

# 23
Колегата или избива някакви комплекси в твое лице като вижда, че му се връзваш на приказките и вниманието, или е просто льольо, на когото му е скучно. Като е женен, де е тръгнал да успокоява чужди жени, а не си споделя с неговата, но иначе бебе и е направил.
На твое място сама бих прекъснала личния контакт. На какво да се надяваш в такава констелация?
Подобни истории са ми почти като филмите на Розамунде Пилхер по Канал 1 в следобедните часове...

Успех и не се подценявай с такива отношения.

# 24
Тука половината разправят какъв ужас са децата и бебетата, другата половина много се засягат когато някой мъж направи бебе на друга, а не на тях.

# 25
  • София
Не само на друга, а и тази друга е законната му жена! Как не го е срам!

# 26
  • София
Ох, колко е сладка грижата от разстояние - спа ли, яде ли, прибра ли се, добре ли си?

Да дойде чик- ачик да види цялата палитра,  да хвърли боклука, да влачи торбите Laughing

Авторке, в типична схема си на женената сродна душа. Запълнила си вакуум след развода, никаква глътка въздух не си дръпнала.
Сама, сама със себе си и мислите си. Като се балансираш - щастието е пред теб.

# 27
Съчувствам ти. Иска, но не му стиска.
Не се съмнявам, че ти е дал надежди. И е нормално да си разочарована.
Опитай се да го забравиш.

# 28
Съчувствам на жена му..
Зарежи го тоя, благодари си че си късметлийка.

# 29
Ами, същият като тоя, от когото си избягала. Т.е. нито си се спасила, нито си продължила напред, останала си в същото тресавище. Хубавата новина е, че можеш да започнеш днес наново.

Общи условия

Активация на акаунт