Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 4

• 65 493
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ! Моля за мнение за тези резултати. Еритроцитите са леко завишени както и общия билирубин. Преди месец бях правила само ПКК и пак бяха завишени еритроцитите. Личния лекар каза че няма повод за притеснение, но сега като пуснах пълни изследвания се вижда че и билирубина е леко завишен. Ще направя консултация и с хематолог, но до тогава има доста време.

# 136
Здравейте!
Нещо притеснително да има тук:

# 137
Здравейте, момичета! Изследванията на ММ 41 годишен е (ако има значение).
В сряда е при ЛЛ, но дали има нещо притеснително според вас?

# 138

Някой може ли да ми каже какво показват тези резултати. Благодаря

# 139
Здравейте. Това е заключението от ЯМР на ММ. Какво означава според вас?

# 140
Мили хора, искам да ви попитам за МРТ, в резултата на който се пише: "На фона на съдержимото на червата не се откриват мекотъканни формации".  Значи ли това, че съдержимото на червата нещо нарушава образа или просто ги няма? Благодаря ви много предварително.

# 141
Здравейте,

От известно време имам проблем с уринирането - рядко и по-малко количество. Направих изследвания, които сега излезнаха - креатининът е силно завишен и се притеснявам, защото уикенда няма къде да ги покажа. Дали да търся лекар още тези дни?

Скрит текст:
Скрит текст:

# 142
Пий един фурантрил,всичко  задържано ще изпикаеш докато отидеш на лекар.На мен понякога от жегите ми става така.

# 143
При братовчедка ми се оказа стеснени пикочни пътища. Не бих пила отводняващо на своя глава. Повишеният креатин говори за проблеми с бъбреците.

# 144
Има и кетони, което пък (би могло да) говори за дехидратация.
Изчакайте до понеделник без да пиете нищо, два дни не са много в случая.

# 145
Здравейте, според вас, трябва ли да ме тревожи този билирубин?

# 146
Моля, да ми кажете дали е притеснително и какъв лекар да търся за коментар.
Иначе кръвната картина е окей. Реших да направя такова изследване, защото тези дни почина 50 годишна роднина, която почина от съсирек. Аз съм на 42.

# 147
Някой  да даде мнение, относно лимфоцити  lym- 13,5,  лимфоцити  # - 1,5

# 148
  • София
Е така без референтни как да се даде мнение?

# 149

Здравейте, интересува ме резултата на Прогестерон, изследването е правено на 22 рия ден.
Притеснителен ли е този резултат, тъй като не съм запозната?

Общи условия

Активация на акаунт